Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Andrea- naivna

Ahojte priatelia.
Mam 40 rokov a mala som 8 rocny vztah. Plny bolesti a trapenia.boli sme pekny par.
Mojho ex som skutocne mlovala a robila pre neho prve posledne, ak bol v pohode vsetko bolo ok ,ale jemu casto z nicoho nic zo dna na den prepla nalada a bol schopny zo dna na den povedat mi ze ma uz nechce,zmizlo to.Ked som sa ho opytala preco ma tak rani ked este 2 mesiace dozadu mi vravel ako ma miluje...povedal,zmizlo to.
Tieto chore hry robil so mnou celych 8 rokov. Velakrat mi vynadal,ponizoval urazil ,pravidelne aj pred cudzimi ludmi,a bud som sa doplazila ja hlupana alebo sa ozval on a prosil ze ma miluje a nedokaze bezomna zit.
Ma za sebou 2 dlhorocne nevydarene vztahy, deti ktore ani nevidi cele roky,nema rad,zvierata ,kvety,.Ked je v pohode bolo to fajn,nasmiali sme sa a prezivali dni.Ale vzdy v tazkych chvilach ,ako napriklad strata prace a podobne, nikdy ma nepodporil....este mi nakladal ze vsetko je moja vina, nikto ma nechce som nemozna neschopna,.Ja i vo chvilach dobrych i tazkych vzdy som mu bola oporou.Davala som mu lasku,objatie podporu..On mi nedokazal len tak povedat ze ma ma rad, neznasal,objatie dotyky ani ked sme boli sami.Vyzadoval aby som sa bavila o jeho veciach,co prave riesil,ale ked som chcela ja cosi o sebe nemal zaujem.Pocas celeho vztahu nespocetne mnoho rozchodov,a udobreni.
Je to clovek co vidi len seba,chyba mu empatia,pocit pochopenia a myslim ze aj schopnost vydrzat vo vztahu kedze tymto ma krmil tolke roky??
Nikdy som mu nepovedala ze s nim chcem skoncit.On mi casto vravel,ze nie som ako ine zeny,ze som pribrala,ze som neschopna,a kazdy chlap sa na mna vykasle.oN ZIVOTOM PLAVE,ROBI SI CO CHCE,JE CHOROBNY PEDANT,UMYVA SI ZUBY POL HODINU,AK MU PADNE SMIETKA,ZDVIHNE JU I KEBY BOLA JEDINA V CELOM BYTE.Kompletne mi znicil moju rodinu-vztahy, odohnal odomna vsetkych priatelov, uplne ma izoloval.Dokonca ma parkrat zbil pred rokmi.Ked som mu to pripomenula,odvrkol -mala si ma udat,Cele roky som s nim chcela byvat,on nechcel.Minuly rok zrazu chcel ON aby sme spolu zili ale ked som videla ako sa sprava- ZMENY NALAD,odsuvala som to.Ked som mu pred mesiacom povedala tak zacnime spolu zit povedal uz ho to preslo.Nechce..Ak som mu len zavolala ze chcem byt s nim neozval sa aj par dni...povedal potom ze sa mu nechce a nudim ho a NIC ZO MNA NEMA!!.
Cely zivot robim v zdravotnictve,milujem hudbu,zvieratka prirodu,mam rada milych ludi.Vzdy som sa smiala a skor ako som ho spoznala bola som stastna. Vzdy som ho psychicky podporovala davala mu lasku objatie podporu...TOLKOKRAT MA PONIZOVAL URAZIL A DEPTAL ZE SOM TO MINULY ROK NEZVLADLA A POKUSILA SA PREDAVKOVAT LIEKMI,KVOLI NEMU. teraz som uz nejaky tencas bez prace a denne sa snazim a nevzdavam.Ale on vsetko otocil proti mne ,vraj nechce byt so mnou lebo uz zo mna nc nema!!! Povedala som MU - ale davam ti vsetko okrem penazi.mAS LASKU,PODPORU POCHOPENIE OBJATIA,SEX,SPOLOCNE TRAVENY CAS,ZIJEM LEN PRE TEBA,On na to ale pozri ako ziju ini,su stastny,objimaju sa ,ja chcem takto zit. Ja chcem niekoho ineho nie teba.. Ako taky upir co zo mna vysal zivot.

