čaute mravce :) mám jeden taký menší problém a to je to že moja priateľka sa vkuse chabre všade somnou, keď chcem ísť iba ja a nejaké dievčatá tak chce ísť somnou, keď idem s partiou sa baviť do rána tak sa nenápadne pozýva a už mi to ide nanervy, lenže neviem ako jej mám povedať že nechcem aby šla pretože je to dosť urážlivé dievča.
Priatelka a kamaráti
mozno preto, ze nema potrebu fetaka zoznamovat so svojimi kamaratkami. a nie, na vztah zrely nie si. no niektori ludia tak nedozreju nikdy, nieco mi hovori, ze ty si jeden z nich.
Ja som sa raz pýtal či ona mňa pozve, že chcem spoznať jej kamarátov a ona ma zjebala za to že načo potrebujem vedieť s kým sa kamaráti a načo by som mal poznať jej kamarátky, ja som chcel spoznať jej kamarátky, aj ísť s nimi von len ja sám ale nesúhlasila
mám 23 rokov a na vzťah určite zrelý som, iba nechápem čo je zlé na tom že chcem byť sám s babami? neznamená to žeby som moju nelúbil a že by mi na nej nezáležalo. Ale proste keď sa idem odreagovať von tak chcem ísť bez partnerky pretože ona nevie akceptovať to že si chcem dať na diskotéke koleso (extáza) a proste keby tam má ísť aj ona tak si pomaly ani usrať nemôžem takže tak.
tazko najdes riesenie.
nie som si isty ci si zrely na vztah
Najskor si odpovedz na otazku, preco chces byt vonku sam s dievcatami. Alebo preco ti tak vadi, ked chces ist von s partiou a ona sa nenapadne pozyva. Snad nie je vkuse nalepena na teba, alebo ano? Pride mi normalne, ak niekam ides, spytat sa priatelky, ci sa chce pridat alebo nie. A pride mi normalne, ak obcas povie ano a obcas nie. Rovnako aj ona ta moze pozyvat von, ak s niekym niekam ide.
Najskor dospej a az potom maj radsej vztah)
Ešte sa sťažuj :D 90% mužov má presne opačný problém. Aspoň vieš že jej na tebe záleží, lenže záleží aj tebe na nej ? Ak chceš ísť s nejakými chalanmi napr. na futbal, tak jej to vysvetli, že ju treba zoberieš nabudúce, tak ale keď ideš s babami, tak prečo by si ju nebral ? Tebe by sa páčilo keby ti povedala že ide von s chalanmi alebo na diskotéku ? :D
Keby mam priatelku, nechodil by som von sam s dievcatami. Vazis si ju vobec? A preco chces ist bez nej s dievcatami von?
Co mas co chodit s babami von? Jej to musi byt velmi prijemne, ked si predstavi, ze si tam s nimi sam. Si to predstav opacne, keby ona chodi len s chalanmi alebo je do rana niekde vonku a opija sa