Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co mam spravit ?

Príspevok v téme: co mam spravit ?
erika.pavlovic

Ahoj.

Vie niekto poradit?? Co by ste spravili, kebyze spoznate niekoho, dlho ho pravidelne vidate /nepoznate sa az tak - nie osobne, nebavite sa ale napriek tomu zalubite, neskor zamilujete a casom viete, ze nikoho ineho nechcete len jeho ale nikdy nic medzi vami nebolo... / az pride den, ked sa vsetko skonci a vy musite ist dalej... uz toho cloveka viac neuvidite - z roznych dovodov...
byvame v tom istom meste, dokonca mam aj kontakt /on na mna tiez/ ...
tak strasne ho este chcem vidiet... ale....ma to vobec vyznam?
co mam urobit??? mam to nechat tak, zabudnut, s tym, ze keby chcel, ozval by sa, ak by mal zaujem a pokusil by sa o nieco ??

nemozem na neho prestat mysliet, nespavam a je mi z toho vazne dost zle. poradte mi niekto pls :(

erika.pavlovic

Janulka89 nie nieje to tak ako píšeš. zas poznať ho poznám a viem o nom dost akurát sme sa nikdy nerozpravali a asi to ma nejaky dovod, keby chcel tak by to bolo inak...ale asi nechcel, preto neviem ci sa mu mam ozyvat a robit zo seba hlupanu a natlacat sa mu....to urcite nechcem ale co ak by to dopadlo inak...fakt neviem co mam urobit

janulka89

prepáč moja ale skoro nič o sebe neviete a ty si sa zalúbila ? nedaj len na výzor. odhadujem že je od teba vyšší sem tam chodí do posilky a naschvál si v týchto teplých dňoch dáva nejake užšie tričká aby zafrajeroval. to by bolo pre mňa na zalúbenie sa málo. zalúbila si sa do nejakej ilúzie.

pišta00

Normálne sa mu prihovor keď ho stretneš však hlavu ti neodtrhne, hovorím teraz za seba, vždy mi to pomastí trošku ego keď sa mi nejaká holka prihovorí a veď radšej sa niekomu prihovoriť a možno trošku zariskovať ako doma smútiť nad tým čo si neurobila

erika.pavlovic

jax a co mám presne skusit? napísat mu napríklad? a co ak mi ani neodpovie a odignoruje ma tak ako vzdy...:/