Urobil MI laskavost ze odisiel,pre mna zomrel,povedala som si dost. Ale pomozte mi pochopit ako moze taka zruda byt stastna,ohurovat zeny ,vysat z nic energiu STASTIE A POTOM KED HO TO OMRZI ODKOPNUT? Kde su tie mlyny co melu spravodlivo?? Napiste mi svoj nazor. dAKUJEM váááááááM

Andrea- naivna

stastnerozvedena... a ako si na tom teraz so vztahmi? s muzmi vseobecne?

Neviem ci a ako sa mi zlepi dusa.... ale viem ze vztah nadlho nechcem.... hnusia sa mi muzi vseobecne. Nikomu neverim..paradox uz len SAMA SEBE....A TO SA UCIM.
cITALA SOM kdesi ze takyto ludia sa NIKDY NEZMENIA,aky mas na to nazor,moja?

stastnerozvedenazena

najviac ma ale stve ze som sa raz velmi pohadala s mamou a sestrou pretoze oni neboli take slepe ako ja a videli ze moj muz je obycajny pruserar este k tomu aj neuprimny a vyustilo to vtedy vo velmi neprijemny konflikt dlhu dobu som sa s rodinou nebavila po tej hadke az sa mi otvorili oci a pochopila som to co som cely cas nechcela vidiet cloveka ktory je skutocne vedla mna a skodi mi viac ako dost. Nastastie uz je to za nami len mam aj z toho poucenie ze ked mi niekto nabuduce bude radit pre nic to nieje a mala by som sa nad tym zamysliet.

stastnerozvedenazena

Adka pre mna boli zaciatky rozvodu doslova vykupenim mala som to ,,stastie,, ze ma ex tak vytocil tymi problemami co nam sposobil ze mi uz vobec nechybal ako clovek. proste ked ti niekto velmi ublizi aspon v mojom pripade to tak funguje ze sa mi uplne zhnusi a nechcem ho viac vidiet. Za nase manzelstvo kedy si napoziciaval peniaze narobil dlhy nestaral sa riadne o dieta mi uplne odisiel ako clovek. Vytrpela som si viac ako som sa tesila. Vravim som velmi stastna ze som sa zachranila aj ked som mohla odist aj skor a nezachranovat ho tolko a nedavat mu tolko stanci pretoze on si to vobec nevazil a nezasluzil . No uz to nezmenim teraz zacinam s cistym listom viem ze by sa rad vratil pretoze v hlupej babe ako ja mal oporu ale to by som uz nikdy nedovolila.

Andrea- naivna

OBCAS SI PRECITAM AJ PRISPEVKY INYCH LUDI,TERAZ CO SA TYKAJU VZTAHU MYSLIM,A CHYTAM SA ZA HLAVU,CO TYCH LUDI TRAPI? aKE HOVADINY V POROVNANI S INYMI LUDMI A SKUTOCNYMI ZUFALSTVAMI....

STATNEROZVEDENAZENA - SUHLASIM S TEBOU, AJ JA LUTUJEM TOHO KTO SA ZAMOTA DO OSIDIEL MOJHO EX.

bolo to hotove peklo,nedalo sa to vydrzat,napis mi ako si prekonavala uvod? ZZaciatok toho odtrhnutia,kde si nachadzala silu?

dakujem za odpoved

stastnerozvedenazena

co mi pomohlo? to ze som si uvedomila ze keby s nim ostanem som vo vacsich srackach ako som bola. To ze teraz som sama je uzasne konecne mam cas na svoje priatelky na svoju karieru pracu proste konecne mozem dychat. Keby som s manzelom dodnes uplne by ma to potopilo financne psychicky proste s kazdej stranky. Uprimne lutujem ked bude mat moj ex nejaku novu frajerku to dievca... bolo to peklo a uz nikdy to nechcem zazit .

Andrea- naivna

AHOJTE.mILA STASTNEROZVEDENAZENA A VvERONKA. DAKUJEM ZA VASE SLOVA.

