Muži čo radi nosia dámske pančuchy

Príspevok v téme: Muži čo radi nosia dámske pančuchy
pančuškár

Veľmi rád nosím dámske samodržiace pančušky, pretože sa v nich cítim veľmi príjemne. Nosím ich dom pod teplákmi a vonku pod džínsami. Nie som žiadny homosexuál, som normálny chlap so všetkým čo ktomu patrí, som už dlhé roky ženatý a moja manželka o tejto mojej „neresti” vie a nič proti tomu nemá. Viem z iných internetových stránok, že je veľa mužov, ktorí tiež radi nosia dámske panuchy, lebo im to robí veľmi dobre. No viem aj to, že u nás to veľká väčšina ľudí považuje za psychyckú úchylku a niečo nenormálne, ale to, že veľa CHLAPOV má v každom uchu aspoň päť náušníc a sú potetovaní minimálne na polovici tela je už úplne „normálne”. Bol by som rád, keby sa mi ozvali „odvážlivci”, ktorým tiež robí dobre nosenie dámskych pančušiek aby sme si vymenili skúsenosti z tejto „neresti”. Ja by som totiž chcel pančušky nosiť normálne aj na verejnosti,no viem, že prevažná väčšina ľudí by ma považovala za nejakého úchyla a určite by sa našli aj takí čo by ma verbálne a možno aj fyzicky napadli. Takže čakám na vaše názory a ohlasy.

janosova

Kým ženy nenosili ani spodnú bielizeň, muži si na pančuchách zakladali. Než sa z pančúch stal symbol ženskosti, nosili ich muži. Keď sa v roku 1509 konala svadba anglického kráľa Henricha VIII. s Katarínou Aragónskou, mladý ženích dostal od španielskeho dvora do daru aj pár prekrásnych hodvábnych pančúch. Boli také jemné a priliehavé, aké ešte kráľovský dvor nevidel. Pančuchy, v ktorých vynikali jeho silné lýtka, si obľúbil viac ako svoju prvú manželku. Na rozdiel od nej sa ich nikdy nezriekol. Hoci sú dnes pančuchy ženskou záležitosťou, ich história sa píše vďaka mužom. Najhoršie pančuchy nosili muži. Ako ochranu pred chladom ich ľudstvo poznalo už od staroveku. Rôzne typy navliekacích alebo ovinovacích kusov látky však mali len praktickú funkciu a ťažko ich pokladať za módu. Od konca stredoveku sa však situácia mení. Namiesto oblečenia tunikového typu sa čoraz viac presadzovali vypasovanejšie strihy, ktoré priliehali na telo. Práve to je priestor pre to, aby sa do módy dostali aj predchodcovia dnešných pančúch. V neskorom stredoveku ešte išlo o súkennú časť všitú do nohavíc, v renesancii už o skutočné pletené pančuchy. Vtedy však boli záležitosťou módy vysokých šľachticov. Na popularizáciu si museli počkať dovtedy, kým Angličan William Lee nevymyslel prvý pletací stroj na pančuchy. Lee údajne dvoril žene, ktorá na neho pre pletenie nemala čas, a tak sa rozhodol celý proces výroby zrýchliť. Jeho vynález naozaj dokázal upliesť pančuchu oveľa precíznejšie a rýchlejšie ako pri ručnej výrobe a svoj stroj sa pokúsil v roku 1589 patentovať u kráľovnej Alžbety I. Tá ho nemilosrdne odmietla, pretože sa obávala nezamestnanosti tkáčskych cechov. Lee sa po tomto neúspechu presťahoval do Francúzska, kde mu kráľ Henrich IV. naozaj patent na pletenie hodvábnych a vlnených pančúch udelil. Samotný Lee si však slávu a bohatstvo neužil. Pančuškový sortiment začal ísť na dračku až po jeho smrti, keď firmu prebral jeho brat. 17. okt 2017, SOŇA JÁNOŠOVÁ.

