co mam spravit ?

Príspevok v téme: co mam spravit ?
erika.pavlovic

Ahoj.

Vie niekto poradit?? Co by ste spravili, kebyze spoznate niekoho, dlho ho pravidelne vidate /nepoznate sa az tak - nie osobne, nebavite sa ale napriek tomu zalubite, neskor zamilujete a casom viete, ze nikoho ineho nechcete len jeho ale nikdy nic medzi vami nebolo... / az pride den, ked sa vsetko skonci a vy musite ist dalej... uz toho cloveka viac neuvidite - z roznych dovodov...
byvame v tom istom meste, dokonca mam aj kontakt /on na mna tiez/ ...
tak strasne ho este chcem vidiet... ale....ma to vobec vyznam?
co mam urobit??? mam to nechat tak, zabudnut, s tym, ze keby chcel, ozval by sa, ak by mal zaujem a pokusil by sa o nieco ??

nemozem na neho prestat mysliet, nespavam a je mi z toho vazne dost zle. poradte mi niekto pls :(

neviem11111

tak neviem naco si sem vlastne pisala :D ziadne normalne informacie neposkytnes a vsetko co ti poradime odmietnes s nejakou vyhovorkou :D

neviem11111

takze cele tvoje zalubenie vyplyva len z toho, ze sa ti paci fyzicky? alebo z coho, ked je divny, vzdy ta ignoroval, nebavil sa s tebou a este ta zosmiesnoval?

erika.pavlovic

on by sa somnou ani nebavil kebyze ho stretnem....viem si to uplne predstavit...je tak trochu divný...no proste vzdy sral na mna a parkrat ma v praci zosmiesnil a zaloval na mna.... takze tak
toho sa bojim, ze znovu budem len za debila

ivobrick

Ale ty nemas co pokazit. Su dve moznosti, bud ta odmietne, alebo neodmietne. Horsie to byt nemoze, kedze logicky nemas "co" pokazit. To "co" este neexistuje.
Podla mna ho stale vies aj stretnut nie? Keby si chcela, nazivo sa horsie odmieta, navyse, moze to byt vase prve "rande".. a nemusis citat blbe vyhovorky.

Ak sa inak neda, tak je tu aj ta moznost pod tymto prispevkom.. v normalnejsej forme :D

neviem11111

budes si trieskat hlavu este ako dlho, ked to neurobis. dospely chlap ta snad nema preco vysmiat, nevyznavas mu lasku a ani mu nenavrhujes sex ani nic, ale tak asi by bolo na mieste troska sa spoznat lepsie nez zajdes troska dalej. a keby sa nahodou jak debil zachova a niekomu nieco povie, tak to vzdy mozes obratit na to, ze si len daco s robotou chcela riesit ale nie cez mail/facebook atd.

neviem11111

no co by si mu napisala. cauko jozko mrkvicka, ako je v novej praci? mozeme niekedy vybehnut na kavu a pokecat.

erika.pavlovic

ivobrick nehladam vyhovorky a keby to bolo tak ze aspon nejaku sancu mam alebo mala som, asi by som uz o tom nieco vedela
nechcem to pokazit este viac ako to uz je...neviem co presne mu mam napisat a povedat...chcem ale nedokazem to asi

ivobrick

Presne ty si ten pripad ludi co mam v praci.
Reci, dohady, ohovaracky, bludy co jedni povedia o niekom.

A ked sa s tym niekym spoznas osobne, zistis ze 90% o nom co vies su totalne kraviny.Ty pises ze si myslis ze ta ignoruje. A co robis ty? Sama pises ze ignoraciu predstieras vzdy. Tak teraz sa ti to vracia.. nevies co mas robit. Odkial vies ze aj ty sa mu nepacis?

A teraz sa ti paci, myslis nanho, a uz si sa dopredu odsudila na neuspech. Ano neuspela si, pretoze ignorujes seba.

Si dospela nie? Comu nerozumies? Tomu ked sa ozves ty prva ze budes za slapku alebo chuderu? To je skvor prejav slabosti a neschopnosti. Mne osobne sa nepacia zeny, ktore su neschopne, povedat A alebo B, neschopne ist si za svojim cielom.

Zavolaj ho von, na tom nic neni, to neni ani zavazok, ani svadba, ani sex. Spoznate sa. Ak odmietne, nic nestratis. Ak ta vysmeje, to je spravny cas na ignoraciu.

Ostatni ti tu poradili to iste..

Dufam ze ked odpises, tak uz rovno to, ako to dopadlo, nie nejaku vyhovorku "preco sa ty neozves prva", alebo dobre mozes - ale musi byt sakra dobra.