Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vrátiť mu kľúče od bytu?

Príspevok v téme: Vrátiť mu kľúče od bytu?
Moon

Poraďte mi, prosím..Vzťahy nie sú moja silná stránka.
Priateľ príde o pár dní, bývame od seba 200km. V našom meste býva aj jeho kamoš, s ktorým sa dohodol, že idú na hory. Chodia takto spolu liezť párkrát do roka. Presne kvôli tomuto sme sa pohádali pred rokom. Na začiatku vzťahu prišiel a šli sme my dvaja spolu, no už sme spolu 3 roky, a toto uprednostňovanie jeho spoločnosti pred mojou ma vytočilo. Takže momentálne som v stave vrátiť mu kľúče od bytu, aby pochopil, že to nemienim tolerovať. Neviem však, ako takéto gesto vnímajú muži, či si to nevysvetlí úplne inak. Prípadne poraďte ako na to, aby sa spamätal. V mužskom správaní sa moc nevyznám. Vďaka!!

adr1a.

Moon. Ja neraz taketo vazne temy otazky nastolim este hned na zaciatku a nieto este ty po 3r co ste spolu. Mna mozno vnimaju ako Xenu v reale ale moj cas je vzacny na to, aby som nim mrhala plytvala na daketo blbca co nevie co od zivota ai chce) Ste spolu 3r takze nastolit tuto temu je fakt nacase a prirodzene. Dokedy chces cakat? Kym sa prispaty zobudi ked ty uz budes dochodkyna?)) A nemusi ani z toho napokon nic byt? Takze pekne sa s nim porozpravaj. Komunikacia je zaklad. Mozno obaja zijete v klame ze on chce ine a ty zas ocakavas ine. Tak naco stracat cas s niekym, co nechce to co aj ty? Potom je nacase najst niekoho, kto chce to iste co aj ty. Milujes ho. Ok. Ale co z takej "lasky" ked potom raz tebe da zbohom lebo sa zahladi do dakej inej, s ktorou do roka stihne vsetko?-spolocne byvanie zasnuby svadbu rodinu pocat dieta ai? Ty si s nim 3r a ani nevies nacom si. Tak sa pekne porozpravajte, ako ta vnima, ako vidi vas vztah do buducnosti, co ako s tebou s vami dvoma dalej planuje a chce, ci sa niekam posuniete alebo to chce takto na dialku nezavazne tahat kym si nenajde inu s ktorou bude chciet vsetko?, domov rodinu byt s nou ai? Tak potom sa podla jeho odpovede reakcie zariadis aj ty. Ale aspon budes vediet na com si

Moon

Neboj, s nikým sa nechcem pohnevať. Len píšem, že nepochopila podstatu, kým ty áno. Neprispievam vôbec do takýchto diskusií, tak ma ospravedlňte, nabudúce napíšem rovno celú story. PS: ja som tiež z rodu cukrárov :-))

Filip TT

Moon, chyba nie je v ženskom chápaní ale v tom, že si neopísala situáciu do zadania témy, ale človek získa podstatné informácie až keď číta reakcie v téme.
Btw. Messje je moja kamarátka a robí dobré torty, tak mi ju nepohnevaj ;)

Moon

Filip TT - tak teraz si to presne vystihol! Messje - nie si divná, len si predviedla, ako uvažujú ženy a muži rozdielne. Čítaš "po svojom" a domýšľaš si. Práve preto ma zaujímajú názory iných, aby som dačo nepokazila. Na mojom chlapovi mi záleží, a nie som žiadna "panička", ktorá chce, aby všetko bolo podľa nej a ak nie je, tak sa ofučí. Potrebujem vedieť, ako sa v danej situácii zachovať - tak, aby partner presne vedel, čo mi vadí a aby to správne pochopil. Veď vidíš, že toto si ty ako žena pochopila úplne nesprávne, aj keď to píšem ja ako žena (a ešte ťažšie je vysvetľovanie chlapovi).

0vecka

Moon a sak asi vies co od toho vztahu ocakavas nie? takisto vie aj on takze preco by ste sa o tom nemohli porozpravat? nevim ale mne to pride ako uplne normalna vec... taketo veci sa nezvyknu preberat mozno pocas privych mesiacov alebo an prvom rande :D ale ak ste uz zopar rokov spolu tak jasne ze sa o tom musite bavit...

Filip TT

Messje - oni nie su v situacii, ze su stale spolu a len on raz za rok vyjde s kamosom na hory. To je vztah na dialku. Oni sa vidia len obcas, niekdy sa nevidia mesiac. Zakladatelke temy nechyba volny cas na kamosku - takeho casu ked je sama ma habadej. Jej chyba cas s priatelom a celkove nejaka vizia, ci z toho vztahu nieco moze byt.

Messje

Ja sim sice zena ale niekedy tym ostatnym naozaj nerozumiem.Potom som asi divna ja.
To ked chlapa partnerku tak tym padom musi zahodit spolocne aktivity s kamaratmi?Ved tak ked on ide s kamaratom,ty chod pozriet rodinu,kamaratky,ak tam nikoho nemas,ako ti pisem,priprav mu dobru veceru a tes sa na neho.Preco musi mat partner konicka s partnerkou rovnakeho?Len prides a ides sa hrat na odutu len preto lebo nejde s tebou?Asi si to s tebou tak neuzije ako s tym kamaratom.Na tom nic nie je.Len ty cakas asi odpovede...ano vrat mu kluce.To ti tu ale nik nenapise.

Filip TT

U mňa by to nepokazilo. Keď sme 3 roky spolu, vidíme sa len občas, viem, že moja milá sa hnevá na mňa, že ju zanedbávam, tak by som rozumel, prečo je táto otázka na stole. Stopercentne by som tomu rozumel lepšie, ako keby si mi len vrátila kľúče.

Ja však nevidím do vašeho vzťahu, do toho, ako spolu komunikujete, takže tú konkrétnu formuláciu si musíš vymyslieť ty.

Moon

Vždy som si myslela, že rozhovor typu "ako to so mnou myslíš" z úst ženy skôr všetko pokazí. To sa ho mám naozaj spýtať takto narovinu? Teda..na mňa keby môj chlap vyrukoval s takouto otázkou, asi by som nevedela, čo mám povedať a ani na čo sa ma vlastne pýta.