Čo pre vás predstavuje pojem "tučná žena"

Príspevok v téme: Čo pre vás predstavuje pojem "tučná žena"
Janka9009

Ahojte,
asi pred troma rokmi som bola sikanovana od byvaleho priatela za postavu, neskutocne som schudla, az to suviselo s bulimiou, vyzerala som hrozne ziadne prsia len kosti a prepadnuta tvar... nastastie mi doslo ze o tomto laska nie je, rozisli sme sa a zacala som znovu jest (pred tym to bolo jedno jablko denne) tak som samozrejme pribrala co mi ale vobec nevadi, koncne nie som unavena a mam nejake tvary :) urcite mam nadvahu ale tucnou by som sa nenazvala. dnes ma jeden kamarat velmi urazil, priam sa ma dotkol ked mi povedal ze by som mala nieco zacat zo sebou robit.... rada by som mala za vase nazory ako vyzera tucna zena a podobne

ANGEL-DEMON

levandulova.... no lebo niektorí ludia si myslia ze váha=tuky....
ich nizke IQ nepustí, nevedia že váha to su aj kosti, svalova hmota, voda... ja mám lepšiu postavu ako nejaka moja o 10kg lahsia kolegyna, všetko mám tak kde mám mať, aj brucho mám ploché, štihlejšie ako "chudšie" dievčence, ktore maju okolo pásu, cez chrbát preumatiku,
som pevná, zadok mi závidia kamošky, neraz ma zaň chytia...si neodpustia.. :-D zdravo sa stravujem, prevažne vegetarianska strava, nežeriem fastfoody, chodievala som pravidelne behávať no moja nová praca mi to skomplikovala, som na nohach a beh je posledne na čo myslim, v lete kazdy den plavam, som aktivna...
ludia čo ma poznajú by vedeli hovoriť... ale ked napišem na nejakom fore vahu, tak nejaka piča ma nazve tučnou, pritom ma v živote nevidela! a keby ma videla tak by bola prekvapena...
odjakživa som bola aktívna, bicykel, korčule, futbal!

Ovocníček

R.123, ty si takisto trochu zaštekáš, trochu sa pohŕdavo povyškŕňaš a potom zmizneš tiež, ty škaredá neúspešná tučibomba so zhnitými zubami.

