Muži čo radi nosia dámske pančuchy

Príspevok v téme: Muži čo radi nosia dámske pančuchy
pančuškár

Veľmi rád nosím dámske samodržiace pančušky, pretože sa v nich cítim veľmi príjemne. Nosím ich dom pod teplákmi a vonku pod džínsami. Nie som žiadny homosexuál, som normálny chlap so všetkým čo ktomu patrí, som už dlhé roky ženatý a moja manželka o tejto mojej „neresti” vie a nič proti tomu nemá. Viem z iných internetových stránok, že je veľa mužov, ktorí tiež radi nosia dámske panuchy, lebo im to robí veľmi dobre. No viem aj to, že u nás to veľká väčšina ľudí považuje za psychyckú úchylku a niečo nenormálne, ale to, že veľa CHLAPOV má v každom uchu aspoň päť náušníc a sú potetovaní minimálne na polovici tela je už úplne „normálne”. Bol by som rád, keby sa mi ozvali „odvážlivci”, ktorým tiež robí dobre nosenie dámskych pančušiek aby sme si vymenili skúsenosti z tejto „neresti”. Ja by som totiž chcel pančušky nosiť normálne aj na verejnosti,no viem, že prevažná väčšina ľudí by ma považovala za nejakého úchyla a určite by sa našli aj takí čo by ma verbálne a možno aj fyzicky napadli. Takže čakám na vaše názory a ohlasy.

0vecka

pančuškárlenze ja nechcem aby sa moje uchylky legalizovali (v zmysle znormalizovat) a nehovorim ze napr niekto kto si da tetovanie je horsi clovek ako ja... to je ten rozdiel

anjelik *

Ono to zase nie je žiadna záhada. :o) Vo svojej prirodzenosti si predovšetkým bytosť, orientujúca sa na pocitové zážitky..aspoň si sa tak opísal. Pre také bytosti je priam balzam na dušu pozornosť druhých. Tú by si zaručene získal, keby si nakráčal do davu nahodený za madam. :o) Preto ťa to tak láka..nabíja ti to dušu už len tá samotná predstava a pretavuje sa to do príjemných sexuálnych predstáv. Sexualita má v hĺbke čo do činenia so *životom*, preto sa tak radi milujeme. :o)
Ale ako som písala, tým, že by si splynul s davom iných mužov, vyparádných v punčoškách, stratil by si exkluzivitu..tož radšej nebojuj za práva nosiť samodržky. Lebo by hrozilo, že by si musel hľadať niečo iné, rovnako podnetné. :o) Zase s krivými nohami by si moc obdivu nezožal a o ten dominantne ide. :o)

PS: www.zkratky.cz

pančuškár

Messje - ha, ha, ha, ta to me še pobavíííli, ako hovoria výchdniari. Chcel by som vidieť ako by si žena natiahla pančušky na prsníky. Na hlavu by sa to ale určite dalo, ak by sa chystala ísť vykradnúť nejakú banku. No máš pravdu, je to úchylka, ale to je nič proti mojim ďalším, omnoho horším úchylkám ako je dobré jedlo, hudba, šoférovanie - a to som uviedol iba tia najhoršie. Z pohľadu iných má kažký človek nejakú úchylku a som si istý, že aj ty, len pochybyjem, či by si našiel odvahu sa k nej priznať.

anjelik - možno mi nebudeš veriť a priznám sa, že aj pre mňa je to akési zvláštne a neviem čím to je, no ja pociťujem nejakú nedefinovatelnú túžbu chodiť nezkryte na verejnosti s pančuškami. Ako by ma niečo nútilo „pochváliť” sa tým aj keď nemám veľmi pekné nohy. Samozrejme pekné ženské nohy v pančuškách sú, aspoň pre mňa, pastvou pre oči. Nechápem ale ženu, ktorá si dá minisukňu a keď potom nejaký muž na ňu obdivne pozerá, tak sa na neho doslova oborí aby jej „nečumel” na nohy. Veď keď nechce aby jej muži „čumeli” na nohy, nech si dá nohavice alebo skafander na hĺbkové potápanie a nie minisukňu. Ale možno máš pravdu v tom, že keby som dlhší čas bez nejakej újmy nosil nezakryte na verejnosti pančušky, stratilo by to pre mňa, tak ako si napísala, isté kúzlo „zakázaného, tajného a rajcovného”. V každom prípade má však Messje určite pravdu - som úchylák najhrubšieho zrna.

ovecka - aj ty máš 100% -nú pravdu a už som sa priznal aj Messjemu aj anjelikovi, že som totálny úchylák. Ale aj o tebe platí to isté, čo som odpovedal Messjemu, že totiž z pohľadu iných má každý človek nejakú úchylku. No prevažná väčšina ľudí by sa k nej nepriznala ani keby ich mučili - vrátane teba. Asi som dosť nevzdelaný lebo neviem, čo je to „imho” , na tebe však „obdivujem” , že nemyslíš na nič iné ako na „honenie” - asi je to pre teba to najpodstatnejšie v živote. A ešte aj to, že ľutuješ „chudáka” zamestnávateľa, lebo podľa teba v „takomto stave” určite nedokážem podať akýkoľvek pracovný výkon. No ja, na rozdiel od teba, nie so zaťažený na „honenie”. Pre mňa je to trochu o niečom inom, ale to s tým svojim potetovaným mozgom nemôžeš pochopiť.