Dadulo

No neviem, pancuchy si myslim, ze patria na zenske nohy a malo by to tak ostat.. Teda ked sa jedna ked ich je vidiet.. Pokial je zima, celkom chapem aj chlapov, ze si oblecu pancuchy lebo urcite je to pohodlnejsie ako spodky zhrnajuce sa a nepohodlne. Navyse silonky su aj velmi prijemne takze rozumiem a samich nosim v zime.. Len nechapem niektorych, ktory osia take nieco ze 10, 15 denove.. Ked je 15 stupnou vonku.. To uz asi je uchylka.. Ja sice v teple tiez nosim, len to su preventivne a teda v tedy to extra prijemne neni.. Radsej tie 15 ale asi moc by nepomohli..

STEFANY 2

Ja tiež nosým jak pančucháče tak samodržky aj momentalne ich mam na sebe aj s podvekovým pásom som stopercentný hetero a nie gay ,nie ako niektore videa kde muži v silonkách a dámskom spodnom oblečení maju sex muž s mužom mne vyhovuje sex len so ženou moja mi to toleruje aj ked zozačiatku to nebolo až také jednoznačné ,doma si ktomu oblečiem aj koženu suknu a tičko s dámskym motývom.
Von by som nešiel lebo by som sa bál odhalenia ,raz večer som to skusil a prešiel som sa mestom a nebolo to ono práve zo strachu odhalenia,všetko nakoniec skončilo ok a často rozmýšlam že by som to skusil znova ale nenaral som odvahu.

BJ_2

Tak povedz mi ,ze nieje uchyl, co si kupuje nosene, kvoli tomu ze mu to voni, po inom cloveku? To je uz uchylka naisto.

Michali

Zdravím vás. Chcem sa podeliť o to že ja nosím silonky 24/hod denne. V lete malo kedy nakoľko je teplo na silonky ale jar,jeseň,zima nonstop. V silonkách aj spávam a neprekáža mi to vôbec na nohách. Silonky som začal nosiť od Skorej puberty a môžem povedať že už niekoľko rokov ich nosím stále. Nenavidim chlpy takze holím si jak nohy tvar podpazušia a ďalšie veci kde mi vadia chĺpky. Silonky nosím jak čierne ale telovej farby a kupujem si ich s aliexpresu. Mám priateľku už cez 2roky a na začiatku vzťahu som jej na rovinu povedal že mám úchylku na silonky a milujem silonky jak na sebe tak max na priateľke. Polovičke kupujem silonky stále a miluje ich tiež. Nespomeniem si deň kedy sme sa v silonkách nemilovali. Bez hračiek a siloniek sa už nemilujeme už iba v silonkach???. Povedal som jej čo milujem a akceptovala to nakoľko sa s ničím nikdy takým nestretla. Na moju úchylku zareagovala že to chce vyskúšať v silonkách a už cez dva roky jak polovička aj ja sme v silonkách 24/hod no stop.

panskesilonky

adr1a. Pekne si to napísal...myslím tu reakciu okolia na nosenie pančúch mužom v krátkych nohaviciach...to je bežná predstava ktorá sa traduje na túto tému...ale v mojom prípade to vôbec neplatí...ani u kolegov, kolegyne ...ani u mojej rodiny...možno si myslel moslimskú spoločnosť ktorá žije na ďalekom východe hlboko v predstavách stredoveku.. dokonca spoločnosť v stredoveku baroko a rokoko boli pokrokovejší, ako dnešná spoločnosť, lebo módu ktorú praktikovali, nebola taká aká je dnes.

panskesilonky

Obliekanie pančuchy muža nemá nič spoločné so sexuálnou orientáciou !!
A hetero muži milujú silonky.
Aj muži majú svoje pančucháče.
www.pantyhose8.weblahko.sk