R.123

Mesačný princ, máš pravdu, lebo som si všimla, že do teba sa tu už navážalo dosť ľudí. Ale za také veci sa netreba urážať a ani plakať do vankúša a ani smutný byť, proste len odignorovať a ideš ďalej. Veď zober si už to, že väčšina prispievateľov tohto fóra sú teenageri pod 17 rokov a ty si dospelý a máš už niečo odžité a nemal si to ľahké. Tak mi povedz, čo môže decko chodiace na základnú školu, ktoré sa ešte ani nestihlo celkom, obrazne povedané, "vyliahnuť z vajca a škrupinu nosí na hlave" :) :) :) už len o živote vedieť? O skutočnom dospeláckom živote a o skutočnej realite? To isté, čo sme v 12-tich vedeli aj my. Jedno veľké nič! Ale začínajúca sa puberta ho núti trošku vystrčiť rožky a zaštekať si. Predsa by sa normálny dospelý a zdravý človek neurazil, keď naňho niekto krpatý zašteká :) Takto to musíš brať a potom sa už urážať a ani hnevať nebudeš, lebo to odignoruješ a hotovo. Mnohí účastníci preto z fóra odišli. Lebo sa im nepáčilo, že sa do nich niekto naváža. Dobrý človek poradí, zlý sa naváža. Múdry človek poradí, hlúpy sa naváža. Podľa toho vieš, aký typ človeka sedí za počítačom tam na druhej strane. Alebo si skús predstaviť, že by si bol 12 - ročný zasratý a namyslený fagan, ktorý si myslí, že sa určite, ale zaručene dostane na medicínu a že určite, ale zaručene bude z neho doktor, hoci v živote nedokázal napísať diktát lepšie ako na štvorku. Ale keď sa na každej hodine literatúry prihlási odpovedať zo životopisu spisovateľa a inokedy z básničky, tak na každej zhrabne jednotku, pričom počas dní, na ktoré učiteľka naplánovala diktát, sa akýmsi zázrakom nedostaví do školy a namiesto 10-tich diktátov za polrok napíše možno len 4, čo by mu mohlo aj vyniesť jednotku zo SJaL na vysvedčku bez podozrenia okolia, že má v hlave nasraté, tak s jednotkami a dvojkami môže prejsť celý gympel, kde sa už diktáty nepíšu vôbec, ale na medicínu ho aj tak nevezmú a nakoniec zakotví v najlepšom prípade na učiteľstve biológia - chémia, nevediac ešte, že človek striedajúci podradné práce v nemecky hovoriacich krajinách zarába niekoľkonásobok toho, čo by zarobil on ako učiteľ, keby bolo niekde vôbec voľné miesto pre učiteľa... ale o tom on v 12-tich nemá ani páru, že realita je o inom ako o snívaní, že on bude doktor a o pozeraní sa na človeka striedajúceho dočasne práce v zahraničí, kým si nenašetrí na štúdium, ako na posledný odpad a ako o navážaní sa na fóre do niekoho, kto dokáže dať ľuďom dobré rady, aké dokáže dať iba niekto, kto už má niečo odžité. Lebo určité rady vyplývajú z toho, že určití ľudia starší ako 25 si už v živote niečím prešli, zažili nejaké problémy, ktoré si dopodrobna v myšlienkach rozobrali a rozanalyzovali a vyvodili z nich určité závery, lebo tieto podrobné analýzy svojich vlastných životných problémov, ktoré oni sami v živote svojom mali, ich v tom živote posunuli niekam ďalej - minimálne na bod, kde si už tieto problémy vedia vyriešiť a potom na základe toho, ako si s daným problémom poradili oni, hodia radu aj sem. Ale len múdri rozmýšľajú a v myšlienkach niečo rozoberajú a analyzujú. Hlúpi nerozmýšľajú, preto sa navážajú. Tí múdri tiež boli kedysi bezradní a potrebovali radu, ako vyriešiť taký a onaký problém. Ale vtedy ešte neexistovalo toto fórum a nebol takmer v žiadnej domácnosti počítač, nie to ešte internet. Preto mohla nastať situácia, že si museli poradiť sami, čiže sami si daný problém rozobrať, rozanalyzovať a skúsiť ho vyriešiť, z čoho mohlo vyplynúť, že ho vyriešili správne, alebo išli na jeho vyriešenie nesprávnou cestou a nakoniec urobili chybu, lebo by sa im bola zišla rada od niekoho skúsenejšieho a najmä staršieho, ktorú ale nemali odkiaľ vziať. Keď nechceš dostávať navážačky, tak skús chodiť na fórum iba v piatok večer a v noci. Vtedy je všetko primitívne rozlezené po krčmách, po baroch a po diskotékach, takže vtedy je najväčšia pravdepodobnosť, že tu budeš mať normálnych diskutérov. No neskús sa v sobotu, či v nedeľu pozrieť, aké sú oneskorené (sobotňajšie, nedeľňajšie) reakcie na tvoj príspevok. No predsa také, aké môže dať len feťák po opici :)

levandulova

Angel-Demon. Presne toto je aj moj pripad. Keby som niekomu povedala iba moju vahu, kg - povedali by mi, ze som tucna. No tu moju skutocnu vahu mi aj tak nikto neveri. Som pritazliva, pekne zensky tvarovana, pevne telo. Muzom sa pacim.

ANGEL-DEMON

to ja ked poviem niekomu, že mám 72 kilo, tak na mna vyvalí oči, že "koľkooo?!!!! a to kde máš??!!!!!" pri 170 vyške... postavu mam pevnu, typovo asi ako Beyonce...

levandulova

Nie je vsetko len o vahe. Pritom kazdy v dnesnej dobe sa pyta a zaujima len o kg. Ja keby som napisala nejakemu muzovi moju vysku a vahu, tak by sa mi uz viac neozval. Prednedavnom som si dala inzerat /vahu som neuviedla, iba ze som baculka/. Stretla som sa postupne s piatimi muzmi. Kazdy z nich ma o mna zaujem aj po nasom stretnuti. Pozyvaju ma na dalsie stretnutia, volaju mi, pisu. Ako zena sa im pacim. No keby som im na zaciatku napisala svoju vahu, nedoslo by ani len k prvemu stretnutiu. Mam postavu presypacich hodin. Som pekna zena /krv a mlieko/. Sportujem. Som zdravotne v poriadku, vo forme. Ale mam proste vyssiu vahu. No pacim sa sama sebe, ako aj inym ludom. Nedovol, aby si sa trapila a ublizovala si, kvoli hlupakom. Riad sa svojim vlastnym rozumom a ako sa ty sama citis : zdravotne, psychicky, fyzicky, ako si sama so sebou spokojna ty sama.

Ďateľ11

R.123, ty tou svojou hlúposťou a zakomplexovanosťou, nejako mužov čo majú chuť šikanovať, priťahuješ. Ani sa ti nečudujem, že sa nevieš uplatniť. Ako taká skrachovaná existencia, striedaš jednu podradnú prácu za druhou.