Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vrátiť mu kľúče od bytu?

Príspevok v téme: Vrátiť mu kľúče od bytu?
Moon

Poraďte mi, prosím..Vzťahy nie sú moja silná stránka.
Priateľ príde o pár dní, bývame od seba 200km. V našom meste býva aj jeho kamoš, s ktorým sa dohodol, že idú na hory. Chodia takto spolu liezť párkrát do roka. Presne kvôli tomuto sme sa pohádali pred rokom. Na začiatku vzťahu prišiel a šli sme my dvaja spolu, no už sme spolu 3 roky, a toto uprednostňovanie jeho spoločnosti pred mojou ma vytočilo. Takže momentálne som v stave vrátiť mu kľúče od bytu, aby pochopil, že to nemienim tolerovať. Neviem však, ako takéto gesto vnímajú muži, či si to nevysvetlí úplne inak. Prípadne poraďte ako na to, aby sa spamätal. V mužskom správaní sa moc nevyznám. Vďaka!!

Filip TT

Moon, tak keď už s niečim vyšiel a ty si to nechtiac odpálkovala, tak teraz by si mala začať ty.

Opýtaj sa ho, ako to s tebou myslí. A pýtaj konkrétne odpovede - čo a kedy. Buď to má budúcnosť, alebo nemá.

neviem11111

co s tym? sadnut si a otvorene sa porozpravat a nerobit urazene gesta, ktorymi ten vztah pravdepodobne len ukoncis.

0vecka

tak sa ho spytaj na to ale imho takyto vztah na dialku sa neda premenit na vztah s detmi mala by sisi s nim otom pohovrit aby ste sa nastahovali k sebe..samozrejme len ak chce a potom sa uvidi ..

Moon

Nuž nie je to v poriadku, a ja to viem. Otázka znie - čo s tým? Ako sa mám zachovať ja, čo mám urobiť? V tomto naozaj nie som dobrá.
Inak s tými deťmi a manželstvom - asi tak po roku a pol som prišla na to, že som to asi dokafrala ja. Vysvetlím: niekedy v prvom roku vzťahu nadhodil dačo v zmysle, či by nebol väčší byt lepší (alebo niečo také) a ja som si až oveľa neskôr uvedomila, že to zrejme zisťoval, či by som sa k nemu nasťahovala. Detto s deťmi, tiež mal nejakú takú poznámku. No ale vtedy som to nepochopila. Docvaklo mi to, až keď spomínal, že bývalej nadhodil nepriamo, že ju ľúbi, ale ona ho odpálila, že bol opitý - a tak jej to nepovedal nikdy (!!). A boli spolu tiež týmto štýlom ako my 10 rokov! Proste to pochopil ako odmietnutie svojich citov a už sa o to nepokúšal.
Takže je dosť možné, že som to pokazila ja. A teraz sa to nehýbe nikam. Tak a teraz mi dajte radu, čo s tým?? Vrelá vďaka všetkým, každý názor mi pomôže.

0vecka

Filip TT no tu mas mozno pravdu aj ked by sme mohli debatovat ci su to 3 roky a nie 2 alebo 4 ale o tomto tato tema absolutne neni... aj ked to vyzera na prvy pohlad ze ide o zotrvacnost ale v podstate o tom nic nevieme...

Filip TT

Vo vzťahoch, ktoré fungujú, sa po troch rokoch už určite vedú reči o manželstve a o rodine. Inak vlastne ten vzťah k ničomu nesmeruje, nenaplní sa.
Vyzerá to tak, že vy ste stratili ťah. Videl som tu pár tém, kde dvaja boli takto spolu aj neboli dlhé roky a keď jeden z nich nastolil otázku manželstva ukázalo sa, že ten druhý vlastne nemá záujem, že sú spolu len zo zotrvačnosti bez budúcnosti.

Moon

Vidíš to, asi som to vytušila..A preto ten nápad s kľúčami..Aspoň uvidím, čo bude ďalej. A inak potom tiež nechápem, načo mi ich dával.

De

To vyzera, ze ta nema dostatocne rad na to aby s tebou chcel zdielat svoj zivot. Asi ta nelubi. Chlap ktory naozaj lubi sa sprava inak. Keby ta lubil, on sam by inicioval a chcel mat aj aktivity s tebou.

Moon

Čítajte poriadne. Neodúvam sa, ani nežiarlim, a liezť s ním tiež chodím. Niekedy celý deň istím, a lezie on, ak sa mi práve nechce. Ani by ma nenapadlo niečo mu zakazovať, ako to mnohé baby zvyknú robiť (!). Samozrejme ani on mne nič nezakazuje. Neviem, ako by ste sa cítili, keby ste sa s frajerom nevideli napr. dva týždne, on potom príde, pár hodín ostane a idete dakam na kávu, potom odíde na týždeň s kamošom preč, keď sa vráti zas si dáte kávu alebo obed a on frčí domov. Môžte ísť s ním...ak chcete. Ale ak sa vám to práve nehodí, tak holt..Plány boli, že pôjdeme v máji s druhou dvojicou na skaly do CZ..no a je jún, odpoveď na spoločnú (alebo čisto našu) akciu od neho bola "kedy? neviem".

adr1a.

To vratenie klucov by som pochopila ako rozchod.

A myslim si to iste co Messje ai baby. Vsak nebeha ti po inych babach, po krcmach zabavach neopija sa ai. Ty nemas rovnaky konicek vasen ako on tak tam chodi s kamosom. Inak by si tam chodila aj ty. S nimi ci len vy dvaja. No on si to chce uzit a nie pocuvat tvoje frflanie divat sa na zdutu ofuknutu priatelku. No nechodis. Nezdielas s nim jeho vasen. Zrejme nie je typ co sa vyvali na plaz a popija drink, slni sa ai. Tak vymysli program vylet ty. Ak odpoveda neviem - skor nevie ako by ti vyhovel, co by si rada, co vlastne po nom chces. Vymysli take co sa tebe paci a aj jemu. Tak kludne skombinuj hory prirodu a pobyt niekde kde aj wellness bude. Aby si uzil on aj ty a budete spolu. Vlk syty aj ovca cela.

PS. Je to par krat do roka. Ten kluc ze ti dal znamena vela. Tak si to nekaz zbytocne ziarlenim zduvanim blbostami