Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka a kamaráti

Príspevok v téme: Priatelka a kamaráti
Kamček

čaute mravce :) mám jeden taký menší problém a to je to že moja priateľka sa vkuse chabre všade somnou, keď chcem ísť iba ja a nejaké dievčatá tak chce ísť somnou, keď idem s partiou sa baviť do rána tak sa nenápadne pozýva a už mi to ide nanervy, lenže neviem ako jej mám povedať že nechcem aby šla pretože je to dosť urážlivé dievča.

0vecka

Pocuvajmasem ty si zase tiez mudra ako radio... vies ake ucinky ma extaza? vies co sa stane ked zavries dvoch ludi pod vplyvom ktori su si kludne aj uplne nesympaticky do jednej miestnosti? akoze extaza je fakt droga ktora by sa nemala brat v nepritomnosti partnera a v pritomnosti inych osob bilogogicky vhodnych na kopulaciu (ak tam nejaky je)... to je potom naozaj taky vztah len aby tam nejaky bol

Pocuvajmasem

no tu sú zas všetci len negatívni a nič iné nerobia, len urážajú, že jo? ;) chlapec je asi najväčší debil na svete čo a vy zase len súdite a súdite, bez toho aby ste vedeli viac, tak sa pustíte do nezmyselného urážania, neviete svoj názor vyjadriť normálne a ľudsky a pozrieť sa na veci z oboch strán. Drvivá väčšina z vás tu dotyčného rovno odsúdi a nazýva feťákom, len kvôli nejakému kolesu, och môj bože.

čo sa týka problému, mne ako žene by sa veľmi nepáčilo keby môj priateľ chodieval von iba s dievčatami, alebo umýselne vyhľadával prítomnosť dievčat. Príde mi to trošku zvláštne, aby jeden zadaný chlap išiel sám von s povedzme troma dievčatami. Iné by to bolo keby si vzal aj kamošov a bola by to partia dievčat a chalanov niekde na pive, proti tomu nič. Možno tomu nerozumieš, lebo tebe by prišlo normálne, aby tvoja priateľka chodila von sama s chlapmi, i keď má teba, ale musíš si uvedomiť, že nie každý rozmýšľa ako ty. Tvojej priateľke to vadí, nerobí jej to dobre a zjavne z toho chytá zlé stavy. Preto by tu bol dobrý nejaký kompromis. Tiež je zvláštne, že tvoja priateľka chce byť strašne s tebou a tvojimi kamarátmi, ale s jej kamošmi ťa nepredstaví. Používa dvojaký meter. Trebalo by zistiť prečo sa takto chová. Možno nemá kamarátov, s ktorými by ťa zoznámila, preto sa cpe všade s tebou. Alebo možno niečo úplne iné, na toto tajomstvo treba prísť, lebo je už dosť zvláštne, že keď jej to navrhneš, tak chytí nervy a zlú náladu. Niečo za tým isto bude. Keď tomuto prídeš na rozum, tak skúste nejaké tie kompromisy. Navrhni jej, že nebudeš chodiť sám von s dievčatami, pokiaľ ťa nechá ísť samého sa s partiou zabaviť, pokiaľ ti dá priestor. Samozrejme jej to nepovedz takto, ale nejako pekne to zaobal.

Chápem, že nechceš priateľku všade ťahať lebo máš pocit, že ťa obmedzuje a dýcha ti na krk. A trošku stíhačkuje. Ona si to možno vôbec neuvedomuje a je možné, že jej bude trvať si to uvedomiť. Ešte poznámka, nezvaluj všetky problémy na ňu, skús sa aj ty zamyslieť nad tým, či robíš všetko preto, aby váš vzťah bol pekný a či sa nechováš sebecky. Tieto veci nemám ja odkiaľ vedieť, lebo teba a váš vzťah nepoznám.

K tej extázi, vy ste tu už všetci asi padlí na hlavu, že chlapca hneď odsúdite a vypisujete, aký je to feťák. Extáza je party droga, vyskúšalo ju milióny ľudí, na ktorých väčšinu by ste ani nepovedali, že si to boli niekedy schopní strčiť do úst. Chalan vám tu nepíše, že frajerka mu bráni pichať si piko alebo heroin. Ide o jednu party drogu, ktorá nespúšťa závislosť. Je to nezdravé, ale čo v tejto dobe nie je, hm? Zbytočne tu súdite a strápňujete sa. Je pravda, že vďaka extáze veľa ľudí prešlo na tvrdé drogy, ale títo ľudia sú odjakživa náchylní na závislosti a s tým pikom ci heroin by začali, či už by tu nejaká extáza bola alebo nie, lebo by to proste chceli vyskúšať. Z obrovskej masy ľudí, ktorá vyskúšala extázu, ostalo len malé percento, ktoré prešlo na tvrdé drogy. Ostatní žijú normálnymi životmi, robia kariéry, majú rodiny a s ich mladosťou odišla aj chuť na túto party drogu.

Takže už dosť s tými hlúposťami prosím a už dosť s urážkami, je to nechutné a smutné, ako si ľudia vedia navzájom ubližovať, to ti snáď ani žiadna droga nevie tak ublížiť, ako si my sebe navzájom.

Chlapec, držím ti palce, chce to hlavne veľa sa rozprávať a prísť na koreň veciam, robiť kompromisy a uvedomiť si, že už nie si sám, ale už máš frajerku, s ktorou niečo spolu budujete. :)

Lubo54656

Vies preco sa stale k tebe pcha? Lebo musi byt nervozna, ked mas ist niekam iba so zenami. A vies preco aj ked si s kamaratmi? Lebo jej vadia drogy. Keby si bol normalny, tak sa podla toho sprava aj ona. Ale ty si len nevyzrety fagan

ôôôôô

To sa dá vyriešiť napríklad tak, že jej nepovieš, že niekam ideš, pôjdeš a hotovo. A potom po danej akcii neprezradíš, že si bol tam a tam, ale keby niečo, tak bol si doma a spal si.

Moireal

Milujem ludi, co si seru do ust jedna radost. Povedz toto, co si tu vypotil svojim kamoskam, s ktorymi chces chodit von bez priatelky(nechapem preco je s tebou) a som zvedava, ci sa este budu chciet s tebou "kamaratit".
Teraz si chod umyt hubu, mas ju plnu sraciek.
Vacsinou nebyvam vulgarna ale ty si ma k tomu inspiroval. :)))

0vecka

podla mna si da extazu na disko len debil... sak ta to dehydruje necitis unavu a este tam trsas... inak ani sa jej nedivim ked jej vadi ze naextazovany tam obletujes babenky... naextae sa clovek zamiluje raz dva

Kamček

Vy ženy ste rovnaké, každá potrebujete mať pozornosť a ste obyčajné stíhačky. Ale potom sa nečudujte keď chlapi od vás utekajú lebo nám nedáte dýchať. Si myslíte že vás budeme celý život živiť? kupovať kabelky a dávať peniaze každý deň? ste nesamostatné a chceli by ste aj nemožné. Ako sa odvďačíte chlapovi? tým že ste stíhačky? plakajte keď vás nikto nebude chcieť. (nemyslím tým všetky ženy, ale vela vás je)

Carny

23 ročný chlap a žiadny rozum... Súhlasím s tým čo je napísane dole.
Zamysli sa nad sebou. Ja mat chlapa ako ty tak ho ženiem. Buď chce byt so mnou za každých okolnosti alebo nie! A to neznamená,že musíme byt spolu stále!
Dospej chlape!