Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Peržan vs. Arab

hehe1

pre kazdeho moslima je zena druhorady tovar, ktory je jeho majetkom, vsade sa hovori o tom, robia sa kampane a napriek tomu sa tu najde este skupina ludi, ktori su hluchi, slepi a to tretie... ja osobne mam skusenost so zivotom s moslimami, hoci len pracovnu, cele dni som stravil so skupinou asi 200 moslimov z roznych krajin, hlavne irak, iran, turecko.... vysledok mojho sledovania bolo jednoduche konstatovanie...su to osoby podobne nasim ciganom, bliakaju po sebe cele dni, ziadne sposoby o nejakom vystupovani nemoze byt ani reci, mali problemy s hygienou, dokonca nepouzivali toaletny papier a ich zachody boli na lyziara, povaha na urovni z doby kamennej, jednoducho ludia s ovela mensim iq, ako sme my, niektori po odpovedi "nie, niesom, moslim" sa so mnoy ani nebavili, potom sa bili kvoli piatim euram, kedze pracovali na vykon, ako tu rozpisovat nebudem, jednoducho cigan a este ako pridavok moslim... jedna slovenka mala vztah s tymto moslimom, ktory po nej ziapal za to, ze si poobede zasla s kamaratkou na nakup a mojito....staci sa pozriet, co robia migranti, kriminalita, utoky, islamsky radikalizmus, potom pchaju tristo deti pred kamery, o ktore sa mame postarat my...napriek zjavnym indiciam sa ale urcite najdu zeny, ci si s takymto zacnu a potom budu plakat do tv, ze im manzel zobral deti niekam do prec a budu ziadat pomoc od statu, ktora im ho za moje dane poskytne... a ano, som strasny fasista a xenofob :-)

potopa

Capuccino, veď ja nehovorím, že si ich sem sťahujme všetkých. Rómska otázka, chudoba, všetko toto máme na to-do liste. Pokiaľ však ide zatiaľ o počet, nijako extrémne nám to ekonomiku nezasiahne. Ekonomiku nám zasahujú aj debilné náckovské pochody, stojí to kopu peňazí.
Nesnažíme sa tu riešiť utečeneckú otázku, bavili sme sa o odsudzovaní žien, ktoré sa dajú dokopy s cudzincom.
A čo povedal Zeman, je hovadina, pretože je to tendenčné a nepravdivé. Proruskí separatisti sú tiež teroristi. IRA, ETA. Kresťanskí radikáli v Indonézii. a tak ďalej.

capucino

ako povedal pr. Zeman, kazdy moslim nie je terorista, ale doteraz bol kazdy terorista moslim, plne sa s jeho vyrokmi stotoznujem a teraz ako o co ti ide ? Ze mame tu malo kriminality, tak aby nebola nuda, pustime ich k nam? Mozno ju robit nebudu? Ja ti garantujem, ze ano, preco u nas by sa chovali inak ako na zapade? Dalsia vec, ja ich zivit nemienim, ani korunu, mame tu kopec inych ludi, ktorych treba financne podporit a stat serie na nich, takze co ma po cudzich. Ti, ktori su cestni a ide im naozaj o zivot zakotvili v prvej bezpecnej krajine s cielom vratit sa co najskor domov, paraziti to tiahnu az do DE a dalej. Nebudem sa k tejto teme uz viac vyjadrovat, komu zapina, nepotrebuje dalsie info, VIE co sa deje a komu o co ide, migranti su len vedlajsi produkt, komu nie, aj tak mu nedocvakne a bude omielat svoje do zblbnutia.

Sarrah

takže ...moj skormny nazor je vlastne ze medzi tym rozdiel nejako nieje kedze aj jedna aj druha skupina ludi obyvajucich či už perziu alebo arabsky polostrov ...takze su prislusnici arabskej skupiny europoidnej čiže bielej rasy ...su vlastne moslimovia ...islam je zaujimave nabozenstvo,nieje to zle nabozenstvo ...podla mna je nabozenstvo sposob ovplivnovat ovečky ...čiže ludi ktore naneho veria no ale nehovorim nikomu nič ...ak sa nemylim aj krestania v stredoveku ...a ked vlastne sa krestanstvo rozširovalo do sveta ...tak su rozne fámy ze prepichovali deti vo vreci a robili rozne ritualy kde zabijali novorodencov atd ...ale odhliadnuc ...ja osobne by som nepozerala ani tak na nabozenstvo ako nato ze tie krajiny su pozadu 50 rokov minimalne či už moralne ...alebo socialne ...proste vsetkymi moznymi sposobmi podla mna ...a ked niekto pride z takejto krajiny do europy ...kde ludia nestihaju ...lebo spoločnost v europe ide rychlejsie ...tak vlastne pridu do prostredia kde je vsetko tak popredu ...ze je ich chovanie do isteho uhla pohladu pochopitelne ...to iste by sa stalo aj krestanom ...kebyze zoberieme krestana zo stredoveku a dame ho do dnesnej doby ...a na otazku odpovedat fakt ze neviem ale moja odpoved by bola skor niekto z vyspelej moslimskej krajiny ...či už Turecka...Bosny...Azerbajdzanu,Maroka ...alebo nejaky moslim zo zapadnej europy ....tam ich je pomerne vela ...a tí uz ani niesu viacmenej moslimovia ale skor takí ateisti ...

capucino

kde zijes? Ja na SVK, mas pocit, ze kazdy piaty muz sa chova k zene ako moslim? Ja nie, asi zijem v zazracnom meste...

Filip TT

Ovecka, mal som na mysli to, ze za sociku tu bola hore tvrda linia, ale vacsina ludi sa s tym nestotoznovala, len tak konformne zili v systeme.

v Irane je to podla vsetkeho tak nejak podobne. Sledoval som kedysi blog jednej mladej zeny, ktora sa vydala do Iranu a dost som sa jej vypytoval okolo toho, ako to tam funguje. Ona to takto opisovala.