Poraďte mi, prosím..Vzťahy nie sú moja silná stránka.
Priateľ príde o pár dní, bývame od seba 200km. V našom meste býva aj jeho kamoš, s ktorým sa dohodol, že idú na hory. Chodia takto spolu liezť párkrát do roka. Presne kvôli tomuto sme sa pohádali pred rokom. Na začiatku vzťahu prišiel a šli sme my dvaja spolu, no už sme spolu 3 roky, a toto uprednostňovanie jeho spoločnosti pred mojou ma vytočilo. Takže momentálne som v stave vrátiť mu kľúče od bytu, aby pochopil, že to nemienim tolerovať. Neviem však, ako takéto gesto vnímajú muži, či si to nevysvetlí úplne inak. Prípadne poraďte ako na to, aby sa spamätal. V mužskom správaní sa moc nevyznám. Vďaka!!
Vrátiť mu kľúče od bytu?
to je chlap, uvedom si to. ked chces niekam ist, tak mu musis povedat kedy a kam.
Cca polovicu mesiaca, aj menej, podľa toho, koľko máme roboty. Niekedy sa nevidíme celý mesiac. Obaja sme na voľnej nohe, čiže zariadiť si čas sa dá, akurát dosť nevýhoda je, že ja mám najviac práce prvé tri mesiace roka, mne skončí sezóna a jemu začne, až do konca leta.
V týmto jeho aktivitách na horách uprednostní kamoša, to je jasné, aj keď ja s ním chodím liezť tiež, ale som na oveľa nižšej úrovni, takže to chápem. Lenže nepríde mi moc fér keď nemyslí na našu spoločnú aktivitu.
myslim ze spamatat by si sa mala ty. co je na tom, ze stravi par dni v roku s kamaratom na horach? by si bola radsej, keby ti beha po diskotekach a pije? bolo koze dobre, sla sa na lad smykat, ze?
a ako casto sa stretavate??
Pozri je to jeho konicek, pokial ho nezdielas s nim tak jasne ze da prednost niekomu kto ho bude s nim zdielat
Kľúče mi dal, aby som mohla prísť kedykoľvek, aby som sa dostala do bytu - keď bude napr. v práci. Hej, je to vzťah na diaľku. Viete, slobodu mu doprajem, veď nech ide, proti tomu nič nemám. Lenže keď som sa spýtala, že kedy pôjdeme dakam my dvaja, tak odpoveď bola: neviem. Presne takto som sa nahnevala pred rokom, lebo prišiel len preto, aby mohol ísť s ním preč. Mňa to fest naštvalo, že naše spoločné aktivity odsúva stranou a aj som mu to jasne povedala, že nemienim hrať druhé husle. Takže ak chce teraz urobiť to isté, slová asi nezaberajú dostatočne, a treba prejsť k činom. No a v tomto chcem poradiť od vás.
inak nechapem na co mas tie kluce .. som nejako pochopil ze to mate na dialku . inak ak by mi zenska vratila kluce bez slova tak by som pochopil ze sa so mnou rozchadza...
Pises ze je to par x do roka.To ti tak vadi ze ide do prirody s kamaratom?Aj on ma pravo trosku vypnut a ist aj s kamosom.S tebou bude tiez,ale nemozes ho chciet vlastnit ako plysovu hracku.Dopraj mu trosku volna aj s kamosom.Na tom nic zle nie je.Nie je to o sedeni po baroch a nahanani sukien.Je to len vypad do hor.Kluce si pekne nechaj a kym sa vrati,priprav mu dobre jedlo.