Nikdy som nemala priatela a paci sa mi jeden kamarat a myslim ze by sme si velmi dobre rozumeli aj vo vaznejsich temach ale obaja sme skor uzavrety, hlavne ja velmi a on sa so mnou ani tak velmi nezblizi ak nebude vidiet ze som tiez dost citliva ale ja to neviem davat prilis najavo ani ked sa snazim. Viem ze ma ma rad ale nie tak velmi ako ja jeho a neveril mi ani ked som mu to povedala (nie ze sa mi paci iba ze ho mam rada). On nie je typicky chalan a ani ja nie som ako vacsina bab a uz nie sme teenageri takze nejake trapne rady z Brava ci internetovych blogov nezaberu. Obaja sa radsej priatelime s opacnym pohlavim a nie su medzi nami take vyrazne povahove rozdiely medzi pohlaviami ako vacsinou byvaju ale sme hetero. Navyse si mysli ze som nemala priatela lebo ziadneho nechcem ale je to naopak, chalani o mna nemali zaujem a ja by som ani nechcela hocijakeho keby som ho ozaj nelubila. On mal ale zle skusenosti a niekedy si teda protireci a obcas to znie ze sa mu tiez pacim a niekedy zase ze by ma nechcel (nepytala som sa ho). A niekedy hovori ze je rad ze je single a inokedy sa zase stazuje ze ho baby nechcu. Neviem ako mu mam dat najavo ze ja by som ho chcela bez toho aby som mu to rovno povedala (v jeho pripade by to nebolo spravne riesenie) navyse on mi to verit nebude obzvlast keby som mu to fakt priamo povedala. Ja si ale netrufam taketo veci hovorit a neviem vycitit vhodny cas ani ci je to vzajomne, mozno aj keby mi to on daval najavo tak by som si ani nevsimla. A on si myslel ze ho vnimam skor len neutralne a ked som povedala napriklad ze som na jednu akciu sla hlavne aby som bola s nim tak si myslel ze si robim srandu. Pritom on to iste urobil predtym ze siel kvoli tomu ze som sla aj ja. (Ale jemu na rozdiel odo mna nerobi problem to priamo povedat, okrem toho sa mi to zda prilis vtierave ked to povie baba chalanovi.) Navyse byva dalej ale obcas sa stretneme a to by sa dalo vyriesit keby to fakt bolo perspektivne. Neviem ci by som mu napriklad mohla povedat aby ma niekedy prisiel len tak navstivit keby chcel ale on momentalne nema ziaden iny dovod ist kde ja byvam. Nechcem sa mu ale moc nanucovat ani byt vtierava ale nechcem ani prepast sancu ak nejaka je. Btw ostatny moji kamarati (on s nimi nie je v kontakte ale poznaju sa) si uz vsimli ze ho mam rada viac nez len ako kamarata iba on to nevidi.
Paci sa mi kamarat ale nevie o tom
Chcela som tym povedat viem ze on do mna nie je zamilovany ale pacim sa mu a mal by vediet ze aj on mne ale on si to nemysli.
Ale veď dotyky majú vyvolávať predsa emócie a to, že pri nich iskrí je to v poriadku. To patrí k ním preto ľudia sa dotýkajú seba a stracajú časom aj zábrany. O tom to je, ty by si sa mala naučiť príjimať dotyky lepšie, či už s tým fešákom, ktorého tu spomínaš alebo aj iným. Rozdávať a prijať sa musí naučiť každý... Či keď ťa nejaký chlapec začne bozkávať nahú od hlavy až ku päte tak budeš vyvádzať?
Asi to inak nepojde len bude problem vystihnut spravnu prilezitost co je moja najslabsia stranka a povedat to tak aby mi to veril a nie ze len prehanam aby sa citil lepsie.
neviem co riesis ked chces aby to vedel tak mu to povedz na rovinu
A on ma taku zenskejsiu povahu mozno viac nez ja. :-D
On sa ma neboji oslovit ved sa normalne bavime ibaze ja obcas zareagujem tak akoby ma to otravovalo ale nemyslim to tak a ja si v tej situacii neuvedomim ze to tak vyznelo.
Jak ked raz chcel ist so mnou a ja som ho odbila lebo som to nepochopila spravne a neskor vravel ze uz si to robit netrufa lebo mu to potom bolo blbe. Toto konkretne sme si uz ale vysvetlili ale ked mi niekto nieco nepovie jasne tak to to budem brat tak ako to povedal a reagovat podla toho a nie podla toho ci za tym nebol nejaky skryty umysel lebo ten sama nerozoznam.
Ja si prave nic nenamyslam nie som taka pipka ako ostatne zeny ale mam opacny problem ze u chlapov neviem rozoznat zaujem a oni potom maju pocit ze ja o nich nemam zaujem. Nemyslim len tohto ale celkovo.
Nerob si zbytočné nádeje. Ten chlap ťa nechce. Nepáčiš sa mu. To čo si namýšľaš, že sa mu páčiš ale sa ťa bojí osloviť, sú tvoje bludy.
Preco?
Ja sa nepytam ci unho mam sancu ale ako dat najavo ze on umna ma lebo on si mysli ze nie a to je ten problem a asi je to aj jediny problem.
podla mna to nema zmysel ani riesit - nic z toho neb ude :/
Obaja mame urcitu diagnozu kvoli ktorej aj tie letme dotyky su pre oboch iba stres a kvoli ktorej fakticky som empaticky aj emocialne tupa. :-D
On sa aj snazil byt pozorny a tak ale ja som si to neuvedomila a odohnala ho co sme neskor si ale vysvetlili a on to chape kedze je na tom podobne.
Ale on mava vselijake poznamky z ktorych to moze vyznievat ze sa mu pacim ale moja schopnost rozumiet naznakom je skoro nulova a veci beriem doslovne a on sa casto vyjadruje tak ze to vobec nemusi znamenat to co by za tym vacsina ludi hladala.
Teda viem ze sa mu pacim ale neviem ci ma berie ako moznu buducu priatelku (na tuto temu sa raz vyjadril neurcito a rozporuplne).
Aj keby ma ale nechcel ako priatelku tak by som mu rada dala najavo ze sa mi paci (nie som donho nejak bezhlavo zamilovana ale nebranila by som sa keby k tomu malo obojstranne dojst :-D ) len taketo veci prejavovat neviem.
My nie sme uplne normalny ale sme obaja rovnako nenormalny ale citat myslienky si aj tak nevieme. :-D