čaute mravce :) mám jeden taký menší problém a to je to že moja priateľka sa vkuse chabre všade somnou, keď chcem ísť iba ja a nejaké dievčatá tak chce ísť somnou, keď idem s partiou sa baviť do rána tak sa nenápadne pozýva a už mi to ide nanervy, lenže neviem ako jej mám povedať že nechcem aby šla pretože je to dosť urážlivé dievča.
Priatelka a kamaráti
tato diskusia je naozaj pestra ;)
toto fabulovanie je neskutocne... neviem preco vecsina tychto ani neviem ako to nazvat povedzme fetakov dokaze pisat taketo litanie...
1. alcohol je skodlivejsi ako moje oblubene drogy
kto hovori nieco ine..problem je tu ze ty fetujes s kamaratkami a svoju staru chces nechat doma. Tvoja argumentacia je takak ako keby si povedal ze iny chodia na swingers party a ja len takto s kamaratkami sa zabavit.
navyse sa to takto fakt neda porovnavat. To ze vecsina ludi pije alcohol je fakt. Ale vecsina ludi si da jedno dve pivka pritom jedna taka normalna tabletka XTC (pricom dost pochybujem ze ostanes pri jednej tabletke) ma ovela vecsiu silu ako tie pifka... takouto argumentaciou mozem povedat ze no dobre bijem svoju zenu ale nic som jej nezlomil a ani nebula pn su muzi co kupuju svojim zenam hamburger a to sposobuje upchavanie ciev a tazku obezitu teda ja som lepsi.
2. tych najebanych ludi ani nebudem komentovat. Lebo ty si pod vplyvom urcite nespravil nic nevhodne...
3. nepotrebujem to som vyrovnany clovek atd.. ak by si to nepotreboval a bol stastny bez toho a tvojej priatelke by to vadilo tak by si s tym prestal uz len kvoli tomu aby si to kvakanie nemusel pocuvat lenze ty ides do sporu a pises tu litanie na ospravedlnenie svojho konania pretoze sa snazis oklamat sam seba ze je to ok..
4. neskodi to
inaq by som este napisal ze to nevidim nejako kriticky XTC ma aj negativne ucinky ale nie az take hrozne napr vysia sanca na alzheimera a ine... tiez tie zatnute celusti vibracne pohyby oci dehydratacia atd tie budu asi tiez zdrave.
imho zijes v absolutnom sebaklame
A aby ste vedeli, som šťastný človek aj bez drog, neutekám pred problémami a taktiež nie som závislý. Tráva a koleso mi nedojebalo psychiku a toto praktizujem už niekolko rokov. Som sám sebou či som si niečo dal alebo nie. Skor mi tieto dve ratolesti prinášajú viac možností v myslení, viac sa mi moja mysel otvára, viac sa dokážem motivovať, dokážem sám seba spoznávať a spoznávať čo je vo mne. Vytvárať a byť kreatívny ešte viac. Dáva mi to nový rozmer a beriem to ako bránu do otvorenia vlastnej mysle. každí kto si drogu dá tak má iné pocity a stavy, no nie hneď to robí z človeka "iného" človeka. Skôr to ukáže toho pravého človeka, pretože sa otvorí a nemá zábrany sa prezentovať. O tvrdých drogách nič nepoviem, pretože to je už iná liga a byť závislým na piku,kokse a heráku je iná vec. Tam to je už počase o zvyku si dať alebo skôr o potrebe si dať nie pre to aby si mal tie stavy ale preto že musíš aby ti nebolo zle, aby si nemal bolesti. Tam je už tá závislosť psychická a fyzická ktorá ťa už nepustí. Samozrejme labilní ludia psychotropné látky nevedia zvládať, hlavne sa dojebú takí ktorí majú tú dispozíciu a sú náchylní k psychickým poruchám, tak samozrejme že aj "obyčajná" tráva môže byť spúšťačom schizofrénie, depresie a rôznej mánie. No ja zvládam všetko a kontrolujem to tak aby sa nič nestalo. Tu radšej preberajte problematiku z oblasti ALKOHOLIZMUS, pretože pod nosom máte šenk na šenku, rôznych