Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co mam spravit ?

Príspevok v téme: co mam spravit ?
erika.pavlovic

Ahoj.

Vie niekto poradit?? Co by ste spravili, kebyze spoznate niekoho, dlho ho pravidelne vidate /nepoznate sa az tak - nie osobne, nebavite sa ale napriek tomu zalubite, neskor zamilujete a casom viete, ze nikoho ineho nechcete len jeho ale nikdy nic medzi vami nebolo... / az pride den, ked sa vsetko skonci a vy musite ist dalej... uz toho cloveka viac neuvidite - z roznych dovodov...
byvame v tom istom meste, dokonca mam aj kontakt /on na mna tiez/ ...
tak strasne ho este chcem vidiet... ale....ma to vobec vyznam?
co mam urobit??? mam to nechat tak, zabudnut, s tym, ze keby chcel, ozval by sa, ak by mal zaujem a pokusil by sa o nieco ??

nemozem na neho prestat mysliet, nespavam a je mi z toho vazne dost zle. poradte mi niekto pls :(

neviem11111

ale pokial je to tak ako vravis, ze o tom naisto vie a aj tak nic neurobil, tak podla mna asi vies, ako by zareagoval, keby sa mu ozves, zrejme by ti nepovedal to co ches pocut. ale mozno to odmietnutie potrebujes na to, aby si sa mohla posunut dalej.

pišta00

no ak sa nemáte možnosť stretávať tak to nemá ani význam riešiť si myslím, vzťah na diaľku písaním si cez facebook nebude fungovať nikdy

erika.pavlovic

pretoze sme sa videli len v praci...12 hodin denne po celý rok a nikdy sme sa ani nebavili pritom on celu dobu vedel ze ho chcem a bolo mu to jedno. preto sa pytam, ma cenu mu písat a ozyvat sa ? co je na tom nepochopitelne ???

neviem11111

na zaklade tychto tvojich uplne neurcitych informacii sa ti dost tazko radi. Preco by ste sa uz nikdy nemali vidiet, ked byvate v tom istom meste? Pokial ste obaja neoslepli, tak nerozumiem.

erika.pavlovic

Jax - my sa uz nevidame. uz ho nikdy neuvidím
mozem mu len napisať alebo zavolat a bud ma len odignoruje, alebo neviem...

erika.pavlovic

možno má, ja neviem..zistovat to nebudem
viem ze v tej dobe nemal nikoho, ale viem ze riesil nieco s par kolegynami co su zname tym ze ich tam uz pretiahol kazdy, takze asi nic vazne...

Jax

Mozno toto mozno tamto, mozes spekulovat do konca zivota alebo si od neho zobrat vsetko co chces.
Ako sa mu prihovorit? Presne tak ako komukolvek inemu ked sa ho pytas na cestu. A co mu povedat? Cokolvek, ale ak sa hanbis tak nieco uplne bezne, poziadaj ho o radu, o muzsky nazor, alebo kde kupil to tricko co ma na sebe lebo sa ti paci... Cokolvek

janulka89

nemusí to byť tak že ťa nechce. môže za tým byť x y dôvodov. mňa sa jeden hanbil napríklad. ale ked som ho spoznala tak som zistila že taký hanbloš nie je a že má velmi sympatickú povahu. iba mu robí problém urobiť ten prvý krok. ani som netušila aký bol na mňa namotaný.
a nemôže mať ten tvoj náhodou vo výhľade nejaku dalšiu ? ktoré možnosti môžeš s istotou vylúčiť ?