Dobry den priatelia,
Sex som nikdy nemala a ani mat nebudem, som hyposexualna. Chcem sa len spytat ci to raz mam povedat svojej rodine, priatelom? Pretoze raz pride den ked sa ma budu pytat preco som este nikdy nikoho nemala atd. Akurat ze ked to poviem kamaratom, urcite ma vysmeju. Dakujem za nazory a prosim moju asexualitu nerieste, to nechcem zmenit :)
Povedat blizkym, ze som asexualka?
Ako chlap tiež nechcem sex, zistil som že ženy vážne "milujú sluchom" priam milujú keď môžu od partenra počuť tie drísty ako "Chýbaš mi, miláčik, nie je ti smutno, nechýba ti niekto kto by ťa pohladil, atď atď"
Bleeeee mne je zle len keď to píšem nie to aby som to hovoril. Nechcem to hovoriť je to pre mňa divné, ako keby som "namotával" babu len na tie sladké drísty pritom koľko žien sa namotá na takých chrapúňov a to len vďaka tým drístom ktoré im hovoria.
Čo je toto podľa vás za diagnózu
haha to som si aj ja hovorila ze nikdy ho mat nebudem :D
ked sa mna niekto spýta že prečo nemám niekoho... odpoviem "a načo.." "ja nikoho nepotrebujem,..." :-D a už sa viac nepýtajú
V takom prípade povedz pravdu: zatiaľ sa nenašiel nikto, do koho by som sa zaľúbila. Hovor im o srdci, nie o sexe.
Prídi naozaj za rok, alebo aj skôr, ak bude niečo aktuálne, môžeme sa o tej situácii porozprávať. Podľa mňa teraz riešiš niečo podľa svojho rozumu, svoje srdce ale nepoznáš a ono ťa môže prekvapiť ;-)
A ked pridu take reci ze preco nikoho nemam a tak ? Napriklad moj kamarat sa ma pytal ci nie som nahodou lesba ked nikoho nechcem. Nechcem ani chalana ani deti.
A ano Filip pridem sem aj o rok. Vzdy sa vratim k tejto teme :)
Neboj, ked sa zamilujes, vsetko pojde stranou, a laska a sex su dve rozne veci, mozes byt asexualka a nadalej milovat. Kolko parov zije bez sexu, iba z lasky? Vela. A v minulosti to bolo uplne bezne.
ForeverAlone - prosím ozvi sa tu za rok, či si ešte stále sama.....
na čo by si im to kristepane!!!! kvačkala na nos! ???!!!!
Akakolvek sexualna stranka orientacia ai sa tyka iba teba. Takze naco to chces riesit s inymi? A vesat im to na nos? Je to iba tvoja vec a tvoje sukromie, intimita. Ak sa o tom potrebujes s niekym bavit rozpravat riesit vykecavat ai, tak iba ak s doverihodnym odbornikom. Aspon ten by mal zachovat diskretnost a mlcanlivost. S niekym inym (rodinny prislusnik kamarati priatelia ai) sa raz casom mozno nezhodnes, prip.hadka konflikt ai a bude tvoj sexualny zivot prepierany kade tade po meste ci obci kde zijes, plus s tym spojene reci vysmech ai ai. Si dost silna na to, aby si to potom ustala?? Ak ano tak to kludne povedz no raz (skor ci neskor) sa potom nediv, ak sa to prevali a bude o tvojom sukromi intimite kde-kto vykecavat vediet. Ludom never. Skor to povedz psovi macke ai nez ludom)) A ked uz tak veelmi chces, tak skor niekomu (jednemu cloveku) komu najviac veris a doverujes (mama sestra ai)
ja by som to tiez nehovoril..imho najdi si podobneho priatela a bude.... par krat sa budes muisiset obetovat ak budete chciet deti a hotovka...
ja by som tiez rodicom nehovoril ak by som napr musel nosit damske spodne pradlo :)