Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co mam spravit ?

Príspevok v téme: co mam spravit ?
erika.pavlovic

Ahoj.

Vie niekto poradit?? Co by ste spravili, kebyze spoznate niekoho, dlho ho pravidelne vidate /nepoznate sa az tak - nie osobne, nebavite sa ale napriek tomu zalubite, neskor zamilujete a casom viete, ze nikoho ineho nechcete len jeho ale nikdy nic medzi vami nebolo... / az pride den, ked sa vsetko skonci a vy musite ist dalej... uz toho cloveka viac neuvidite - z roznych dovodov...
byvame v tom istom meste, dokonca mam aj kontakt /on na mna tiez/ ...
tak strasne ho este chcem vidiet... ale....ma to vobec vyznam?
co mam urobit??? mam to nechat tak, zabudnut, s tym, ze keby chcel, ozval by sa, ak by mal zaujem a pokusil by sa o nieco ??

nemozem na neho prestat mysliet, nespavam a je mi z toho vazne dost zle. poradte mi niekto pls :(

erika.pavlovic

Janulka89 → ano, az traja mi tu poradili, ze ak chcem mam mu napisat ak nie tak nie...asi som zle polozila otazku
mala zniet nejak ako::: mam nejaku sancu u chlapa ktory ma rok ignoruje ??? a smerovat ju len na chlapov - zaujimaju ma totiz nazory muzov, ako to vidia oni, ked zensku ignoruju alebo prehliadaju a ona sa im casom ozve, napise atd., ci jej nejaku sancu daju, alebo ci sa da aj ignoracia predstierat /ja ju predstieram vzdy/
ohladne tohto mi tu nenapise a neporadi nikto ☹
to, ze ak chcem mam napisat ak nie...to viem aj sama...dik za take rady teda

neviem11111

no tak ved mu napis. ked to neurobis, budes potom nad tym vecne rozmyslat co mohlo byt keby? tak sa mu skus ozvat, ved mu nemusis hned lasku vyznavat, zavolaj ho von, ked nepojde, jeho nezaujem bude evidentny a ty si to mozno oplaces ale aspon budes vediet. hanbit sa nemusis, ked vravis ze ho uz aj tak nikdy nestretnes

janulka89

erika kľud pohodička. si sa na neho namotala a teraz ti na jeho odpovedi záleží preto sa bojíš. ja to poznám tiež. každý to pozná. ale čo ak za to napätie ani nestojí. čo ak je iný než si ho predstavuješ. ja by som mu na tvojom mieste napísala ale nečakala by som hned pozvanie na rande. písala by som mu aby som ho lepšie spoznala.
a netreba stresovať. vidím že ťa to dosť bere. klasika proste si sa namotala. ale neva ved ked sa odhodláš tak napíš ako to dopadlo. aj keby to nedopadlo práve najlepšie, no a čo, napíš. život ide dalej. kvôli žiadnemu mužovi sa neoplatí trápiť. možno keby to bol naozaj nejaky že osudový, ak také niečo vôbec existuje.

erika.pavlovic

pišta00 pisala som len to ze sa nevidame, kazdy pracujeme v inom meste atd to nieje ten problem
problem je jeho nezaujem

erika.pavlovic

neviem11111 nechcem to tu cele rozpisovat
vedel to a hotovo, pocula som ze aj opacne - ze je to skoro vzajomne
ale to boli len uz len reci a dohady...presne ako pises nemal zaujem kaslem na to, nebudem mu pisat

pišta00

veď ty sama si písala, že sa už nevídate a že už ho nikdy neuvidíš ale šak v pohode nevadí

"erika.pavlovic 16.04.2016 15:20:40
Jax - my sa uz nevidame. uz ho nikdy neuvidím
mozem mu len napisať alebo zavolat a bud ma len odignoruje, alebo neviem..."

erika.pavlovic

na aku dialku ?? citate vy tu temu vobec predtym ako pisete?
neviem ako zareagoval ale viacmenej ma ignoroval ako ja jeho, lenze nie uplne...