agresorov ktorí sa pustia do úplne nevinnej osoby, starých najebaných alkoholikov ktorí sa po ceste domov motajú po ceste a ohrozujú dopravu, ktorí si sadnú za volant s dvomi promile a zrazia deti alebo ludí na prechode. Asi si nikto nevšimol že alkohol je tiež droga a velmi návyková za to čo tráva, koleso,LSD návykové nie sú. ÚPRIMNE si povedzme je viac najebaných ludí pokojných a tichých alebo násilných, agresívnych a hlučných? zamyslite sa. Z tejto našej prírodnej rastliny ktorá je od prírody, videli ste nejakého huliča agresívneho? však vtedy je človek pohodový, nevyrýva a je rád keď je v prírode a naberá tú zelenú energiu prírody. Riešte tie šenky, otravných najebaných ludí, tých starých pupkatých ožratých hajzlov ktorí dojdu domov, narobia bordel a vyfackajú svoju rodinu. Kolko z vás si rado vypije, či oslava, či narodeniny, či hento či toto, vždy je príležitosť kde si dať, kde si vychlontať poriadne čo? pretože každá oslava sa musí osláviť prípitkom, pretože je všade zaužívané že bez alkoholu a torty snáď ani oslava byť nemôže. Do jednej nohy a do druhej však to poznáme nie? a potom sa pekne dogrcať,vyfackať a pošťaný zalehniť do postele aj s topánkami.
A ešte jedna vec je že nevidím žiadny problém s tým že by nemohli ísť opačné pohlavia spolu von. To kde sme? pubertálni kokoti ktorí sa zaláskujú do kamaráta/ky? možno to takto funguje u vela mladých ludí že sa zamilujú pomaly aj do bezdomovca ale ja si s babami rozumiem a beriem ich ako kamarátky a tak mi to vyhovuje. Nerozlišujem pohlavie a na každú sa nepozerám z toho pudového pohladu. Viem že som zadaný, svoju milujem a som si vedomý toho že mám vzťah. Jediný problém je v tom že nie je moc spokojná s tým že si občas niečo dám a hlavne má raple na moje kamarátky. No včera som sa s nou o tom bavil a povedala mi že nie je normálne aby som chodil sám s babami, mala podobný názor ako tu väčšina. No naozaj neviem akože čo hneď sa medzi sebu musia všetci jebať? ne nemusia, teda aspoň ja to tak beriem a nejebem sa s každou. S tým kurvením tiež nesúhlasím v dnešnej dobe a nikdy som priatelku nepodjebal. Keď mám vzťah som verný a nepotrebujem ďalšie. Chcel by som od nej trochu viac dôvery a všetko by bolo tak ako má. Vela krát som jej to povedal ale vždy povie že sa tým pocitom nevie ubrániť a myslí si že keď som vonku tak som s inou a že určite som nejakej dal aspoň pusu. Niekedy sa ma to pýta či naozaj nie, či jej môžem prisahať ale už ma to fakt nebaví a týmto to naozaj dojebáva
Pocuvajmasem ty si úplne vystihla všetko :) aspoň ty tu máš zdravý pohlad na vec. Presne tak nemám potrebu ju podjebávať ani nič, nikdy som to neurobil a mohol som sa "dojebať" pod obraz ale vždy viem kde mám hranicu,čo môžem a hlavne viem čo robím. Ale áno súdiť niekoho a hneď robiť feťáka z normálnych ludí je fajnové :) ale naozajstných feťákov nikto nerieši takí čo si jebú herák do žily. Ale ja ich tiež neriešim a podla mojho názoru by sa nemal nikto riešiť pretože je to každého život a ako si človek s ním vynaloží tak má. Občaš si zahúlim a občas si dám koleso no v živote by ma nenapadlo si dať niečo tvrdé. Tieto veci používam výhradne pre vlastnú potrebu a výhradne pre spríjemnenie alebo ako bonus večera na párty a to je všetko. No nemusím sa vám tu spovedať až takto do detajlov, pretože aj keby si jebem do káblu, keby som bez zubov a rapavý, je to stále moja vec. A tebe pocuvajmasem velký BIG UP!
