Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Peržan vs. Arab

1iva1

Linda, písala som ti, mozno ti sprava prisla do kolonky "iné" tak skús pozrieť...alebo dufam ze som si správne tipla ze by si to mohla byt ty.

Linda2508

1iva1 prosím napísala by si mi ? Napíš mi na fb Linda Šafránková
Možno by som ti rada vyrozpravala moju skusenost a aj spytala teba. Vdaka

clementina

Uplny suhlas smutny,akurat povod toho zla je za oceanom, zapredanci v bruseli plnia len ich plan za judasky gros.

smutne1

Aj na tejto diskusii je krásne vidieť, ako hlavne ženy sú veľmi naivné a ľahko ovplyvniteľné. A tiež, že ženy zrejme rozmýšlajú tým čo majú medzi nohami oveľa viac, než ako tomu je u mužov, prečo taká zaslepenosť či až hlúposť, to je na pováženie. A tie pseudoargumenty ktorými ich naočkovali hlavne manipulátorské média a ktorými sa dokonca akože z vlastnej vôle snažia obhajovať a zľahčovať toto multikultúrne ZLO ktoré tu násilne pretláča brusel, to je naozaj smutné. Holt nevieme si vážiť náš národ a to čo vybojovali naši predkovia.

Filip TT

Debata o slniečkároch je už mimo mňa. :)

Ale môžem povedať, že som mal kolegov z Iránu, jednu dievčinu a jedného muža a tí boli v európskej norme.

potopa

aká matka, taká katka nebolo vymyslené konkrétnou slávnou osobnosťou. Aká matka, taká katka má prenesený význam, preto Katka. Zemanov výrok je nepravdivý a škodí moslimom. Ja nezatváram oči pred rizikami, ktoré to prináša. Argumentujete tým, že "slniečkari" ú manipulovaný.. ale čo iné, než manipulácia, tento výrok je?

Filip TT

Vsetky slavne zovseobecnujuce vyroky su pravdive v istej tolerancii...napriek tomu sa považujú za výstižné.

Napríklad Aká matka, taká Katka.

Zemanov výrok by sa medzi takýmito uplatnil v pohode si myslím. Ale ok, máš starosť o to, aby nebolo ublížené nevinným...

potopa

Filip, tu išlo iba o poukázanie na to, že Zemanov výrok je nielen populistický, ale aj nepravdivý.
No zdá sa mi, źe niektorí za každú cenu potrebujete nepriateľa. Veď kľudne.

Filip TT

Akurat ze vsetci tebou menovani bojovali alebo bojuju za nejaky konkretny lokalny zaujem. A ked doslo v tej veci k dohode, tak skoncili ako napriklad IRA v roku 1998.

Kto u nas sa boji IRy, ETy, doneckych separatistov....