Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Paci sa mi kamarat ale nevie o tom

Príspevok v téme: Paci sa mi kamarat ale nevie o tom
Hanu

Nikdy som nemala priatela a paci sa mi jeden kamarat a myslim ze by sme si velmi dobre rozumeli aj vo vaznejsich temach ale obaja sme skor uzavrety, hlavne ja velmi a on sa so mnou ani tak velmi nezblizi ak nebude vidiet ze som tiez dost citliva ale ja to neviem davat prilis najavo ani ked sa snazim. Viem ze ma ma rad ale nie tak velmi ako ja jeho a neveril mi ani ked som mu to povedala (nie ze sa mi paci iba ze ho mam rada). On nie je typicky chalan a ani ja nie som ako vacsina bab a uz nie sme teenageri takze nejake trapne rady z Brava ci internetovych blogov nezaberu. Obaja sa radsej priatelime s opacnym pohlavim a nie su medzi nami take vyrazne povahove rozdiely medzi pohlaviami ako vacsinou byvaju ale sme hetero. Navyse si mysli ze som nemala priatela lebo ziadneho nechcem ale je to naopak, chalani o mna nemali zaujem a ja by som ani nechcela hocijakeho keby som ho ozaj nelubila. On mal ale zle skusenosti a niekedy si teda protireci a obcas to znie ze sa mu tiez pacim a niekedy zase ze by ma nechcel (nepytala som sa ho). A niekedy hovori ze je rad ze je single a inokedy sa zase stazuje ze ho baby nechcu. Neviem ako mu mam dat najavo ze ja by som ho chcela bez toho aby som mu to rovno povedala (v jeho pripade by to nebolo spravne riesenie) navyse on mi to verit nebude obzvlast keby som mu to fakt priamo povedala. Ja si ale netrufam taketo veci hovorit a neviem vycitit vhodny cas ani ci je to vzajomne, mozno aj keby mi to on daval najavo tak by som si ani nevsimla. A on si myslel ze ho vnimam skor len neutralne a ked som povedala napriklad ze som na jednu akciu sla hlavne aby som bola s nim tak si myslel ze si robim srandu. Pritom on to iste urobil predtym ze siel kvoli tomu ze som sla aj ja. (Ale jemu na rozdiel odo mna nerobi problem to priamo povedat, okrem toho sa mi to zda prilis vtierave ked to povie baba chalanovi.) Navyse byva dalej ale obcas sa stretneme a to by sa dalo vyriesit keby to fakt bolo perspektivne. Neviem ci by som mu napriklad mohla povedat aby ma niekedy prisiel len tak navstivit keby chcel ale on momentalne nema ziaden iny dovod ist kde ja byvam. Nechcem sa mu ale moc nanucovat ani byt vtierava ale nechcem ani prepast sancu ak nejaka je. Btw ostatny moji kamarati (on s nimi nie je v kontakte ale poznaju sa) si uz vsimli ze ho mam rada viac nez len ako kamarata iba on to nevidi.

adr1a.

Ak to nechces vyjadrit a povedat mu to slovami, skus to teda neverbalne. Zahlad sa mu dlhsie do oci, bud mila prijemna, usmievaj sa nanho pekne, dotkni sa ho, dotykaj sa ho letmo "akoze" len (ak budete sediet vedla seba ci oproti, napr.tak ho pohlad po ruke. Ak budete nieco jest a bude mat omrvinku na perach ci penu od kavy na ustach ai, tak mu to nezne jemne zotri daj prec z ust pier akoby si ho zaroven po nich hladila, usmej sa nanho pekne a divaj sa mu trosku dlhsie do oci). Takychto chvil prilezitosti je velmi vela. Vyhladavaj jeho blizkost, zisti ako na teba reaguje, ci ta vobec pusta do svojej osobnej zony, ci je mu to prijemne (neodtiahne sa? Nie je mu to nemile?ai). Ak nie tak to je dobre znamenie. Neviem ako spolu travievate cas, pricom, ale ak si unavena tak sa kludne onho aj opri, sklon poloz hlavu o jeho plece rameno. Myslim, ze tie pohlady, usmevy, pohladenia, blizkost su postacujuce a neraz povedia vyjadria viac nez slova

Hanu

A samozrejme by som tomu chcela nechat prirodzeny priebeh a nesilit to ale ak nebude vediet ze sa mi paci tak to ziaden priebeh mat nebude.

Hanu

A ked som mu povedala ze ho ozaj mam velmi rada (nespecifikovane ze ci ako kamarata alebo aj nieco viac) tak som dufala ze podla toho uvidim ako sa zachova a ako s tou informaciou nalozi ale on to nebral vazne a myslel si (mozno aj ze si robim srandu alebo skor) ze proste len prehanam.