Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka a kamaráti

Príspevok v téme: Priatelka a kamaráti
Kamček

čaute mravce :) mám jeden taký menší problém a to je to že moja priateľka sa vkuse chabre všade somnou, keď chcem ísť iba ja a nejaké dievčatá tak chce ísť somnou, keď idem s partiou sa baviť do rána tak sa nenápadne pozýva a už mi to ide nanervy, lenže neviem ako jej mám povedať že nechcem aby šla pretože je to dosť urážlivé dievča.

neviem11111

mozno preto, ze nema potrebu fetaka zoznamovat so svojimi kamaratkami. a nie, na vztah zrely nie si. no niektori ludia tak nedozreju nikdy, nieco mi hovori, ze ty si jeden z nich.

Kamček

Ja som sa raz pýtal či ona mňa pozve, že chcem spoznať jej kamarátov a ona ma zjebala za to že načo potrebujem vedieť s kým sa kamaráti a načo by som mal poznať jej kamarátky, ja som chcel spoznať jej kamarátky, aj ísť s nimi von len ja sám ale nesúhlasila

Kamček

mám 23 rokov a na vzťah určite zrelý som, iba nechápem čo je zlé na tom že chcem byť sám s babami? neznamená to žeby som moju nelúbil a že by mi na nej nezáležalo. Ale proste keď sa idem odreagovať von tak chcem ísť bez partnerky pretože ona nevie akceptovať to že si chcem dať na diskotéke koleso (extáza) a proste keby tam má ísť aj ona tak si pomaly ani usrať nemôžem takže tak.

blueberryNN

Najskor si odpovedz na otazku, preco chces byt vonku sam s dievcatami. Alebo preco ti tak vadi, ked chces ist von s partiou a ona sa nenapadne pozyva. Snad nie je vkuse nalepena na teba, alebo ano? Pride mi normalne, ak niekam ides, spytat sa priatelky, ci sa chce pridat alebo nie. A pride mi normalne, ak obcas povie ano a obcas nie. Rovnako aj ona ta moze pozyvat von, ak s niekym niekam ide.

Radca12

Ešte sa sťažuj :D 90% mužov má presne opačný problém. Aspoň vieš že jej na tebe záleží, lenže záleží aj tebe na nej ? Ak chceš ísť s nejakými chalanmi napr. na futbal, tak jej to vysvetli, že ju treba zoberieš nabudúce, tak ale keď ideš s babami, tak prečo by si ju nebral ? Tebe by sa páčilo keby ti povedala že ide von s chalanmi alebo na diskotéku ? :D

kamosodvedla

Keby mam priatelku, nechodil by som von sam s dievcatami. Vazis si ju vobec? A preco chces ist bez nej s dievcatami von?

FrederikaFreda

Co mas co chodit s babami von? Jej to musi byt velmi prijemne, ked si predstavi, ze si tam s nimi sam. Si to predstav opacne, keby ona chodi len s chalanmi alebo je do rana niekde vonku a opija sa