Poraďte mi, prosím..Vzťahy nie sú moja silná stránka.
Priateľ príde o pár dní, bývame od seba 200km. V našom meste býva aj jeho kamoš, s ktorým sa dohodol, že idú na hory. Chodia takto spolu liezť párkrát do roka. Presne kvôli tomuto sme sa pohádali pred rokom. Na začiatku vzťahu prišiel a šli sme my dvaja spolu, no už sme spolu 3 roky, a toto uprednostňovanie jeho spoločnosti pred mojou ma vytočilo. Takže momentálne som v stave vrátiť mu kľúče od bytu, aby pochopil, že to nemienim tolerovať. Neviem však, ako takéto gesto vnímajú muži, či si to nevysvetlí úplne inak. Prípadne poraďte ako na to, aby sa spamätal. V mužskom správaní sa moc nevyznám. Vďaka!!
Vrátiť mu kľúče od bytu?
Filip TT - ďakujem krásne!! :-)
tak, tak vzdy je najlepsie riesenie sa normalne porozpravat
...inak veľa šťastia Moon a prajem vám peknú rodinu ;)
Komunikácia - tam je skoro vždy pes zakopaný. Môžete sa porozprávať práve o tom, že sa budete rozprávať o vzťahu. Poviete si, že je to dôležité a nenecháte problém vyhniť až do stavu, keď jeden z vás dvoch je tak vytočený že chce vracať kľúče.
Máte pravdu, ozaj je v tej komunikácii pes zakopaný. Budem to riešiť rozhovorom. Dobre mi to padlo napísať sem, hneď som kľudnejšia. Messje - kľúče nevrátim a večera nebude to je jasné :D. Včera som sa s ním rozprávala, a vyrazíme dakam spolu keď sa vráti.
Kafe - spoločné bývanie neriešim zatiaľ, aj keď u nich je taký milý malý domček, po ktorom sme pokukovali, lenže nie je na predaj. On má byt, no hodne malý (32m2) a keďže ja robím doma, nijako sa tam nezmestím so všetkými svojimi vecami aj keby som chcela. Kľúče mám, takže môžem prísť kedykoľvek, aj keď práve pracuje v inom meste. Okrem toho moja predstava je bývať v dome, takže naň odkladám peniažky.
Ďakujem vám všetkým, moc ste mi pomohli!! :-))
už ste sa bavili o spoločnom bývaní? To by asi vyriešilo dosť veľa (ak nie všetko).
ty najlepsie vies ako to je medzi vami a co by si mala robit.
sadnite si porozpravajte sa myslim ze je to vo vasom pripade nevyhnutne
Aha...takze mne ten tyzden unikol
Ja som rozumela jeden den .Tak to je potom o inom.
Takze tu je potom ozaj najlepsi rozhovor.Povedat mu ako sa citis a opytat sa ci si nemoze takýto plan urobiť vtedy ked ty si prec.Urcite to nie je fer ale...ako pises,chlapi to vidia inak.Kluc urcite nevracaj,za tym si stojim ale veceru beriem späť :-)
Filip
Dakujem .Si ma rozosmial
Ahoj Adria,
hej, ja som podobne na tom. Manželku som poznal 4 roky, keď sa konečne podarilo ísť na prvé rande a hneď na tom prvom rande som jej povedal, že si ju chcem zobrať. Tým sa otvorila táto téma medzi nami a od počiatku sme sa otvorene rozprávali o nás, o vzťahu, čo si ako v spoločnom živote predstavujeme, sme sa za to modlili.... Takže to nebolo len také bezcieľne trávenie spoločného času a uvažovanie o tom, čo si asi myslí ten druhý. Sme to chápali ako naše spoločné dielo.