Nikdy som nemala priatela a paci sa mi jeden kamarat a myslim ze by sme si velmi dobre rozumeli aj vo vaznejsich temach ale obaja sme skor uzavrety, hlavne ja velmi a on sa so mnou ani tak velmi nezblizi ak nebude vidiet ze som tiez dost citliva ale ja to neviem davat prilis najavo ani ked sa snazim. Viem ze ma ma rad ale nie tak velmi ako ja jeho a neveril mi ani ked som mu to povedala (nie ze sa mi paci iba ze ho mam rada). On nie je typicky chalan a ani ja nie som ako vacsina bab a uz nie sme teenageri takze nejake trapne rady z Brava ci internetovych blogov nezaberu. Obaja sa radsej priatelime s opacnym pohlavim a nie su medzi nami take vyrazne povahove rozdiely medzi pohlaviami ako vacsinou byvaju ale sme hetero. Navyse si mysli ze som nemala priatela lebo ziadneho nechcem ale je to naopak, chalani o mna nemali zaujem a ja by som ani nechcela hocijakeho keby som ho ozaj nelubila. On mal ale zle skusenosti a niekedy si teda protireci a obcas to znie ze sa mu tiez pacim a niekedy zase ze by ma nechcel (nepytala som sa ho). A niekedy hovori ze je rad ze je single a inokedy sa zase stazuje ze ho baby nechcu. Neviem ako mu mam dat najavo ze ja by som ho chcela bez toho aby som mu to rovno povedala (v jeho pripade by to nebolo spravne riesenie) navyse on mi to verit nebude obzvlast keby som mu to fakt priamo povedala. Ja si ale netrufam taketo veci hovorit a neviem vycitit vhodny cas ani ci je to vzajomne, mozno aj keby mi to on daval najavo tak by som si ani nevsimla. A on si myslel ze ho vnimam skor len neutralne a ked som povedala napriklad ze som na jednu akciu sla hlavne aby som bola s nim tak si myslel ze si robim srandu. Pritom on to iste urobil predtym ze siel kvoli tomu ze som sla aj ja. (Ale jemu na rozdiel odo mna nerobi problem to priamo povedat, okrem toho sa mi to zda prilis vtierave ked to povie baba chalanovi.) Navyse byva dalej ale obcas sa stretneme a to by sa dalo vyriesit keby to fakt bolo perspektivne. Neviem ci by som mu napriklad mohla povedat aby ma niekedy prisiel len tak navstivit keby chcel ale on momentalne nema ziaden iny dovod ist kde ja byvam. Nechcem sa mu ale moc nanucovat ani byt vtierava ale nechcem ani prepast sancu ak nejaka je. Btw ostatny moji kamarati (on s nimi nie je v kontakte ale poznaju sa) si uz vsimli ze ho mam rada viac nez len ako kamarata iba on to nevidi.
Paci sa mi kamarat ale nevie o tom
Chalan neberie dievča nikdy ako kamarátku. Dnes je s kamarátstvom medzi ženou a mužom a hlavne zo strany mužov ťažké. Každý muž sa prejavuje inak, ale realita je taká, že by chceli určite. Vidím to trebárs aj na mojej sestre, doposiaľ každý nezadaný "kamarát", ktorého mala, tak chcel s ňou niečo mať. Boli medzi nimi aj také typy, čo dokázali mlčať 2-3 roky, sestra si našla nového priateľa a cítili sa dotknutí, lebo vraj oni mali byť na rade.
tiez si myslim ze ta nechce
nema zaujem o teba ako o zenu-frajerku-priatelku-partnerku proste zensku ktoru by chcel.....
to, ze akoze nevie ci neveri a bla bla bla ... vsetky tie nezmysly co si nahovaras, to sa robi chlapec len blby......pretoze ta proste nechce
chce sa vyhnut rozhovorom o tom ako sa ti paci, je mu to asi neprijemne pretoze ta berie ako kamaratku, nic viac a nechce to riesit mozno sa zlakol, tak na tvojom mieste ak nechces o kamarata prist by som ho s tym uz neotravovala
Neviem preco mu chces dat najavo zaujem, ze sa ti paci - ked s nim aj tak nechces chodit. Nic mat. Potom je to fakt zbytocne. Lebo ak s nim nechces chodit tak radsej mlc aby si chalan nerobil zbytocne nadeje, nechcel viac. Ak ho chces mat iba ako kamarata vtedy zaujem ai nedavaj najavo, radsej mlc. No aj tak nechapem. Akoby si nevedela co vlastne chces. S citmi sa nezahrava
Nemiešaj sa medzi nich, filipko, keď nemáš ani páru o čom je reč.
