Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké meno pre dievčatko?

mifor

Pre mňa osobne je najhoršie z týchto mien Dorota - Dora. Ináč ma neoslovilo ani jedno, určite nie Noemi ani Amélia. Ester tiež nič moc.

0vecka

inak nemylsim si ze ju nutne internacionalne meno... ono to aspon vynikne ked sa vola niekto cudne ale malo by byt lahko vyslovitelne napr taky posly Zbigniew je dost na hovno...

Gabča111

Moja kamarátka má malého Sebastiána - Petra. Zdá sa mi to neskutočne otrasná kombinácia a to majú tiež dosť časté a krátke priezvisko. Peter je po otcovi, ale keďže pre nich sa zdalo toto meno už dosť otrepané, tak mu dali ešte jedno (viac otrepané).
Každé meno je svojim spôsobom pekné, ale treba to zladiť k priezvisku.

filipii

Take meno, aby boli blizke slovenskemu alebo slovenske, ale aby znelo dobre aj anglictine.
Napr. uplna katastrofa su mena ako Jara, Juraj, Eugen, ....
Mne dali rodicia meno Daniela a lepsie urobit nemohli. V zahranici oblubene, dobre zapamatatelne, sebavedome.....
Nechcem tym povedat, ze navrhujem meno Daniela, ale ako priklad dobreho vyberu pre buducnost dietata.

Levia

Angel-Demon: Aj aj som bola nespokojná so svojím menom, skrátka som ho neznášala...preto som si ešte v detstve vybrala meno, ktoré sa mi páči, a keď som mala 20 rokov, dala som sa premenovať. Vtedy to bolo ešte v korunách, 2000 SK. Napísala som žiadosť, podala ju na matrike, zmenu mi uznali a bolo :o) Stálo to zato, lebo tá radosť, keď vyslovujem svoje meno, ktoré sa mi páči a sama som si ho vybrala, je neopísateľná ! Radím to aj tebe, ak máš meno, ktoré ti vylovene prekáža, zmeň si ho!

Verčika

Mne sa nepáčia vôbec extravagantné mená. Podľa mňa sú ešte stále najkrajšie "staré" pekné mená a nie také, aby meno svojho vnúčatka nosili starý rodičia v peňaženke, lebo si ho nezapamätajú.
Z dievčenských si ešte Ester viem predstaviť, alebo Annu (ale nie všelijaké zdrobneniny) a z chlapčenských Peter, Matej.
Amélie, Sebastiánovia, Kevinovia a Félixovia sú na mňa až moc. Dieťa s tými menami bude neskôr na smiech.

cooltrendyIN

Sebastian, Felix..? Jednoznacne suhlasim ze treba davat zahranicne mena a nie slovenske, ale tieto ktore si spomenula su uz tiez trochu out, uz ich ma kdejaka socka. Dnes su moderne hlavne moslimske mena - Osama, Abdul, Ahmed, Azraq, to su dobre mena ak chces aby to malo spravny cveng. Ale mozes aj kombinovat, to je este modernejsie, napriklad Abdul Sebastian Mrkvička, clovek s takym menom ma cestu do vyssej spolocnosti zarucenu.

Messje

Marta
Mne sa nepaci ani jedno absolutne.Ale to je zase o mne nie o tebe
Mne sa paci
Matej , Matus , (žiadny Maťo!!!)...alebo Boris