Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Andrea- naivna

Ahojte priatelia.
Mam 40 rokov a mala som 8 rocny vztah. Plny bolesti a trapenia.boli sme pekny par.
Mojho ex som skutocne mlovala a robila pre neho prve posledne, ak bol v pohode vsetko bolo ok ,ale jemu casto z nicoho nic zo dna na den prepla nalada a bol schopny zo dna na den povedat mi ze ma uz nechce,zmizlo to.Ked som sa ho opytala preco ma tak rani ked este 2 mesiace dozadu mi vravel ako ma miluje...povedal,zmizlo to.
Tieto chore hry robil so mnou celych 8 rokov. Velakrat mi vynadal,ponizoval urazil ,pravidelne aj pred cudzimi ludmi,a bud som sa doplazila ja hlupana alebo sa ozval on a prosil ze ma miluje a nedokaze bezomna zit.
Ma za sebou 2 dlhorocne nevydarene vztahy, deti ktore ani nevidi cele roky,nema rad,zvierata ,kvety,.Ked je v pohode bolo to fajn,nasmiali sme sa a prezivali dni.Ale vzdy v tazkych chvilach ,ako napriklad strata prace a podobne, nikdy ma nepodporil....este mi nakladal ze vsetko je moja vina, nikto ma nechce som nemozna neschopna,.Ja i vo chvilach dobrych i tazkych vzdy som mu bola oporou.Davala som mu lasku,objatie podporu..On mi nedokazal len tak povedat ze ma ma rad, neznasal,objatie dotyky ani ked sme boli sami.Vyzadoval aby som sa bavila o jeho veciach,co prave riesil,ale ked som chcela ja cosi o sebe nemal zaujem.Pocas celeho vztahu nespocetne mnoho rozchodov,a udobreni.
Je to clovek co vidi len seba,chyba mu empatia,pocit pochopenia a myslim ze aj schopnost vydrzat vo vztahu kedze tymto ma krmil tolke roky??
Nikdy som mu nepovedala ze s nim chcem skoncit.On mi casto vravel,ze nie som ako ine zeny,ze som pribrala,ze som neschopna,a kazdy chlap sa na mna vykasle.oN ZIVOTOM PLAVE,ROBI SI CO CHCE,JE CHOROBNY PEDANT,UMYVA SI ZUBY POL HODINU,AK MU PADNE SMIETKA,ZDVIHNE JU I KEBY BOLA JEDINA V CELOM BYTE.Kompletne mi znicil moju rodinu-vztahy, odohnal odomna vsetkych priatelov, uplne ma izoloval.Dokonca ma parkrat zbil pred rokmi.Ked som mu to pripomenula,odvrkol -mala si ma udat,Cele roky som s nim chcela byvat,on nechcel.Minuly rok zrazu chcel ON aby sme spolu zili ale ked som videla ako sa sprava- ZMENY NALAD,odsuvala som to.Ked som mu pred mesiacom povedala tak zacnime spolu zit povedal uz ho to preslo.Nechce..Ak som mu len zavolala ze chcem byt s nim neozval sa aj par dni...povedal potom ze sa mu nechce a nudim ho a NIC ZO MNA NEMA!!.
Cely zivot robim v zdravotnictve,milujem hudbu,zvieratka prirodu,mam rada milych ludi.Vzdy som sa smiala a skor ako som ho spoznala bola som stastna. Vzdy som ho psychicky podporovala davala mu lasku objatie podporu...TOLKOKRAT MA PONIZOVAL URAZIL A DEPTAL ZE SOM TO MINULY ROK NEZVLADLA A POKUSILA SA PREDAVKOVAT LIEKMI,KVOLI NEMU. teraz som uz nejaky tencas bez prace a denne sa snazim a nevzdavam.Ale on vsetko otocil proti mne ,vraj nechce byt so mnou lebo uz zo mna nc nema!!! Povedala som MU - ale davam ti vsetko okrem penazi.mAS LASKU,PODPORU POCHOPENIE OBJATIA,SEX,SPOLOCNE TRAVENY CAS,ZIJEM LEN PRE TEBA,On na to ale pozri ako ziju ini,su stastny,objimaju sa ,ja chcem takto zit. Ja chcem niekoho ineho nie teba.. Ako taky upir co zo mna vysal zivot.

Urobil MI laskavost ze odisiel,pre mna zomrel,povedala som si dost. Ale pomozte mi pochopit ako moze taka zruda byt stastna,ohurovat zeny ,vysat z nic energiu STASTIE A POTOM KED HO TO OMRZI ODKOPNUT? Kde su tie mlyny co melu spravodlivo?? Napiste mi svoj nazor. dAKUJEM váááááááM

Messje

Andrea
Moc sa drz.Nedovol mu uz otierat si nohy o teba.Ked...povedz mu nabuduce,ze ak chce poslusnost,nech si kupi psa.Aj ked ich nema rad ale povedat mu to mozes. ;-)
Apropo..docitala som...nedalo mi :)

Andrea- naivna

dakujem za prispevok,neskoncim pracujem na sebe a zatala som sa.
Nedokazem pochopit tu plytkost chovania vnimania a bezcitnosti...
ano je to pravda,clovek co nema rad zvierata nema rad ludi.... ale on pred inymi dokaze posobit tak ocarujuco,az ma mrazi...

Ja len nechapem na akom zaklade rovnovahy zivota dokazu takyto ludia mat stastie, vsetko sa mu dari akoby sal energiu z tych ktory mu ju davaju...

Messje

Andrea
Precitala som len potial ako si spomenula,ako ta pred ludmi ponizoval a nadaval a ako nema rad zvierata a kvety.
Moja mama vzdy hovorila..."kto mema rad zvierata a kvety,nema rad ludi."
Viac citat nebudem,lebo ma vzdy pri takychto prispevkoch dava do vyvrtky,ako clovek co nema zabrany druheho ponizovat,moze byt nadalej milovany a niekomu chybat.
Mas rada byt ponizovana a tyrana,nemas k sebe uctu a nezaujimaju ta ani ludia,ktori ti chcu mozno dobre.
Nerozumiem...proste tuzit po niekom,kto ta za nic nemá, si pre neho nula. ..
Take zeny ako ty nemaju nikdy problem si najst partnera.Staci zajst do najpodradnejsej putiky...tam je takych dost.
Nech ti tu ludia napisu cokolvek...aj tak skoncis s nim ked luskne prstom.
Viac sa nevyjadrim.