Veľmi rád nosím dámske samodržiace pančušky, pretože sa v nich cítim veľmi príjemne. Nosím ich dom pod teplákmi a vonku pod džínsami. Nie som žiadny homosexuál, som normálny chlap so všetkým čo ktomu patrí, som už dlhé roky ženatý a moja manželka o tejto mojej „neresti” vie a nič proti tomu nemá. Viem z iných internetových stránok, že je veľa mužov, ktorí tiež radi nosia dámske panuchy, lebo im to robí veľmi dobre. No viem aj to, že u nás to veľká väčšina ľudí považuje za psychyckú úchylku a niečo nenormálne, ale to, že veľa CHLAPOV má v každom uchu aspoň päť náušníc a sú potetovaní minimálne na polovici tela je už úplne „normálne”. Bol by som rád, keby sa mi ozvali „odvážlivci”, ktorým tiež robí dobre nosenie dámskych pančušiek aby sme si vymenili skúsenosti z tejto „neresti”. Ja by som totiž chcel pančušky nosiť normálne aj na verejnosti,no viem, že prevažná väčšina ľudí by ma považovala za nejakého úchyla a určite by sa našli aj takí čo by ma verbálne a možno aj fyzicky napadli. Takže čakám na vaše názory a ohlasy.
Muži čo radi nosia dámske pančuchy
Veľa mužov nosí pančuchy a hlavne v zime a v chladnych dňoch ja ich tiež nosim pod nohavicami su velmi praktycké hlavne pri sportovich aktyvitach a su ovela lepsie ako nepohodlne spodky a som hetero a uz vela rokov sa virabaju aj pánske pančuchy opar rokov bude nosenie pančuch pre muzou samozrejmosť
Je to diskutabilne.ja sam som hetero muz ktori nosi silonky ale aj damske apodne pradlo ba aj bezne oblecenie...nanestastie iba doma alebo v sukromi pretoze zijeme v spolocnosti akej zijeme kde sa takyto ludia stretavaju ina s odmietnutím, vysmechom, intoleranciou a hlavne s predsudkami,,,
Urcite raz pride cas, kedy "muž v pancuchcach" alebo " silonky na chlapovi" bude bezny a akceptovany fakt. Avsak na slovensku s tamojšou mentalitou to potrva tak dlho, ze my sa nedozijeme.
Co je smutne preroze clovek naozaj moze byt normalny a obliekat si to v com sa citi prijemne a pohodlne...
..a ta smutna cast je, ze pre taku masu ludi je to stale nepochopitelne.
pančuškár sorry ale ty si dobry magor... a vobec nie kvoli tvojej uchylke ale kvoli tomu ako sa tu urazas a tvaris ako neviem co...
Preco iba povazujete?)) Vsak ako sa ty tu sam prezentujes a co o sebe pises, tak iba na to ludia reaguju a pisu) Mne okrem pedofilie na uplne malych detoch (neraz batolata ai) nevadi fakt nic)) tak su este rozne diskutabilne oblasti co sa tyka nekrofilie zoofilie ci krajny sadizmus masochizmus ai ale to je zas len o inom)
Tak sa mi to podarilo vyprovokovať aspoň dvoch ľudí na ďalšiu diskusiu lebo to vyzeralo, že už nikto nemá záujem fungať ma a dávať mi odborné rady a odporúčania. Ináč to, že som sa na verejnosti predvádzal v krátkych nohavciach s pančuškami na nohách je iba výmysel a Trnava je od miesta môjho bydliska vzdialená 150 km. Ale aj tak vám Ďakujem za skvelé rady a typy na extravagantné správanie, no aby som sa nimi riadil to by som musel byť naozaj taký magor za akého ma vy považujete. Takže prepáčte za šprím budem sa snažiť polepšiť a robiť len „normálne” veci.
Prezyvka055))
Tak co sa deje medzi 4stenami a suhlasia s tym vsetci zucastneni, je ok. Len tu je uz tendencia stupnovat vzrusivost co uz moze znacit rozne indicie a pripadne neskorsie problemy. Pancuskar. Najskor ti to stacilo iba doma. Pred svojou zenou. Teraz uz sa to stupnuje ze ides na verejnost von medzi ludi. Tu uz mozu nastat aj iste socialne vplyvy a z toho prameniace problemy - zena deti tlak na ne cez vysmech opovrhnutie ostatnych-hanba blizkej rodiny za uvedene spravanie lebo to robis kde trvalo zijes zijete, strata soc.kontaktov s inymi-kamosky kolegyne priatelia spoluziaci ai, u teba rovnako plus zas aby to neovplyvnilo aj teba pracovne a tym ohrozenie zdroju prijmu - moze to byt nevhodne v ramci mena firmy kde robis ci kolegov, serioznosti pracoviska ai.
Tak skus sa skor mozno zapojit do nejakych estrad a show co muzi imituju vyzor ai slavnych zien-jednou ranou zabijes 2muchy: TravestyShow. Budes v pancuskach ai plus verejne sa budes ukazovat. Vies. Vsetky tieto veci maju jedno spolocne. Vzrusivost a navysovanie vzrusivych inpulzov vnemov. Vid seba - uz ti to nestaci len doma pred zenou ale potrebujes navysovat vzrusenie ze ides uz takto von do ulic. Potom co pride na rad? Pripady fekalistov mocu ai v mhd ako boli v BA? Chapes co sa ti snazim povedat? S jedlom rastie chut. Ak to uz nemas pod kontrolou skus vyhladat sexuologa ai
pančuškár -> imho by si si mal zmenit nick a takisto aj zajst za psychologom, pretrze ty trpis exhibicionizmom. To nema s pancuskami nic spolocne, ty chces aby na teba ludia pozerali a komentovali to ... mal by si vsak pochopit ze tvoje pancuchy nikoho netrapia. Ale skus si dat lodicky s poriadnymi opatkami a poriadne cierne pancuchy s velkymi okami.. mozno takto zaujmes.
Aj v tomto prispevku daktori ludia riesili kto je/nie je uchyl))
A ak si mal jemne pancusky tak si to ozaj ludia ani vsimnut nemuseli ze ich na sebe vobec mas)) ludia skor pozeraju a su vsimavejsi po zenskych nohach nez po muzskych)
Dnes som nabral odvahu a vyšiel som na verejnosť v krákych nohaviciach s pančuškami na nohách aby som zistil či si to niekto všimne a ako na to bude reagovať. Prechádzal som sa po cetre Trnavy 3 hodiny. Neviem či si niekto všimol túto moju opovážlivosť no na moje počudovanie (a možno trochu aj sklamanie) som nezaznamenal u nikoho žiadnu reakciu.
Ak by chcel niekto na túto tému so mnou diskutovať len súkromne, môže mi napísať na e-mail personalitatem193@azet.sk
To by mohlo byť zaujímavé zlegalizovať (v zmysle znormalizovať) honenie, čiže vulgárne povedané masturbáciu na verejnosti.