Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Andrea- naivna

Ahojte priatelia.
Mam 40 rokov a mala som 8 rocny vztah. Plny bolesti a trapenia.boli sme pekny par.
Mojho ex som skutocne mlovala a robila pre neho prve posledne, ak bol v pohode vsetko bolo ok ,ale jemu casto z nicoho nic zo dna na den prepla nalada a bol schopny zo dna na den povedat mi ze ma uz nechce,zmizlo to.Ked som sa ho opytala preco ma tak rani ked este 2 mesiace dozadu mi vravel ako ma miluje...povedal,zmizlo to.
Tieto chore hry robil so mnou celych 8 rokov. Velakrat mi vynadal,ponizoval urazil ,pravidelne aj pred cudzimi ludmi,a bud som sa doplazila ja hlupana alebo sa ozval on a prosil ze ma miluje a nedokaze bezomna zit.
Ma za sebou 2 dlhorocne nevydarene vztahy, deti ktore ani nevidi cele roky,nema rad,zvierata ,kvety,.Ked je v pohode bolo to fajn,nasmiali sme sa a prezivali dni.Ale vzdy v tazkych chvilach ,ako napriklad strata prace a podobne, nikdy ma nepodporil....este mi nakladal ze vsetko je moja vina, nikto ma nechce som nemozna neschopna,.Ja i vo chvilach dobrych i tazkych vzdy som mu bola oporou.Davala som mu lasku,objatie podporu..On mi nedokazal len tak povedat ze ma ma rad, neznasal,objatie dotyky ani ked sme boli sami.Vyzadoval aby som sa bavila o jeho veciach,co prave riesil,ale ked som chcela ja cosi o sebe nemal zaujem.Pocas celeho vztahu nespocetne mnoho rozchodov,a udobreni.
Je to clovek co vidi len seba,chyba mu empatia,pocit pochopenia a myslim ze aj schopnost vydrzat vo vztahu kedze tymto ma krmil tolke roky??
Nikdy som mu nepovedala ze s nim chcem skoncit.On mi casto vravel,ze nie som ako ine zeny,ze som pribrala,ze som neschopna,a kazdy chlap sa na mna vykasle.oN ZIVOTOM PLAVE,ROBI SI CO CHCE,JE CHOROBNY PEDANT,UMYVA SI ZUBY POL HODINU,AK MU PADNE SMIETKA,ZDVIHNE JU I KEBY BOLA JEDINA V CELOM BYTE.Kompletne mi znicil moju rodinu-vztahy, odohnal odomna vsetkych priatelov, uplne ma izoloval.Dokonca ma parkrat zbil pred rokmi.Ked som mu to pripomenula,odvrkol -mala si ma udat,Cele roky som s nim chcela byvat,on nechcel.Minuly rok zrazu chcel ON aby sme spolu zili ale ked som videla ako sa sprava- ZMENY NALAD,odsuvala som to.Ked som mu pred mesiacom povedala tak zacnime spolu zit povedal uz ho to preslo.Nechce..Ak som mu len zavolala ze chcem byt s nim neozval sa aj par dni...povedal potom ze sa mu nechce a nudim ho a NIC ZO MNA NEMA!!.
Cely zivot robim v zdravotnictve,milujem hudbu,zvieratka prirodu,mam rada milych ludi.Vzdy som sa smiala a skor ako som ho spoznala bola som stastna. Vzdy som ho psychicky podporovala davala mu lasku objatie podporu...TOLKOKRAT MA PONIZOVAL URAZIL A DEPTAL ZE SOM TO MINULY ROK NEZVLADLA A POKUSILA SA PREDAVKOVAT LIEKMI,KVOLI NEMU. teraz som uz nejaky tencas bez prace a denne sa snazim a nevzdavam.Ale on vsetko otocil proti mne ,vraj nechce byt so mnou lebo uz zo mna nc nema!!! Povedala som MU - ale davam ti vsetko okrem penazi.mAS LASKU,PODPORU POCHOPENIE OBJATIA,SEX,SPOLOCNE TRAVENY CAS,ZIJEM LEN PRE TEBA,On na to ale pozri ako ziju ini,su stastny,objimaju sa ,ja chcem takto zit. Ja chcem niekoho ineho nie teba.. Ako taky upir co zo mna vysal zivot.

