Učiteľ na mne sedí..

Príspevok v téme: Učiteľ na mne sedí..
Fany55

Dobrý deň, som na strednej škole prváčka a máme jedného učiteľa ktorý ma asi neznáša alebo čo. Jednoducho napr. minule som bola odpovedať tak som prišla pred tabuľu a položila som mu žiacku knižku ba stôl, povedal, že teraz žiacku nepotrebuje, že nech si ju dám na lavicu, tak som si ju odniesla, potom som doodpovedala (mimochodom dal mi 4 a všetci iba tak pozerali, pretože to podla mňa bolo na takú dobrú 2 ale dobre on je učiteľ..) poslal ma zobrať si tú žiacku, tak som mu ju doniesla, kázal mi ju otvoriť, že hádam si ju nebude otvárať sám -_- tak som mu ju otvorila a potom mi povedal, že nech si idem do svojej lavice sadnúť a napísať si ako norm. žiačka, do žiackej knižky "odpoveď" a potom mu ju mám doniesť, tak pre jednu blbú žiacku knižku som musela obísť triedu 3-krát. A toto vôbec nehysterčím len kvôli tomuto. Jednoducho v tom predmete, čo ma učí mám najhoršiu známku trojku, teda mala som kým si na mňa "nezasadol" už tam mám aj 4. No ale on sa mi stále vyhráža, že ma nechá prepadnúť, že sa nesústredím na jeho hodinách, že ktovie na koho myslím a takto ma strápňuje... Spolužiaci hovoria že si ho nemám všímať, že v druhom ročníku nás už aj tak nebude učiť, lebo ten predmet nemáme, ale ako si ho nemám všímať keď ma chce nechať prepadnúť a ani na jednej hodine mi nedá pokoj. Ale niektorí spolužiaci mi hovoria nech to poviem doma rodičom a nech sa porozprávajú s vedením školy ale ja sa to doma bojím povedať, že čo ak mi povedia, že si vymýšľam a že sa mám viacej učiť aby som nemala zlé známky? Ale ja som na základnej mala s toho predmetu dobré známky vždy medzi 1-2 priemer :/ a teraz, že vraj prepadnúť... POradte mi prosím, čo mám robiť? Prečo je ku mne taký? Nie som drzá a nikdy som mu nič neodvrkla a ani som mu nič nepovedala, ani som ho neohovárala, že by sa mu to dostalo do uší, ja už fakt neviem :(

ôôôôô

Aj ja som zažil, že na mne sedela profka. No pomyslel som si, že čo tam po jednej sólovej štvorke medzi 1-tkami a 2-kami. že však kým ma nenechá prepadnúť, nemám dôvod stresovať a osratá je aj s jej debilnou povahou. Nebol som sympatický :)

0vecka

Moireal neviem ja zvyknem po case vychladnut a malokedy sa realne pomstim to ftedy bolo len preto ze to bolo na fb a proste bolo to jednoduche... asi kebyze ju realne strenem tak sa tvarim ze ju nevidim

Moireal

Ovecka, to mi pripomina ako som sa ja zhruba pred troma rokmi chcela pomstit ucitelke na 1-4. Bola som obetou sikany a tato ucitelka ma sikanovla spolu so spoluziakmi, ba dokonca este viac ako oni. Stretla som ju na benzinke. Aj po tych rokoch ked som ju zbadala, som chcela ist do nej drgnut aspon poriadne. Bohvie ci by si ma pamatala. Ale to by bolo jedno. ..Avsak, neurobila som to, asi zo strachu. Teraz keby ju stretnem, tak ju minimalne strapnim, ze na nu omylom daco vylejem alebo ju potknem. Sikana by mala byt trestna podla mna. :)

Kýčera

Spomienky na čas malín? Púha zvedavosť mi nedá nespýtať sa toho, z koho neubudlo, po akejže časti tela tú bitku dostával? : )

"Obyčajný učiteľ učí. Dobrý učiteľ vysvetľuje. Vynikajúci učiteľ demonštruje. Veľký učiteľ inšpiruje."
W. A. Ward

Ten, kto chce niekoho niečo naučiť, musí niečo aj vedieť. Niečo viac ako jeho žiak. A musí mať rád. Nielen predmet, kt. učí, ale aj žiaka, kt. učí. Potom môže na vlastnej koži zažiť, že dostane kyticu aj od žiaka, kt. nechal prepadnúť!

0vecka

Moireal 30 ... neviem ci existoval pred maturitou ale nasiel som ju cez spoluziakov ktry si ju pridali az na vyske... tak som sa priklikol a ked som od nej videwl prvy status tak som sa pripisal... :)

Moireal

Aj na mne sedeli a nie jeden. Staci ze sa im na prvykrat nezapacite a uz vas vidi v zlom svetle. Ale to je len o nich, to je fakt.

Btw. ovecka, ty mas kolko rokov, ze pocas tvojej maturity uz existoval fb? :-O

Prezyvka055

Podaj ziadost na preskusanie pred komisiou. Jednoduche, pamatam ze u nas este v skole tak spravilo mnoho ziakov.

Mesačný princ

Ja som mal učiteľku ekonomiky a na jej hodinách bola vždy tak super zábava, že som väčšinu trávil na chodbe, a nie vždy sám.

Ale mal som ju veľmi rád :) A nakoniec som aj z ekonomiky maturoval :)
Nikdy mi nedala takú známku, akú by som si nezaslúžil ale ten jej vražedný pohľad stál zato :D

0vecka

do mna sa na gympli navazali dve na jednu som skusil taktiku ako vy na nas tak my na vas... ale zase to bol predtmet ktory som fakt ze na 100% ovladal... dost som ju nicil stale mudroval najprv zacala s tym ze smiem hovorit iba ked ma vyvola tak som si nastudoval skolsky poriadok a zistil ze smiem hovorit len ked sa prihlasim to ze ma nevyvola je to uz jedno... napr na chodbe som k nej prisiel zo zadu a poklepkal jej plece opacnej strany ze sa otocila a tam nikto zo zadu len zvuk mojho smiechu a vyzerala ako idiot... nejako ma zdrbavala ale ja som mal zachvat smichu a tak to trvalo tak dva mesiace a nakoniec sme sa skamaratili :)

no a s tou druhou sme sa neskamaratili davala mi same 4 ale asi po polroku odisla... inak ona bola divna cele to zacalo lebo som dostal sms a chcela aby som jej dal mobil a nedal som jej ho a asi 2 minuty tam nadomnou vrieskala a vyhrazala sa mi ze mi to na maturite vrati...pomstil som sa jej sice primitivne ale co uz ked som zmaturoval tak som jej na fb do nejakeho jej statusu napisal ze je riadna pica....