Pančušky sex-Pantyhose sex (FOTKY AJ VIDEA)
-odkaz odstránený-

Silonky pre mužov-Tights for men FOTKY
-odkaz odstránený-

VIDEA SILONKY pre mužov
-odkaz odstránený-

Silonky pre mužov-Tights for men 2 FOTKY
-odkaz odstránený-

26. júna 2014
-odkaz odstránený-

PORNO FILMY VIDEA A FOTKY
-odkaz odstránený-

To že sa to niektorým z vás nepáči že muži obliekajú silonky, ktoré sa vyrábajú aj pre mužov už od 1974, už v bývalej NDR. Tak sa zamyslite nad svojou debilitou a hlavne ženy. Ženy zamyslite sa nad sebou, lebo vy samé ste nám mužom prebrali skoro kompletný šatník oblečenia!!! A nikto sa nepozastavuje nad tým, že nosíte napríklad nohavice!!.. Nikto Vám za to nenadáva, nesmeje sa...keby sme sa správali ako vy, tak sa na ulici muži budú k Vám ženám správať rovnako,.. posmievať a ukazovať na Vás prstom, že ste oblečené ako muži a že ste úchylné, alebo mužatky v mužskom oblečení. Vaše komentáre svedčia len o vašom charaktere a hlúposti. Idiotom sa ani nečudujem lebo z pravidla o histórii obliekania, vôbec nič nevedia, kto prvý nosil pančucha a od kedy ženy začali nosiť nohavice atď, ale vy ženy, ak chcete niekoho kritizovať naštudujte si tiež najprv históriu a potom píšte trápne poznámky, lebo Vaše názory sú primitívnejšie ako v stredoveku a nemajú logiku.
Mňa neskutočne vytáča ženská sebeckosť, bezohľadnosť a povýšenectvo a to, že si ženy myslia, že iba oni môžu na seba navešať čo sa im zachce, aj mužské veci. Veď nič sa nedeje...veď som žena...ale keď to spraví muž tak je oheň na streche, že ako si dovolíme si obliecť niečo čo nosia aj ženy!!!, Nosím aj páske silonky aj dámske, podľa toho čo mi vyhovuje viac. A komu sa to nepáči nech mi skočí... viete na čo. Keď môžu ženy môžeme aj my muži. A vy ženy máte možnosť iba jednu, ...rešpektovať to. Už ste dámy uvažovali nad tým prečo sa pančuchy, volajú pan-čuchy???, že nie?... tak si láskavo naštudujte históriu vzniku pančúch, kto ich nosil, ako prvý atď. Dôkazy že si nevymýšľam. V súčasnosti nám mužom ženy prebrali kompletný šatník oblečenia, v rátane spodnej bielizne. A muži preberajú čiastočne šatník žien. A aká je reakcia väčšiny žien???.. protestujú a píšu pod videa a články nenávistné prejavy, posmešky a nadávky!!! Mi ženy môžeme, lebo sme ženy. Vy muži môžete nosiť len to čo mi vám dovolíme a navrhneme. V opačnom prípade muži ste úchilovia, buzeranti, fetišisti a psychopati. Kedy skončí utláčanie mužov v obliekaní v Móde zo strany žien? Dočkáme sa mi muži konca toho aby skončilo privilegovanie žien v móde? Už ženy musíte uvedomiť, že na svete sú aj muži ktorým ide na nervy klasické a nudné obleky a že aj muži majú právo na rozmanitosť nielen ženy!!!
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-

panskesilonky

Chlapi čo tu píšu väčšinou ste zbabelci. Ja silonky verejne nosím všade a každý to vie a je to úžasné a každý kto má pozná aj kolegynky a kolegovia nemajú proti tomu vôbec nič, dokonca kolegyne ma v tom podporujú a fandia mi, dokonca som ich nie raz pristihol, ako mi potajmo pozerajú na nohy. cez pult a o klientkach ani nehovorím ...V robote nosím šľapky a silonky každý deň...chodia k nám veľa klientov...a v lete von pod šortky obliekam silonky a je to ok..veľa mužov narieka že sa boja ísť takto von že sa boja reakcii svojho okolia...sami sebe zbabelci škodíte...ste viac ustráchaný, ako baby a to ste muži...ach jaj...tu sú moje videá..ešte niečo ak si muži neuvedomíte, že nosenie pančúch na verejnosti muži budú tajiť tak nikdy sa to nezmení. Stále budete iba o tom snívať a básniť. Pančuchy nakupujem aj osobne aj pánske aj dámske.
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

Anastazija

LubomirBa a odkiaľ zoženieš nosené silonky?Kupuješ ich od niekoho alebo ako? Je ešte niekto, kto má rád nosené silonky inou ženou?

LubomirBA

Aj ja pridám odpoveď. Tiež veľmi rád nosievam silonkové veci, no nie nové z obchodu, ale nosené inou ženou. Tiež mám pri tom veľmi pekné pocity, keď na sebe cítim jej vôňu. Pri nosení nových, kúpených v obchode až také pocity krásne nemávam.