Urobil MI laskavost ze odisiel,pre mna zomrel,povedala som si dost. Ale pomozte mi pochopit ako moze taka zruda byt stastna,ohurovat zeny ,vysat z nic energiu STASTIE A POTOM KED HO TO OMRZI ODKOPNUT? Kde su tie mlyny co melu spravodlivo?? Napiste mi svoj nazor. dAKUJEM váááááááM

Andrea- naivna

Dakujem za nazor, stastnerozvedena.... ,velmi to boli ale nepovolim,žiadny kontakt dodrzujem a co je uzasne ani nemam nutkanie,neviem asi som ho znenavidela?

Kazdy den na sebe pracujem a tesim sa z malickosti. Len z malickosti,citim sa lepsie lebo mam svoje tempo v uzdravovani.Ale tak PRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISERNE TO BOLI. Znovu najst samu seba.

Ak ssa hovori ze trapenie nas robi silnejsimi je to pravda. Ani neviem kde beriem tu silu,vzchopit sa a ist dalej,a ak ktosi mudry povedal čAS je najlepsi liek,JE TO PRAVDA.Zo dna na den to boli menej a menej.

Už nikomu nedovolim zrazit ma na kolena. Prajem vsetkym rozumnym zenam aby sa im to co som prežila,TO PEKLO nikdy nestalo.Dakujem za kazdy nazor,hlavne zenam ktore to prezili a vedia o com hovorim,dakujem PEKNE.

stastnerozvedenazena

Adka som rada ze sa citis kazdym dnom lepsie len presne ako ti pisu keby sa ti ozval urcite nesprav tu chybu ze za nim poletis znovu moj manzel aj to skusal ale ja som to za ziadnu cenu nedovolila dopadla by som este horsie keby s nim ostanem ako doteraz i ked aj teraz to este nemam ruzove . drz sa :)

Andrea- naivna

On sa neozve,citala som vela clankov o tom ze takyto clovek je velmi promiskuitny. Uz ohuruje niekde dalsiu.

Ze taky chlap 8 rokov lahko vymei za prilezitostny sex.

V kutiku duse si prajem aby sa ozval,len preto aby som mu SVOJOU TOTALNOU IGNORACIOU DALA NAJAVO ZE PRE MNA umrel a uz ma nezaujima.
v tom mam jasno.

Najviac ma stve ze on si niekde mysli ako sa trapim a placem do vankusa,no NIE. ULAVILO SA MI. NEVADI, ZIVOT MU TO VRATI DUFAM........

Najlepsie sa citim ked spim. vTEDY MA NIC NEBOLI.

nevzdavam sa,BOJUJEM LEBO KED BUDEM ZRAZENA NA KOLENA,NEPOSTAVIM SA.

sNAZIM SA VECI POCHOPIT A POTOM SI POVIEM A NACO VED JE TO JEDNO.

Messje

Dobre dievca Andrea.
Ak si neveris,zmen si cislo.Ale ak si veris,zapni si mobil a ak sa ozve,ukaz mu aka si silna.Tym ze sa budes skryvat nic nevyriesis.Musis sa vediet proti tomu postavit.Zazvoni?Zrus to!Len mu napis,nech si toto cislo zrusi.
Zodvihnes?Povedz,viac ma neobtazuj!Ty pre mna neexistujes!
Uvidis ako narasties ked zistis ze si to dokazala.

