Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Paci sa mi kamarat ale nevie o tom

Príspevok v téme: Paci sa mi kamarat ale nevie o tom
Hanu

Nikdy som nemala priatela a paci sa mi jeden kamarat a myslim ze by sme si velmi dobre rozumeli aj vo vaznejsich temach ale obaja sme skor uzavrety, hlavne ja velmi a on sa so mnou ani tak velmi nezblizi ak nebude vidiet ze som tiez dost citliva ale ja to neviem davat prilis najavo ani ked sa snazim. Viem ze ma ma rad ale nie tak velmi ako ja jeho a neveril mi ani ked som mu to povedala (nie ze sa mi paci iba ze ho mam rada). On nie je typicky chalan a ani ja nie som ako vacsina bab a uz nie sme teenageri takze nejake trapne rady z Brava ci internetovych blogov nezaberu. Obaja sa radsej priatelime s opacnym pohlavim a nie su medzi nami take vyrazne povahove rozdiely medzi pohlaviami ako vacsinou byvaju ale sme hetero. Navyse si mysli ze som nemala priatela lebo ziadneho nechcem ale je to naopak, chalani o mna nemali zaujem a ja by som ani nechcela hocijakeho keby som ho ozaj nelubila. On mal ale zle skusenosti a niekedy si teda protireci a obcas to znie ze sa mu tiez pacim a niekedy zase ze by ma nechcel (nepytala som sa ho). A niekedy hovori ze je rad ze je single a inokedy sa zase stazuje ze ho baby nechcu. Neviem ako mu mam dat najavo ze ja by som ho chcela bez toho aby som mu to rovno povedala (v jeho pripade by to nebolo spravne riesenie) navyse on mi to verit nebude obzvlast keby som mu to fakt priamo povedala. Ja si ale netrufam taketo veci hovorit a neviem vycitit vhodny cas ani ci je to vzajomne, mozno aj keby mi to on daval najavo tak by som si ani nevsimla. A on si myslel ze ho vnimam skor len neutralne a ked som povedala napriklad ze som na jednu akciu sla hlavne aby som bola s nim tak si myslel ze si robim srandu. Pritom on to iste urobil predtym ze siel kvoli tomu ze som sla aj ja. (Ale jemu na rozdiel odo mna nerobi problem to priamo povedat, okrem toho sa mi to zda prilis vtierave ked to povie baba chalanovi.) Navyse byva dalej ale obcas sa stretneme a to by sa dalo vyriesit keby to fakt bolo perspektivne. Neviem ci by som mu napriklad mohla povedat aby ma niekedy prisiel len tak navstivit keby chcel ale on momentalne nema ziaden iny dovod ist kde ja byvam. Nechcem sa mu ale moc nanucovat ani byt vtierava ale nechcem ani prepast sancu ak nejaka je. Btw ostatny moji kamarati (on s nimi nie je v kontakte ale poznaju sa) si uz vsimli ze ho mam rada viac nez len ako kamarata iba on to nevidi.

Andrea66

Hanu, ten chalan ťa nechce. Žiadny vzťah mať nebudete. (Keby ťa chcel, išiel by po tebe. Ty sa mu nepáčiš, nezaujímaš ho.) Ale neboj, nie si jediná. Takáto téma sa tu objaví každý druhý deň, keď si nejaká sliepočka pýta rady ako zbaliť chlapa ktorý ju nechce.

Ak chceš však vedieť o vzťahoch viac, pozorne čítaj čo píše adr1a. Je to stará dievka, ktorá je dlhodobo nezadaná. O vzťahoch vie preto všetko. Je to najlepšia vzťahová teoretička, najlepšia odborníčka na svete. Nikdy nemala chlapa, ale o chlapoch vie všetko.

adr1a.

Hanu. Jedine ty tu pises nieco o hrrr. Nie my. Co som ti radila je zrejme ze to nebolo myslene vybalit vsetko hned a naraz nanho. Vsak logicky - postupnost. Nenapadne ladne zensky to robit, postupne, pozvolna, podla nalady reakcie atmosfery. Vsak nie si uplne citovo empaticky emocionalne tupa a netaktna slepa hlucha nema. Usmev pohlad ai je hrr? Letmy dotyk? Ai? Co sa spravate obaja k sebe ako zombici? Vsak trosku zenskosti sarmu zvodnosti plachosti rafinovanosti ai pouzivaj

miki26

Veď dotknúť sa môžeš ho hocikedy, ako písal tu niekto, že situácie sa vyskytnú vždy, kedy nemusí byť to také hrr.. Nikto nežiada predsa od teba tu, aby si si dala tričko dole, podprsenku hodila do kríčku a rozbehla sa takto za ním. :D Tuna ľudia chcú len, aby si sa správala k nemu prítulne, normálne sa dotkla ho, pohladkala ho... Je dokazané, že dotyky búrajú bariéry najviac a ľudia môžu výrazne meniť správanie, pokiaľ je im to aspoň trochu príjemné až o 100% k lepšiemu. Aj z hanblivého človeka sa môže stáť človek so spaľujúcou túžbou a nepovedala by si, čoho všetkého sú schopní... Len tých treba trochu zapáliť viac, požičiam zapaľovač, účinkuje okamžite :D

Hanu

Myslela som tym ze ho poznam a nanho by nebol dobry postup ist na to prilis hrr alebo to nanho rovno vychrlit mohlo by ho to skor odplasit. A hlavne by som nechcela len tak necakane zacat tuto temu.

Hanu

To je prave tiez problem ze obaja sme typy co ocny a fyzicky kontakt takto maju velmi malo. :-D A jemu sa hambim pozerat do oci este viac ako inym. A aj keby som ho takto chytala tak by mu to skor vadilo, pre nas oboch je osobna zona velmi citliva zalezitost.