Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Učiteľ na mne sedí..

Príspevok v téme: Učiteľ na mne sedí..
Fany55

Dobrý deň, som na strednej škole prváčka a máme jedného učiteľa ktorý ma asi neznáša alebo čo. Jednoducho napr. minule som bola odpovedať tak som prišla pred tabuľu a položila som mu žiacku knižku ba stôl, povedal, že teraz žiacku nepotrebuje, že nech si ju dám na lavicu, tak som si ju odniesla, potom som doodpovedala (mimochodom dal mi 4 a všetci iba tak pozerali, pretože to podla mňa bolo na takú dobrú 2 ale dobre on je učiteľ..) poslal ma zobrať si tú žiacku, tak som mu ju doniesla, kázal mi ju otvoriť, že hádam si ju nebude otvárať sám -_- tak som mu ju otvorila a potom mi povedal, že nech si idem do svojej lavice sadnúť a napísať si ako norm. žiačka, do žiackej knižky "odpoveď" a potom mu ju mám doniesť, tak pre jednu blbú žiacku knižku som musela obísť triedu 3-krát. A toto vôbec nehysterčím len kvôli tomuto. Jednoducho v tom predmete, čo ma učí mám najhoršiu známku trojku, teda mala som kým si na mňa "nezasadol" už tam mám aj 4. No ale on sa mi stále vyhráža, že ma nechá prepadnúť, že sa nesústredím na jeho hodinách, že ktovie na koho myslím a takto ma strápňuje... Spolužiaci hovoria že si ho nemám všímať, že v druhom ročníku nás už aj tak nebude učiť, lebo ten predmet nemáme, ale ako si ho nemám všímať keď ma chce nechať prepadnúť a ani na jednej hodine mi nedá pokoj. Ale niektorí spolužiaci mi hovoria nech to poviem doma rodičom a nech sa porozprávajú s vedením školy ale ja sa to doma bojím povedať, že čo ak mi povedia, že si vymýšľam a že sa mám viacej učiť aby som nemala zlé známky? Ale ja som na základnej mala s toho predmetu dobré známky vždy medzi 1-2 priemer :/ a teraz, že vraj prepadnúť... POradte mi prosím, čo mám robiť? Prečo je ku mne taký? Nie som drzá a nikdy som mu nič neodvrkla a ani som mu nič nepovedala, ani som ho neohovárala, že by sa mu to dostalo do uší, ja už fakt neviem :(

rita89

V ziadnom pripade si to nenechaj, mate aj triednu ucitelku,chod za nou, spoluziaci isto niektori mozu prehovorit a potvrdit ti tvoje argumenty. Ak nepomoze, mas predsa rodicov, su do 18 r. za teba zodpovedny a tvojou oporou,nech idu priamo za riaditelom. Ja som toto tiez zazila a nepomohlo ani ucit sa,stale proti mne nieco mala. Nemlc,nedovol mu vyluvat si na tebe komplexy, o rok aj jed ta nebude ucit,najde si inu obet. Stopni ho a to poriadne. Drzim palce.

Kimmuška

Mňa pri čítaní Tvojho príspevku napadlo, že môže mať nejaké nekalé úmysly.

Ty si žena-dievča, a on je chlap. Aký je starý asi?

Podľa mňa, ak si myslíš že ťa hodnotí nejako neoprávnene zle, že je na teba "zasadnutý", tak by si mala možnosť sa voči tej známke odvolať. A učiteľ by snáď mal byť schopný zdôvodniť, na čom sa jeho hodnotenie a známkovanie zakladá. Mal byť mať nejaké objektívne kritéria...

Ale aj to jeho správanie so žiackou knižkou mi príde trochu "zvláštne", povedané eufemisticky. Celé mi to pripadá trochu podozrivé.

Nedá sa to konzultovať s niekým vyšším v tej škole? Riaditeľom?

V každom prípade, dúfam že sa mýlim, ale aj tak si to prosím ťa nenechaj.

joenapolitano

....vsak jasne, zartujem, ale spravat sa k mladej babe ako vol z pozicie ucitela...no zakomplexos. Nie nevypal mu....hmm...jedina moznost, povedz rodicom...rodicia su jedini , komu mozes teraz doverovat. Byt tvoj otec, slusne sa pridem podebatovat s dotycnym a triednym ucitelom....nacrtnem zlahka o co sa jedna....necham si vysvetlit... najde sa riesenie....a ak este raz krivdu by som videl voci dcere, tak mu to vysvetim inak...medzi 4 ocami...v jeho kancli....bez svedkov :)....otrieskam rychlovarnu kanvicu o gebulu, ktorou si kazde rano zalieva turka...a maj dnes pekny den...:)

Fany55

joenapolitano no to by na mne už asi nikto nesedel pretože by ma vyhodili zo školy :D

Nie nechcem byť sralo ale som dievča on je dospelý silnejší muž neodvážila by som sa s ním mať nejaký konflikt a ešte k tomu je aj môj učiteľ... A nenosí bríle :D On ma asi nejak len okolo 40 rokov, ale to je fuk tie bríle by sa mu zišli keď mi bude nabudúce prepisovať známku na horšiu -_-

joenapolitano

...no...ehm...je..ni mu jednu cez brile...ak nejake ma...jaj to sa nesmie...daj ho dokopat tajne...zbada sa ucitelko...asi je frustrovany z platu...:D...nenechaj sa nicit...bud odvazna...chces byt sralo v zivote? Tak za krivdu mu po neuspesnej konzultacii proste vypal :)...dobru noc

Mesačný princ

Na niektoré školy potrebuješ mať dobrý priemer známok, aby si sa tam vôbec dostala. Neviem ako to funguje teraz ale voľakedy to fungovalo ako na prijímačkách na stredné školy, tak aj na výšku. ale môžem sa mýliť

Fany55

A na výške pozerajú aj priemery známok zo strednej školy? Ja som myslela, že tam ide len o to, či máš alebo nemáš maturu

Mesačný princ

A ešte jedna vec. Známka je len nepodstatný údaj. Ak by ti to malo zhoršovať priemer a šance dostať sa na výšku je to o inom. Ale inak by som mal na saláme :)

Fany55

Veď to, že ak by som si aj zavolala na konzultáciu ešte jedného pedagóga tak ak náhodou nebudem niečo vedieť, tak ma potopia, neverím, že kolega kolegu bude obviňovať...

Mesačný princ

pýtaj si vždy vysvetlenie a ak ti to nevysvetlí, tak si zavolaj na konzultáciu ďalšieho pedagóga. kľudne aj na hodinu. Základ je ale učiť sa nie na 1 ale na 1++