Andrea- naivna

oooooooooooooo - dakujem za prispevok,

potešil ma tvoj nazor,on je lev,ma 47 a mysli si ze je dokonaly a zeny po nom šaleju.Teda budu šaliet,všade kam sa objavi.Je v znameni LEVA a uzz to su vseobecne dost narcisticky muži.O narcizme som vela citala.Je manipulator,narcis,bezcitny neschopny dlhodobeho vztahu,davania lasky dotykov,zivi sa sanim energiie od zeny ktora ho milovala. Prerobil si kompltne vsetko,cely byt a potom povedal...mam vsetko urobene tera vymenim teba.

čo sa tyka zmeny,momentalne som par dni vypnuta-mobil,pomaha mi to byt kludna.Ale chystam sav zmenit telefonne cislo.
A co je naj pracujem na predaji mojho bytu,uz je v ponuke,chcem odist,co najskor a zacat nacisto.

Par dni som plakala ale pocitu ulavy sa nic nevyrovna,Tento pocit je najsilnejsi.... obcas ma chyti lutost a potom si poviem a za cim mi je smutno,za tym niekolkorocnym psych .a fyz. tyranim?
Za tym ako ma vsade zhadzoval,na com on si budoval vaste sebavedomie.

Viem ze potrebujem lasku,ale momentalne to tak necitim,potrebujem si to pretrpiet,viem ze tuto fazu si musim prejst.Uz neuvazujem emotivne ale logicky.Chyba mi vztah ,sex tak velmi ale ked som sama,citim ako kludne dycham.

Vyhodila som mnoho veci ktore mi ho pripominali,papuce kefku pyzamo...fotky mam v sufliku... Najhorsie je ze denne hladkam psa ktoreho mi kupil pred 6 timi rokmi. Ale on ju nemal nikdy rad.Pre mna je to teraz najlepsi spolocnik.

uz sa necitim ako chudera.....uz sa citim ako niekto koho oklamali a sklamali a takym ludom uz netreba verit. Ja som tie dvere zatvorila.9.aprila ,zamkla a vyhodila kluc.Dobre -messje??
uz necitim lasku ani nenavist,citim len bolest a ta dufam prejde..

Messje

Andrea
Super ze sa citis lepsie.
A este jednu vec urob.Prestan hladat kadetade info o tej diagnoze ...o ludoch ako on.Zavri dvere,zamkni a kluc hod do mociara :-)
Akoby ten chlap neexistoval.

ôôôôô

Tipujem, že bol v znamení vodnára alebo panny, je to tak? Lebo vodnári často bývajú takí. A ešte panny. Tá jeho duševná porucha sa volá narcizmus, vygoogli a pozri si to.

ôôôôô

Takýto ťažký zakomplexovanec, ktorý si svoje sebavedomie zvyšuje tým, že ponižuje ženu, najmä pred inými ľuďmi, to je tá úplne najhoršia voľba. On sa bude naďalej snažiť, skôr či neskôr sa ozve, nesmieš mu už naletieť, zmeň číslo a najlepšie aj adresu, dobre by si urobila, keby si odišla niekam preč, ďaleko, do iného mesta, vyhodila všetky fotky a darčeky, ktoré si od neho dostala, urobila hrubú čiaru za všetkým. Takýto ťažký zakomplexovanec by ti dokázal dať pokoj iba vtedy, keby ťa uvidel v náručí iného. Až vtedy by si uvedomil, že je definitívny koniec a že už nemá zmysel preňho, aby sa ďalej snažil. Ty túžiš po láske a pokiaľ nevstúpi do tvojho života čo najskôr iný chlap, tak hrozí riziko, že sa zase zapletieš s tým istým a budeš trpieť. Lepšie je byť sama, to si vždy pomysli a táto myšlienka ťa upokojí.

stastnerozvedenazena

momentálne som sama a vyhovuje mi to. Verit urcite tak skoro niekomu nebudem a budem si davat strasny pozor nato ked niekoho spoznam ze co to bude za muza.. a hlavne sa do nicoho nebudem hrnut radsej nech sa dlho dlho spoznavame a az potom ked si ho preklepnem tak z toho moze byt vztah . Povedala som si nech ho spoznam aj v 45tke ale ked ma staat zato som ochotna pockat.