Učiteľ na mne sedí..

Príspevok v téme: Učiteľ na mne sedí..
Fany55

Dobrý deň, som na strednej škole prváčka a máme jedného učiteľa ktorý ma asi neznáša alebo čo. Jednoducho napr. minule som bola odpovedať tak som prišla pred tabuľu a položila som mu žiacku knižku ba stôl, povedal, že teraz žiacku nepotrebuje, že nech si ju dám na lavicu, tak som si ju odniesla, potom som doodpovedala (mimochodom dal mi 4 a všetci iba tak pozerali, pretože to podla mňa bolo na takú dobrú 2 ale dobre on je učiteľ..) poslal ma zobrať si tú žiacku, tak som mu ju doniesla, kázal mi ju otvoriť, že hádam si ju nebude otvárať sám -_- tak som mu ju otvorila a potom mi povedal, že nech si idem do svojej lavice sadnúť a napísať si ako norm. žiačka, do žiackej knižky "odpoveď" a potom mu ju mám doniesť, tak pre jednu blbú žiacku knižku som musela obísť triedu 3-krát. A toto vôbec nehysterčím len kvôli tomuto. Jednoducho v tom predmete, čo ma učí mám najhoršiu známku trojku, teda mala som kým si na mňa "nezasadol" už tam mám aj 4. No ale on sa mi stále vyhráža, že ma nechá prepadnúť, že sa nesústredím na jeho hodinách, že ktovie na koho myslím a takto ma strápňuje... Spolužiaci hovoria že si ho nemám všímať, že v druhom ročníku nás už aj tak nebude učiť, lebo ten predmet nemáme, ale ako si ho nemám všímať keď ma chce nechať prepadnúť a ani na jednej hodine mi nedá pokoj. Ale niektorí spolužiaci mi hovoria nech to poviem doma rodičom a nech sa porozprávajú s vedením školy ale ja sa to doma bojím povedať, že čo ak mi povedia, že si vymýšľam a že sa mám viacej učiť aby som nemala zlé známky? Ale ja som na základnej mala s toho predmetu dobré známky vždy medzi 1-2 priemer :/ a teraz, že vraj prepadnúť... POradte mi prosím, čo mám robiť? Prečo je ku mne taký? Nie som drzá a nikdy som mu nič neodvrkla a ani som mu nič nepovedala, ani som ho neohovárala, že by sa mu to dostalo do uší, ja už fakt neviem :(

Fany55

Lenže mne sa to tak zle učí, nikdy som sa neučila veci naspamäť ale vlastnými slovami aby som to aj pochopila. Ale aj minule sme písali test a potom sme si mali so "susedmi" - spolusediacimi vymeniť a medzi sebou si tie testy opraviť, tak som ho napísala na 1. Učiteľ mi to potom zobral, keď sme diktovali známky a ako jedinej mi to ešte po spolusediacom opravil aj on a dal mi trojku, úplne nezmyselné chyby mi tam našiel, napr. že som nepochopila správne otázku a podobné somariny. Ale tomu čo mi to opravoval nepovedal nič...

Mesačný princ

Ani ja som taký nebol a nie som doteraz. Dostal som ho inak. Na jeho hodiny som sa vždy naučil tak, ako to bolo v knihe a ak mi chcel dať horšiu známku tak som mu to v tej knihe ukázal a nemohol nič :)

Fany55

Mesačný princ no lenže ja nie som veľmi priebojný a hádavý typ :/ Ja si skôr zahriznem do jazyka lebo viem, že ak ho urazím mohol by mi narobiť problémy