Messje

Poznam pripad kedy chlapovi na zene nestacili pancusky uz potom len na nohach ale chcel od nej aby si ich natiahla aj na obe ruky,prsniky a aj hlavu .Takze Moc sa tu ja vyjadrovat nebudem.Je to uchylka !
Ked to ale vam vyhovuje obom tak je vsetko ok.

anjelik *

Nenabádala som ťa k žiadnemu priznaniu, len som bola zvedavá, či si rozmýšľal, prečo ťa to tak priťahuje. Evidentne nie, len to hodnotíš ako sexuálne podnetné a príjemné. Vieš, podľa mňa by si to aj v tej rovine mal ponechať. Mohlo by sa ti totiž ľahko prihodiť, že ak by sa pančušky stali niečim úplne normálnym aj pre mužskú populáciu, stratilo by sa to kúzlo *zakázaného a tajného*, čo je pre teba to najrajcovnejšie. :o)

0vecka

pančuškár nepochopim lebo nemam tu uchylku... inak tu vidim dost rozdiel medzi tetovanim a tym nosenim lebo z tetovania vecsine nic nestoji a ked si to das je to imho podobne ako kebyze si ho honis ... imho sa to fakt ze porovnavat neda... jedna vec je ze si mozes nosit co chces druha je ale napr co chudak zamestnavatel lebo pochybujem ze podas nejaky pracovny vykon v takom stave

pančuškár

ovecka, nechceš náhodou vedieť aj to, koľko krát sa v práci na tom WC spravím ? Ale aby som uspokojil tvoju zvedavosť, práve pred chvíľkou som si to bol spraviť. A áno, pančušky mám stále na sebe a tak mi aj stále stojí - hlava na krku. Ty ale nechápeš toho trochu viac. Tak vieš čo ? Poradím ti - vyskúšaj si aj ty dať pančušky a potom možno pochopíš.

Messje - samozrejme, že ma pančušky vzrušujú aj a zdôrazňujem predovšetkým na ženách. No chele som vyskúšať aký je to pocit mať pančušky aj sám na sebe a veľmi sa mi to zapáčilo. Ináč milovanie so ženou bez pačušiek ale aj na sebe si už neviem ani predstaviť. Bolo by to pre mňa ako lízať lízatko (myslím tým cukrovinku - aby náhodou nedošlo k omylu) cez celofánový obal.

0vecka

pančuškár inak nechapem na co ich nosis stale? to akoze ides do prace a mas ich nasebe tak ti stale stoji alebo sa ides spravit na WC??

pančuškár

Odkazy - odpovede
anjelik
neviem prečo ti je nosenie pančušiek pod nohavicami nepríjemné - ja viem o veľa ženách čo v zime alebo za chladného počasia bežne nosia pod nohavicami pančušky. Samozrejme keby so sa odhodlal nosiť nezakryte na verejnosti pančušky, dal by som si krátke nohavce. Máš pravdu, že v lete pri horúcom počasí by to bolo asi problematické, no v nietorých profesiách sa vyžaduje aj v takýchto „krutých” podmienkach nosenie tmavého oblečenia a pančušiek. Takže logiku „postrádať” nemusíš, lebo mne nechýba.
A ešte čo sa týka toho, prečo je pre mňa nosenie pančušiek také príjemné. Asi veľmi veľa ľudí by ti na otázku prečo je pre nich niečo príjemné nevedelo odpovedať. No ty ma asi nabádaš k priznaniu, že ma to sexuálne vzrušuje a ak je to tak, trafila si kliniec po hlavičke - no okrem toho je to aj pre jemnosť a pružnosť pančušiek, ktorá pôsobí na pokožku príjemným jemným tlakom.

ovecka
ak si náhodou nepostrehol, ja som tetovanie neodsudzoval, len som chcel povedať, že keď má niekto potetovanú polovicu tela, nikto sa už nad tým nepozastavuje, hoci podľa mňa je to výstrednejšie ako keď muž nosí pančušky. Ak si to nepochopil je to tvoj problém. A čo sa týka toho zbytia (alebo zbitia ?) mňa už chceli zbiť dvaja „kamoši” iba preto, že so sa na nich „divne” pozeral.
Ináč s tými kŕčovými žilami a lekárom to je výborný nápad!

mechanicMat
aj ja gratulujem tebe, že si stihol do veku 30 rokov precestovať už pol sveta, ale asi si ho neprecestoval kvôli tomu, aby si videl nejakých mužov, čo nosia pančušky. Na to aby si ich videl a vedel o nich, stačí, keď si na internete zadáš túto tému a nájdeš tam toľko mužov, čo obľubujú nosenie pančušiek, že by si to mohol prezerať aj celý týždeň. A dozvedel by si sa aj to, že sú muži, čo radi nosia nielen pančušky ale aj dámske nohavičky.
A s tým tetovaním je to u teba to isté ako u ovecky, obaja si mýlite dojmy s pojmami.