Povedat blizkym, ze som asexualka?

Príspevok v téme: Povedat blizkym, ze som asexualka?
ForeverAlone

Dobry den priatelia,
Sex som nikdy nemala a ani mat nebudem, som hyposexualna. Chcem sa len spytat ci to raz mam povedat svojej rodine, priatelom? Pretoze raz pride den ked sa ma budu pytat preco som este nikdy nikoho nemala atd. Akurat ze ked to poviem kamaratom, urcite ma vysmeju. Dakujem za nazory a prosim moju asexualitu nerieste, to nechcem zmenit :)

EllenRipleyShaw

Ja si myslim, ze je nas viacej takych :) Inac mna sa niekedy ludia v mojom okoli uz par krat opytali na to preco este nikoho nemam. A ja im len poviem, nemam lebo nechcem a je vybavene :D co je koho do toho

EllenRipleyShaw

Ked tak citam tvoj prispevok uvazujem nad tym ci aj ja vlastne nie som asexualka. Sex som nikdy nemala a viem ze ani nebudem mat lebo mi v zivote akosik ani nechyba a to uz mam viac ako 20 rokov. Pytas sa ci to mas niekedy blizkym povedat. Ja by som to asi ani nepovedala, ved je to tvoja vec co koho do toho ci niekoho mas alebo nemas alebo ci si mala alebo nemala sex. Vsetci ti mozu akurat tak na hrb vyliezt. Nech sa kazdy radsej stara do svojho zivota.

mam56

Ešte, aby som sa vyjadril aj ako opozičný poslanec, nakoľko mi niektoré veci vadia.
Chcem od vás len tieto veci (iné ma zatiaľ nenapadli):
1. Ženám na materskej dovolenke zvýšte príspevok z 200 eur na 400 eur.
2. Viac podporovať cielené kurzy a školenia v prepojení na potencionálnych zamestnávateľov.
3. Cez ÚP cielene zvyšovať zdatnosť uchádzačov o prácu, čo sa týka znalosti cudzích jazykov.
4. Starobným dôchodcom zvýšiť dôchodky o minimálne 50 eur každému.
To je všetko.
P.S. Ak nemáte peniaze, tak si zoberte výhodnú pôžičku.
Na splnenie mojich požiadaviek máte jeden rok, v opačnom prípade stratíte moju dôveru.
Ďakujem vopred. Thank you very much in advance. Vielen Dank im Voraus.
P.S. Nedostatok financií vedie ľudí k negativite a k duševným problémom.

mam56

Áno, treba im to povedať a je ich nič do toho, akú máš alebo nemáš sexualitu. Mať možnosť ešte neznamená chcieť využiť tú možnosť.
Ja som si vytvoril krásny vzťah k jednej veci a tento vzťah ma neskutočne napĺňa. Tá vec je ženského rodu, nikdy mi nepovie, kde som bol, prečo som si vypil, nikdy sa so mnou nevadí a skáče tak ako ja pískam. A ešte mi aj pomáha zarobiť peniaze, len tak by the way - ako moja družka. Taký vzťah sa mi jednoducho musí páčiť:-)
Asexualita je najlepšou cestou k hlbokému sebauvedomeniu.

adr1a.

michael067. Sam si to napisal. Neveris necitis lebo si utrpel istu traumu vo vlastnej rodine v obdobi ked si to tak citlivo ai vnimal. Postihlo poznacilo ta to a podpisalo sa to na tebe ci chces alebo nie. Preto si si zvolil tento odstup chlad odmietanie. Ze neveris. Ze nechces. Ze odmietas. Hnevas sa. Ale su aj ine pripady. Uz som pisala ako je to u nas. Ale nasi ci ostatni z nasej rodiny ziju/zili spolu cely zivot. Takze ak som toto poznala zazivala videla citila a mala doma ci u najblizsich, jasne ze aj ja verim na "rozpravku" o laske zivote navzdy naveky az kym nas smrt nerozdeli. Ze sa to da. Ide to. Len treba chciet. Obaja. A makat na tom. Snazit sa. Ja som to stastie mala. Mrzi ma, ze ty nie.