Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

ela ela

majusa: som si ista ze ma nepodvadza. tiez som sa ho na to pytala. povedal ze nie,nech mi take veci ani nenapadaju. v tom mu verim
len mi je zlastna jeho postoj k tomu.

Messje

Ela
Stale ma presviedcas o tom,ze ho odplasujes ty.To,ze si este sexualne neaktivna,ze si panna a na rovinu sa opytas ci chce s tebou sex...Neviem preco mam ja pocit,ze ked niekto povie druhemu...chces so mnou sex,budeme mat sex alebo ideme sexovat,,,mne pride bud vulgarne alebo prilis tvrde slovo.Takto nato idu uz ti vyzreli,alebo naozaj ti,ktorym ide o suloz,sex.
Chapem ze by si to uz chcela vyskusat,ale ty ides nato uz ako sexualne vyzita zena,nie ako niekto,kto s tym este nema skusenost.Prepac,ale podla toho co pises to vidim ja.

ela ela

Do sprchy som ho volala po 10 mesiacoch nášho vzťahu, nemyslím, že to je nejako extrémne rýchlo.

Pýtala som sa ho či chce so mnou sex, povedal, že áno. Ale keď príde na lámanie chlaeba, vycúva. A všetko ostatné - maznanie, prsty, ústa sme už robili. A praveže on stále začína s bozkávaním, hladkaním a tými vecami, nie ja. Ja len pri tom poviem, že už môžeme posunúť ďalej. Začínam mať pocit, že hos exuálne nepriťahujem. Veď keď to nechce dotiahnuť ďalej, tak nech radšej ani nezačína.

Blueberry: možno máš aj pravdu, sedelo by to na neho. Ale ak to bude tak isto aj za pár rokov, tak kto nám prinesie deti? Bocian?
Najhoršie na tom je, že nechce mi povedať prečo nie a hľadá sprosté výhovorky.

A to že som panna je možno pre neho odstrašujúce, ale rozhodne nečakám od neho žaiden mega výkon ani nemám romantické predstavy na svoje prvé milovanie.

Biela.Kobra

Tiež si myslím, že sa to seklo asi vtedy, keď si sa priznala, že si ešte panna. Zrejme sa bojí, aby ti neublížil, resp. bojí sa tej zodpovednosti, lebo vie, že "tenkrát poprvé" si dievčatá často vysnívajú ako nejaký extrémne romanticko-vášnivý zážitok, a v praxi to často býva bolestivé, rýchle, trápne atď. A on sa asi necíti taký frajer a milovník, aby si toto všetko zobrlal na zodpovednosť. Takže pekne len pomaličky na neho, prinajmenšom vidíš, že mu na tebe záleží. A keby sa to neudialo podľa tvojich predstáv, neboj sa, zvyčajne to na druhýkrát a neskôr, keď človek pochopí svoje telo, býva lepšie.

blueberryNN

Napadla mi jedna vec, mozno je to uletene. Ale ak on je skor citovo ako sexualne zalozeny, tak moze mat obavy, ze ty budes v buducnosti ocakavat od neho viac sexu a vacsie vykony, nez na ake sa citi on. A momentalne, kym ste bez sexu, tak ten problem nemate. A mozno je mu tak dobre s tebou, ze sa boji, ze sexualne nezhody by to mohli pokazit. Ze ty budes mat ine naroky nez na ake sa citi on. A on potom bude frustrovany a ty sklamana. Asi tam by som hladala dovod, preco sa tomu vyhyba. Ze nechce pokazit to, ako to medzi vami je, lebo sa boji buducich problemov s rozdielnou potrebou sexu.

ivobrick

Ani sa nedivim, ked ho tahas hned do sprchy, ci vane :D
Ani ja som nesiel :D To je nejaka nova moda tahat nas hned tam? :O

Takze nerobite vobec nic, a teraz chces sex? Nechce? Nedivim sa. Dovody;
- hanbi sa, aj ked to tak nevypada, neveri tebe alebo sebe, alebo si mysli ze daco nanom je zle.. ma maleho vtaka alebo cojaviem co..
- daco mu vadi na tebe alebo na mieste kde ste
- ma nejaky zdravotny problem
- nevie nic, to cislo 5 rovno pusti z hlavy..
- boji sa, ze zlyha, alebo sa skoro urobi alebo ta neuspokoji alebo cojaviem co este..
- mozno sa boji toho ze ta bude musiet odniest do nemocnice ak budes krvacat, no aj take sa stava 1x.. :O

Ked ani spolu nespavate.. ako vy vlastne spolu spite ked ste dakde, kazdy na inej posteli ci kde toto nepochopim..
Podla mna sa len hanbi, a nevie co ma s tebou robit.. vsak sa pozabavajte najprv prstami a pusou pak ten vas vysneny sex..
"Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie)" - tam zacnite.. vsak tak to ma byt..