čaute mravce :) mám jeden taký menší problém a to je to že moja priateľka sa vkuse chabre všade somnou, keď chcem ísť iba ja a nejaké dievčatá tak chce ísť somnou, keď idem s partiou sa baviť do rána tak sa nenápadne pozýva a už mi to ide nanervy, lenže neviem ako jej mám povedať že nechcem aby šla pretože je to dosť urážlivé dievča.
Priatelka a kamaráti
Pocuvajmasem
Citujem ta
"K bežným prejavom extázy patrí (a teraz to nekopčím z nejakej stránky), že človek začne byť viac otvorený, začne mať tak povediac všetkých okolo rád, či už je to niekto cudzí alebo známy, začne sa tak trošku "roztekať" a cíti sa veľmi šťastný a spokojný."
Toto nestaci na to,aby si pochopila,ze qj extaza ti dorobi nieco s mozgom ked budes ludi okolo seba takto vnimat?
Vsetko,co ta naviguje na to,aby clovek reagoval na ludi a situacie inak ako bez toho,co si zoberie,je droga,ktora ti blbne mozog.Naco brat nieco,co s tebou robi veci,ktore by si za inych okolnosti nerobila?To sa nedokaze clovek normalne zabavit bez toho,aby do seba nieco pchal?Vzdy chcem reagovat tak,aby som to bola ja a nie aby za mna reagoval ucinok nejakej tabletky,travy,alebo alkoholu.
Naco tu robis reklamu na bordel?Prepac,ale si normalna?
Ak ako pises,ze budem mat lepsie a krajsie vbimanie na ludi okolo seba a teda aj cudzich,tak mi nepride normalne ist von sa bavit s kamaratkami a frajerku nechat doma.Co chce skryvat?Ako su mu pri extaze kamaratky blizsie ako bez nej?
Choré,uplne choré
Pocuvajmasem nechapem na co sa stale pytas na moje osobne skusenosti kedze tie su irelevantne ... ak by sa mi to aj nestalo tak to neznamena ze ta sanca je nizsia alebo vyssia... ked si ale das do seba latku po ktorej je uplny idiot sympatak tak je logicke ze s tym jeho aktualna priatelka superit nemoze a logicky sa tym vztah nici a preto je normalne ze jej to vadi
0vecka
Stalo sa ti to už?
Pocuvajmasem akoze ja nehovorim ani tak o sexe ako o tom ze sa na extaze strasne lahko namota a aj ked mozno tam ani vztah nebude tak min ochladne vztah k jeho terajsej... imho je to skoro iste ze sa to stane... a nehovor mi ze sanca je taka ista ak by nic nebral.....
0vecka
verím, že pokiaľ to človek nepreženie, lebo preháňať hocičo je zlé, tak bude určite všetko v pohode :) je pravda, že je to individuálne, na každého to pôsobí inak, ale nemyslím si, že jeho priateľka by sa musela báť, že ju podvedie naextázovaný, to by ju podviedol aj bez toho, extáza ťa nejak nenúti sa ísť teraz s každým muchlovať, predsa si to stále ty, aj na tej droge, a keď tvoj vzťah je dobrý, tak ani žiadna ekina ani nič ťa nedonúti toho človeka podviesť. V tomto je stokrát horší alkohol a vidíš, prohibíciu tu zatiaľ nemáme.
Takže si nemyslím, že dievča sa má báť, že jej priateľ sa naextázuje a podvedie ju, ale že ju podvedie či pod vplyvom, či nie. A keď bude stíhačkovať a popritom mu nebude chcieť predstaviť jej kamošov, tak sa to aj stane. Ale to je už úplne iný príbeh, ako som hovorila, neviem nič moc o ich vzťahu a hlavne poznám iba jeden pohľad :)
Pocuvajmasem osobna skusenost je irelevantna ja to mozem skusit a posrat sa a niekto druhy si to moze dat a mat dobru naladu takze je imho jedno ci som to skusal alebo nie zalezi odkial beriem infomacie a ako to posobi celkovo...a ak to potrebujes vediet mal som XTC viac ako 50 krat... dvakrat aj velmi silne davky...
0vecka
smiem sa spýtať, či si už extázu skúšal, prip. skúšala, alebo hovoríš len z pohľadu niekoho, kto o tej droge veľa počul ale inak nemá šajnu o jej účinkoch, pretože ju nikdy nezažil na vlastnej koži?
K bežným prejavom extázy patrí (a teraz to nekopčím z nejakej stránky), že človek začne byť viac otvorený, začne mať tak povediac všetkých okolo rád, či už je to niekto cudzí alebo známy, začne sa tak trošku "roztekať" a cíti sa veľmi šťastný a spokojný. Samozrejme si toto všetko na druhý deň pamätá, pokiaľ samozrejme nebol namol predtým ako si to šupol. Na tej droge začne byť človek viac intímny a je mu veľakrát jedno s kým. Teraz to ale myslím tak, že sa veľa s ľuďmi rozpráva, hovorí im veci, ktoré by normálne nepovedal, lebo ich možno až tak ani necíti, ale extáza ti tie city prehĺbi. Väčšinou to dopadne tak, že dotyčný buď behá všade a opakuje každému že ho má rád, alebo celú noc pretancuje, objíma sa, drží sa za ruku, alebo sedí niekde s inými, čo sú na tom podobne ako on a len sa rozprávajú, možno sa objímu alebo chytia za ruky, ale je len veľmi málo ľudí, ktorí sa chcú na extáze bozkávať, nedajbože mať sex. Veď vtedy sa človek ani nevie spraviť. Ide skôr o ten pocit, že človek je zmierený, spokojný a chce každému ukázať ako sa cíti a chce, aby sa každý cítil ako on.
Inak ja som to pochopila tak, že chalanovi by nevadilo, keby jeho priateľka išla s ním na party, pokiaľ mu nebude brániť si dávať extázu a nie tak, že chalan chce ísť von iba s babami a dať si to. Tu myslím ide o to, že ona mu tam robí scény a jeho to nebaví, lebo si to proste dať chce a nevidí na tom nič zlé. Tu by sa zase hodili nejaké kompromisy spraviť apod., ale to je len na ich vzťahu, aby si určili aké.
akozeee nevim ale imho je to normale ist takto s babenkami von ine by bolo kebyze idu na byt alebo na chatu... ale da t si s nimi extazu mi uz normlane nepride
to ako vazne? preco by si mal chodit niekam kde su cudzie zeny a bez svojej zene? v dnesnej dobe "ist len tak niekam s opacnym pohlavym" je nieco nepripustne podla mna, pretoze doba je taka ze su vsade len nevery...
ja si myslim ze ked ste par, mate chodit von spolu... a pokial chces ist von iba s kamaratmi /chalanmi/ na pivo..tak je to v pohode.. ale evidentne mas vedlajsie plany kedze mas potrebu chodit s inymi... chudinka tvoja priatelka... fakt mi je zle z dnesnych vztahov...