Pocuvajsem
Poses ze nejdes do toho zasahovat lebo ta prestanu brat vazne.Este ze som tuto temu nezalozila ja ,lebo ja som ta nebrala vazne od prvej obhajoby drogy.
A rozdiel medzi tebou a mnou je ze ty vies porovnat kolki sa rozisli alebo podviedli pri brani extazy.
Ja nastastie som nikdy nikoho takeho nepoznala a dufam ze nikdy poznat nebudem.Som na seba pyšná. ;-)
kazdy ma na toto iny nazor.. neda sa ani povedat koho nazor je spravny, lebo kto rozhoduje o tom co je spravne a co nie?
zacinam medzi mladymi ludmi (medzi ktorych sa zial este radim aj ja) pozorovat dost chory trend co sa tyka drog. pred 10 rokmi bola strasne in trava, vsetci ju obhajovali. dnes uz najst cloveka medzi 25-30, ktory nefajci travu je hadam nadludsky vykon. a v poslednom case si vsimam, ze mladi casto tak, ako pred tymi rokmi obhajovali travu, uz obhajuju aj extazu a koks. chore.
Máme proste na veci iné pohľady :) ja verím v to, že dobrý a zdravý vzťah neohrozí nič, ani nejaká extáza. A tam sa má začať, od dobrého vzťahu. Neviem o prípade, kedy by jeden z milujúceho páru opustil toho druhého, pretože si dal extázu a tá mu to nejak pretvorila alebo čo. Čiže nech si najprv riešia svoj vzťah a prečo on má potrebu chodiť von s inými a prečo ona ho nechce zoznámiť s jej kamarátmi a veci ohľadne toho a nech sa nesústredia na nejakú drogu. Pochybujem, že chlapec myslel, že chce byť sám s dievčatami na extáze, ale len že chce chodiť s dievčatami von. Na extáze chce byť na nejakej párty s kamošmi.
Čo sa týka extázy samotnej, máme tiež iné pohľady. Niekto, kto nepije nefajčí nehulí a nechodí sa zabávať pretože to nemá rád alebo to považuje za plytké alebo ho to jednoducho nebaví, je jasné že nechápe prečo si niekto chce dávať party drogy a dostať na pár hodín iné vnímanie sveta, než ako ho vníma normálne. Sú drogy, ktoré ti vedia aj trošku otvoriť oči a vďaka ním začneš vidieť svet inak - lepšie. Ale do toho zasahovať nejdem, lebo si začnete myslieť, že som nejaká posledná feťáčka a prestanete ma brať vážne. Extáza ti samozrejme rozhľady nezlepší a jej nadmerná konzumácia ti doničí mozog a môže sa zmeniť tvoja psychika. Nebudem sa tu na nič hrať. Ale toto ti spraví aj nadmerná konzumácia alkoholu. Tiež z nej zblbneš. Preto treba všetko s mierou. Keď chalan chce ísť na party a raz za povedzme 3-4 mesiace, či viac, si pacnúť jednu tabletku, nech sa mu lepšie baví, tak na tom nevidím nič zlé :) nebude to mať nejaký viditeľný dopad na jeho psychiku. Ale mňa tu aj tak nikto nepochopí a budete si myslieť, že nie som normálna a tak. Ale závislosti si človek vytvára sám. Dá sa byť závislý na úplne všetkom, a k tomu človek celý život inklinuje. To je už ale iná story.
ist s inymi babami a bez tvojej baby.. nie je normalne.