Veronka, myslim ze si vystihla podstatu toho ako to u tychto psychicky narusenych ludi funguje. Som neskutocne blba ze som mu davala tolko sanci a obetovala som pracu,priatelov,pomaly rodinua skoro som kvoli nemu prisla aj o zivot.PREBOHA!,uz je to treti tyzden a ja vobec neplacem.Akoby ma drzal nad vecou neskutocny pocit ulavy.
aKOBY SOM SA ZNOVA A TO SA UCIM DENNE MALYMI KROKMI zacinala mat rada.Zacinam si samu seba pred sebou vazit,dokazem sa zasmiat pri filme-AJ TO MI ZAKAZOVAL!!,ale co mi vadi uzavrela som sa pred svetom,uplne.Nevychadzam von,len minimalne par minut pri dome so psom,mam vypnuty mobil aby som nemusela cakat ci nezavola, lebo aj tak by som NEREAGOVALA.Na tuto situaciu sa vnutorne uz par dni cvicim.Citam denne vela clankov o takychto idealnych bohoch...citim sa lepsie.Alebo si to len nahovaram ale tato konfirmacia mi pomaha prezit. Co ma tesi,nikto ma neuraza,neponizuje,nejedna so mnou ako s handrou a najviac asi to ze nemusim zit zivot niekoho ineho,dlho som ho zila, on kvitol a ja som padala do priepasti..Ked som mu velakrat povedala preco ma tak trapi,len sucho odvrkol-TAM SA ZAR VO VLASTNEJ STAVE!!
Tuto vetu si vzdy pripomenie ako prejav vrcholnej bezcitnosti ked ma premoze pocit smutku ,sklamania a lutosti.
Len ten kto takyto vztah prezil dokaze pochopit,aka silna bolest to je.Ale tato bolest ma uci byt silnejsou a opat si zacat verit.

stastnerozvedenazena - ak sem este nakuknes napis mi cosi ako sa ti podarilo to prekonat,si dnes stastna?

Dakujem vsetkym za naroz,a budem rada ked ich bude co najviac,pomaha mi to prezit s mensou bolestou.

*veronka*

Ada vies preco ? pretoze taky muzi ako tvoj ex si presne najdu take baby co sa nechaju manipulovat maju nato proste cuch aby ich mohli vyuzivat. Preto ma dobra baba problem zbavit sa takeho manipulatora a psychopata on sa k nej bude stale vracat pretoze u nej mal vzdy vsetko podporu pomoc a cokolvek dosral ona mu to odpustila a este mu kryla chrbat . Preto taky clovek nikdy nenatrafila na taku potvoru ta by ho prekukla a okamzite odkopla .

stastnerozvedenazena

Ahoj Andrejka. Tvoj pribeh mi pripomina moje manzelstvo dnes uz nastastie-ukoncene. Taktiez som sa velmi zamilovala do muza ktory bol ocarujuci do muza ktory mi rozpraval aka som uzasna co vsetko by pre mna spravil. Bolo to vsetko tak dokonale az sa to zacalo po svadbe rucat ako domcek z karat. Prisla som totiz nato ze manzel vobec neni clovek ktory ma podrzi ktory by pre mna spravil vsetko a navyse za vsetko som vzdy mohla ja aj ked on robil neskutocne veci. Za par mesiacov prisiel o robotu nebudem rozpravat radsej preco,dosla som mu na neveru vsetko som tahala za neho a ked som bola na dne potrebovala jeho podporu a pomoc tak ma odbil slovami ved si pomoz sama mna nic nezaujima. Nebudem tu ani pisat kolko noci som preplakala premyslala co budem robit ako vysvetlim synovi preco sa mama a otec takto hadaju. No jedneho dna po facke som sa nahnevala vyhodila ho surovo z domu a okamzite som poziadala o rozvod. Cele nase manzelstvo bolo o tom ze zneuzival moju dobrotu o tom ze som donekonecna odpustala davala sance investovala do neho a zbytocne. Lutujem naozaj kazdu jednu pomoc ktoru som mu poskytla ako som ho obhajovala ja hlupa. Ale som velmi poucena do zivota. V dnesnej dobe musi byt zena velmi silna a hlavne mudra. Nedat sa oblbnut slovami kto by pre teba co spravil ale vyskusat si cloveka v roznych situaciach ci by ta ozaj podrzal a podporil. A hlavne nedat sa ocarit vzhladom a recami . Najhorsie je ze moj ex aj tvoj ex su ludia ktory absolutne nerozumeju tomu ze su padnuti na hlavu a robia zle oni si myslia o sebe ze su bohovia. Ja ale verim ze kazdemu sa vsetko raz vrati a tak ze to tych ludi bude boliet tak ako oni ublizuju ostatnym. Pekny den.

Mesačný vôl

Mesačný princ, prosím ťa, neprestávaj sem prispievať. Bez tvojich cenných rád, by sa zrútil svet.