Nechcem ist na skolsky vylet

Príspevok v téme: Nechcem ist na skolsky vylet
Mam 17r

Dobry den, viem ze to bude zniet divne, ale niekedy koncom juna nasa triedna chce ist s nami na vylet na dva dni. A to je ten problem, ze ja nechcem ist na dvoj a viac dnove vylety. V skole sa necitim dobre pretoze kazdy tam je v skupinke a ja sama. Samozrejme ze sa snazim s nimi rozpravat ale nie je to lahke pretoze oni nejavia zaujem.
Jedendnovy vylet by som zvladla ale neviem co by som si tam pocala dva dni a ani nechcem ist :/ co mam povedat triednej? Nechcem aby si myslela ze sa odtahujem od kolektivu, ale ja som typ cloveka, ktory je velmi citlivy, raduje sa uplnym somarinam (napr ked ma niekto pozdravi, co sa vobec nedeje casto, pre niekoho to je samozrejmost, pre mna uzasny pocit) som introvert a nedokazem to zmenit. Nechcem na ten vylet ist :(

Mam 17r

Joj lidicky, ja som ale riesila hovadiny :) teraz uz dokazem cokolvek odmietnut aj stuzkovu nechcem ale pojdej tam kvoli rodicom :)

Mam17r

Prepacte ze som sa neozvala. Jednoducho som jej povedala ze nejdem a neriesila to lebo sa ponahlala. Nesli sme asi piati. Som rada ze som nesla, dakujem za prispevky :)

Prezyvka055

Mna len v priebehu citania tvojho prispevku napadlo asi 5 vyhovoriek.
Povedz napriklad ze mate vtedy rodinnu oslavu. Dedo ma 70tku a pod.

Bubliii

Ale áno, učiteľke je to jedno, ale ide o pocit toho dieťaťa, že "pohnevalo som si pani učiteľku..".. no, ťažko sa to vysvetľuje, ak si nezažil niečo podobné. Nižšie som písala, že ja tomu rozumiem, lebo aj mňa tak vychovávali.

0vecka

Bubliii tej ucke je to jedno jedno decko hore dole... skor si myslim ze bude rada ze ich musi menej strazit....preto nechapem preco by si ju tak pohnevala?

Bubliii

Ovečka, ja to chápem, lebo aj mňa rodičia strašili, že si nesmiem nikdy pohnevať autority, lebo oni rozhodujú o mojej budúcnosti (v tomto prípade učiteľka). To však nie je pravda.
Myslím, že s tými "krámami" je to dobrý nápad, pochybujem však, že dostane naspäť nejaké peniaze. A na stužkovú nemusí ísť, keď nechce. To nie je povinné.

klenot

Presne tak. Choď s nimi pokojne na výlet a ráno sa tvár že ti je strašne zle(ako keď máš menzes) a potom by ťa mali pustiť domov a vymáhaj späť od nich peniaze...

Cliattsi

Ahoj. Ja som bol podobne na tom ako ty. Mna napadla jedna moznost: Chod na ten vylet, objednaj sa na neho. A. V ten den rano, povies mame doma, ze nemozes ist na ten vylet,lebo ti je zle. Bude to situaacia, ktoru nikto nebude cakat. Je to ako moment prekvapenia. Ja som mal soc. fobiu a viem si ta predstavit. Neviem, ci mas aj ty soc. fobiu al. si len taka ticha. Ak si teda chcela radu., ako sa vyhnut vyletu bez toho aby si ublizila inym ludom, tak mozes urobit toto. Viem si totiz predstavit+ co by si prezivala na tom vylete a aj to, ze by ta asi nikto nepochopil. Ale stale je tam moznost, ze by si sa toho vyletu mohla zucastnit. A rozmyslas uz aj nad stuzkovou? Co urobis? Nechcem ta ale moc strasit. Ahoj. Drzim palce!

0vecka

Mam 17r a to akoze preco ked nechces is tna vylet by ti mala prihorsit na maturite??? akoze nejako toto spojenie nechapem...

Najčítanejšie články