Ahojte,
asi pred troma rokmi som bola sikanovana od byvaleho priatela za postavu, neskutocne som schudla, az to suviselo s bulimiou, vyzerala som hrozne ziadne prsia len kosti a prepadnuta tvar... nastastie mi doslo ze o tomto laska nie je, rozisli sme sa a zacala som znovu jest (pred tym to bolo jedno jablko denne) tak som samozrejme pribrala co mi ale vobec nevadi, koncne nie som unavena a mam nejake tvary :) urcite mam nadvahu ale tucnou by som sa nenazvala. dnes ma jeden kamarat velmi urazil, priam sa ma dotkol ked mi povedal ze by som mala nieco zacat zo sebou robit.... rada by som mala za vase nazory ako vyzera tucna zena a podobne
Čo pre vás predstavuje pojem "tučná žena"
Nezáleží, ako vyzeráš, ale dôležité je, že človeka, ktorý sa do teba naváža, nikdy, ale naozaj nikdy nesmieš brať vážne!!! A je jedno, či je to v reále, alebo tu na tomto fóre. Tí najinteligentnejší prispievatelia sa nikdy do nikoho nenavážajú a nemajú problém priznať si, že urobili niekedy v živote aj nejaké chyby. Toto si všimneš hneď. A rovnako v reále. Moje životné skúsenosti mi ukázali, že ak existuje škaredý, sprostý a lenivý chlap, ale zato bez príčiny namyslený, ktorý peknej, múdrej a usilovnej žene tieto jej prednosti závidí, že by ho od závisti aj roztrhlo, tak sa bude a bude neustále do tej ženy navážať a vkuse jej niečo vyčítať. Ak je to kolega v práci túžiaci stať sa šéfom, ktorý v tej žene vidí prekážku na ceste za vlastnou kariérou, tak bude intrigovať pred šéfmi neustále sa bude s obrovskou a neuveriteľnou drzosťou snažiť tú ženu presviedčať, že má také a také chyby (lebo závidí, že žiadne nemá). Čudovala by si sa, ale niekedy môže mať pekná, múdra a usilovná žena aj sprostého, škaredého a lenivého šéfa, ktorý namiesto toho, aby ďakoval bohu a všetkým svätý, že má takú dobrú pracovníčku, ktorú mu samé nebo zoslalo, neustále sa bude do nej navážať a presviedčať ju, že je hlúpa, až kým ju nestratí a potom si môže všetko robiť sám. Rovnaké veci s tebou môže robiť chalan v partii niekde vonku, ale len taký, ktorý ti niečo závidí. Psychické šikanovanie nie je ničím výnimočným v dnešnej dobe, naozaj. Je to už pomaly bežná vec a dnes už je takmer nemožné nájsť si prácu, kde by si to nepozorovala či už zamerané voči tebe, alebo voči niekomu inému, ktorému škaredý, sprostý a lenivý, ale zato bez príčiny namyslený a vysoko sebavedomý zakomplexovanec nadáva do hlúpych a ponižuje ho. Takíto muži bývajú často aj veľmi agresívni manipulátori a veľkí klamári a intrigáni. Samozrejme, že také môžu byť aj ženy, ale ja som sa stretla s takýmto typom človeka takmer výlučne len u mužov. Takému typu muža vadí už aj to, že sa po ňom žena (napríklad kolegyňa) nepozerá ako štetka, ktorá ho chce zbaliť, nepostáva pri ňom a nerehoce sa na jeho rečiach, ktoré snáď iba on sám považuje za vtipné, ale že sa v čase pracovnej doby venuje práci, za čo si od neho vyslúži intrigu, že je lenivá. Lebo falošné ženy pozerajúce sa naňho takým pohľadom, ako keby sa im páčil a rehotajúce sa pri ňom on okolo seba mať potrebuje, lebo mu to mastí ego a cíti sa byť potom žiadaný a ak sa nejaká tak pri ňom nespráva, tak jej to vráti aj s úrokom. Tento typ muža je egocentrista, ktorý potrebuje dostávať mnoho pozornosti, najmä od žien správajúcich sa pri ňom ako zaľúbené pubertiačky. Taký typ človeka nemá rád nikoho, iba svoje ego a ak si ženu nájde, ľúbiť ju nebude, iba sa tváriť, že ju ľúbi, čo ho bude psychicky ničiť a vyciciavať z neho energiu, lebo je to pretvárka. Mne sa odvedčilo brániť sa proti takým ľuďom tak, že sa im vyhýbam. Strata sebavedomia mi nestojí za to, aby som zotrvávala v pracovnom kolektíve s niekým takým. Mnohokrát už bolo tak, že bol fantasticky dobrý kolektív, aj šéfstvo a všetko bolo ohľadom medziľudských vzťahov super, ale len pár mesiacov a potom sa to totálne posralo, stačilo, že prišiel jeden jediný nový človek do kolektívu a obrátil celý kolektív proti najlepšiemu zamestnancovi. Ne/pravidelne kvôli tomu striedam práce, však v zahraničí je roboty dosť, kto povedal, že musím trpieť takéto veci? Kto si ma neváži, ten si ma nezaslúži. Ale ja si zaslúžim úctu a keď namiesto nej dostávam len neoprávnenú kritiku, tak s tým, kto mi ju dáva, sa rozlúčim veľmi rýchlo. V tvojom prípade môže zlý človek obrátiť celú partiu proti tebe. Nesmieš ho brať vážne a nesmieš brať vážne reči, ktoré hovorí o tebe. Najlepšie urobíš, keď sa mu vyhneš.