Veľmi rád nosím dámske samodržiace pančušky, pretože sa v nich cítim veľmi príjemne. Nosím ich dom pod teplákmi a vonku pod džínsami. Nie som žiadny homosexuál, som normálny chlap so všetkým čo ktomu patrí, som už dlhé roky ženatý a moja manželka o tejto mojej „neresti” vie a nič proti tomu nemá. Viem z iných internetových stránok, že je veľa mužov, ktorí tiež radi nosia dámske panuchy, lebo im to robí veľmi dobre. No viem aj to, že u nás to veľká väčšina ľudí považuje za psychyckú úchylku a niečo nenormálne, ale to, že veľa CHLAPOV má v každom uchu aspoň päť náušníc a sú potetovaní minimálne na polovici tela je už úplne „normálne”. Bol by som rád, keby sa mi ozvali „odvážlivci”, ktorým tiež robí dobre nosenie dámskych pančušiek aby sme si vymenili skúsenosti z tejto „neresti”. Ja by som totiž chcel pančušky nosiť normálne aj na verejnosti,no viem, že prevažná väčšina ľudí by ma považovala za nejakého úchyla a určite by sa našli aj takí čo by ma verbálne a možno aj fyzicky napadli. Takže čakám na vaše názory a ohlasy.
Muži čo radi nosia dámske pančuchy
mna ale fascinuje tato ludska vlastnost.. odsudit to co sam nerobim v tomto pripade tetovanie atd a vyzdvihnut to co robim akoze sa to vzdy nosilo a len teraz posledne roky nie... nevim ale napr ja svoje vlastne neduhy nevyzdvihujem a si myslim ze si uvedomujem ich rizika atd...
inak co sa tyka toho zbytia a tak tak to dost pochybujem ze by ta za to niekto zbil..viac krat som videl v BA chlapa naliceneho bud s umelym alebo vypchatym poprsim sukna proste ze vyzeral ako zenska a normalne si to valil v piatok vecer po korze... takze fakt nevim preco by ta mal niekto zbit za pancuhy?? a ak by sa situacia vyostrila tak sa vzdy mozes vyhovorit na krcove zily a ze to mas od lekara...
mam 30 no este som o takom niecom nepocul a ani nevidel a to som precestoval za 10 rokov pol sveta...gratulujem porovnavat zenske pancuchy na nohách muza a tetovanie...
Ovečka, muži si pri sexe nevyzliekajú ponožky preto, lebo im pri ňom neprekážajú, na rozdiel od nohavíc trebárs. Tie je vhodné si stiahnuť nižšie. Nezažila som, že by sa chlap považoval za sexi vďaka ponožkám. :o)))
Nie som muž, ale žena a dosť dobre postrádam logiku tvojho príspevku. Ako žena nosím pančušky k sukni, šatám. Nenosím ich pod nohavice. Je mi to nepríjemné. Nerozumiem ale, ako ty a teda tá tvoja nová pokroková komunita chcete prezentovať nosenie pančušiek na verejnosti?? Lebo buď si dáte k tomu sukne alebo krátke nohavice, poprípade capri..ale to je dosť nelogické zase v lete. Si myslím. Pod nohavicami to zase nevidno. Tak som sa nejak v tom tvojom príspevku stratila. :o)
Ja som za to, aby si ľudia obliekali, v čom sa cítie pohodlne. A nemyslím si, že by bol tvoj štýl obliekania považovaný druhými za psychickú úchylku...skôr je to zábavné..ale napadlo ťa niekedy zauvažovať, prečo je to pre teba také príjemné? :o)
Ale no tak, Prezyvka055, nemusíš sa báť, že by ťa niekto nútil nosiť dámske pančušky. Ja som mal na mysli iba to, že by sa osvetou u ľudí zmenila mienka a postoj k tejto veci z negatívneho na pozitívny, aby sa nosenie dámskych pančusiek mužmi nezakryte na verejnosti nepovažovalo za nenormálne alebo dokonca za nemorálne. Pretože som si istý, že v súčasnosti by sa našlo veľa ľudí, ktorí by muža nezakryte nosiaceho dámske pančušky s najväčšou radosťou zatvorili do ústavu pre duševne chorých. A určite by sa našli aj takí, ktorí by dotyčného chceli aj lyčovať alebo na výstrahu aj upáliť. Stále ešte existujú ľudia, ktorí svojou demagógiou vedia urobiť z nevinnej, neškodnej a pre niekoho veľmi príjemnej veci doslova smrtelný zločin. Takže kľud, milý Prezyvka055, keby si nechcel a nenosil dámske pančušky určite by sa ti nikto preto neposmieval a neodsudzoval by ťa. Ale toto zase bude podľa teba zase iba také bla-bla-bla. Sorry.
Pre mna za mna kludne si ktomu daj aj suknu :D.
Mne je fuk kto co nosi. Imho kazdeho vec.
Ale prosim tie reci ze chces aby sa vytvorila spolocnost a blabla si nechaj... chces nosit veci? nos ich. Ak mas depresie z toho ze kto si co mysli tak ich nenos.
Milý mesačný princ a ešte milšia ovečka. Vidím, že máte zmysel pre humor a nemám nič proti tomu. Ja som však chcel aby sa na túto tému ľudia vyjadrovali hlavne vážne a ozývali sa najmä muži, ktorí „holdujú” tejto „neresti”, čiže tí, ktorý pri nosení dámskych pančušiek pociťujú pôžitok a veľmi príjemný pocit a aby sa so mnou podelili o svoje skúsenosti. Pretože ide v podstate o normálny a bežný doplnok oblečenia tak ako nohavice, kravaty alebo iné súčasti mužského oblečenia, ktoré ženy bez akýchkoľvek obmedzení a problémov normálne nosia. Veď pôvodne v minulosti bolo nosenie pančúch vlastne iba výsadou mužov stredných a výšších vrstiev spoločnosti. No postupom času ako sa mužské nohavice predlžovali a ženské šaty skracovali prebrali mužom nosenie pančúch ženy. Chcel by som aby vznikla spoločnosť, ktorá by tie pôvodné spôsoby obliekania a teda aj bežné nosenie pančušiek u mužov obnovila a presadila do bežného a normálneho života, lebo ako je všeobecne známe, móda v oblečení sa po určitom čase vracia a opakuje.
no dobre ale vysoke ponozky ba az podkolienky su velmi sexi... co myslis preco si ich chlapi pri sexe nevyzliakaju???