Topoľ ty vypúšťaš také perly - že stačilo by keby sa rozprávali. Ako keby nebola téma o tom, že práve s tým ma zakladateľka problém.
Zaujímavá veta je tiež:
"To že sa mu páčiš sú iba tvoje bludy, ktorými si oklamala svoj mozog."
Ty dokažeš vedome klamať tvoj mozog? A čím vtedy myslíš, keď klameš svojmu mozgu?
Neviem ako vyzeráš, ale keď sledujem tvoje myšlienkové pochody, tak s tebou by som nechcel nič mať ani keby si bola krásavica. (Darmo by si bola pekná, keď si hlúpa.) Veď ty nepoužívaš vlastný rozum, pýtaš si tu rady a pritom absolútne nevieš čo chceš. Donekonečna tu stále čosi melieš, a pritom by stačilo, keby si sama konala a porozprávala sa s ním. Ale to ty nevieš. Čo máš v tej tvojej hlave? Slamu? Teba by chcel iba úplný chudák.
Samozrejme ze ma nebude chciet lebo ani ja s nim chodit nechcem. Pisala som plynuly priebeh aby sa obojstranne rozvijalo bud len dalej m priatelstvu alebo ku vztahu. Chcem mu dat najavo ze sa mi paci a nie ze ho milujem. Ze casom by sa to mohlo rozvijat a ze nie som nedostupna ako si on mysli a ze u mna nie je vo friendzone. To je dost rozdiel. Pretoze on to hovoril sam ze je problem ze nechcem priatela ale nedostali sme sa k tomu rozobrat to aby som to vysvetlila ze to nie je takto a len tak to zrazu nebudem vytahovat znelo by to zvlastne keby som len tak zacala.
Ale ked nas nepoznas tak sa nemas co vyjadrovat k tomu ci ma chce alebo nie na to som sa tu nikoho nepytala a podla par riadkov mojho neschopneho vyjadrovania to vy nemate ako zistit. Neviem ci ti strasi vo vezi alebo co ked nevies citat co tu pisem lebo som nikde nepisala ze s nim teraz chcem zacat chodit a uz niekolkykrat pisem ze sa nepytam ci sa mu pacim (pretoze viem ze ano ale nie ze by ma nejak miloval to viem ze nie a to ani ja jeho). Nauc sa najprv citat s porozumenim nez budes niekde znova pisat a nie domyslat si a uz vobec nie domyslat si ze ja si domyslam to je tragikomicke.
Uz to tu dalej nebudem citat lebo nablble odpovede na to ci sa mu pacim alebo nie ma nezaujimaju lebo aj keby nie tak o to tu vobec nejde ale nie ste schopny si precitat ani to ze cely cas pisem o tom ze mam problem navonok prejavit ze mam kohokolvek rada aj keby iba ako kamarata a vy tu pisete blbosti o tom ci je to vzajomne pricom dotycneho nepoznate. To je jedno ci je to vzajomne a o koho vobec ide pretoze na mne nie je poznat akukolvek naklonnost a neviem co s tym. Navyse mi inde uz radili normalne takze toto nema zmysel dalej rozoberat ked nie ste schopny sa drzat temy. Sbohom.
A neviem co je tazke pochopit ze som sa tu nepytala ci sa mu pacim alebo nie ale ze mam problem dat najavo zaujem z isteho (nie psychickeho) dovodu a to bezohladu na to ci ide o tohto chlapa alebo o akehokolvek.
Fakticky? Poznas ho? :-D
Nepáčiš sa mu.