Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

Emily opat

Môj názor: jeho doterajšie sexuálne skúsenosti boli katastrofa. Pravdepodobne je to ten typ co vojde dnu a okamžite zmäkne alebo sa spraví po dvoch zasunutiach. Nemyslím si, zeby bol problem v tom, ze ho nepritahujes.
Problem naopak je, ze je neúprimný, vymýšľa si idiotske výhovorky. Osobne nemyslím, ženy toto mohlo mat štastný koniec. Ti prajem aby si stretla úprimného milujúceho chlapa co ta pomilujme ako treba. Ja takého mam.

Mesačný princ

Ak sa tak rýchlo spraví, tak má jednoznačne problém s erekciou a keď ho nemá podľa toho, čo si písala najväčší, tak hop...

Psychika nepustí. Buď je inak orientovaný alebo je to jednoducho psychika. No ak ťa klamal ohľadom partneriek, tak ťa klame aj v ostatnom.

ela ela

Messje
Vďaka, napíšem ako to dopadlo.
Inak ja sa niekedy cítim v tom vzťahu ako keby som nepredstavovala ženu, ale aj muža. Raz som ho tak so smiechom ťapla po chrte a povedala: Veď buď chlap a nie baba. Teraz to trošku aj ľutujem, ale keď sa tak niekedy správa.

Messje

Opytaj sa ho,preco teda zacne a nechce to dokoncit.Nepytala by som sa hned,ci ho sexualne nepritahujem.Opytala by som sa?ze kedysi si mu povedala ze este sa necitis a uz si mu vela krat naznacila,ze by ste uz mohli zacat,preco teda zacne a dalej nic.Povedz mu,ze chces priamu odpoved nie typu o chorobach a cakaniach.Mozno sa otvori v pisani,ked sa ti nebude musiet pozerat do očí. Povedz mu ze sa citis velmi zle...je to ako premavat jahodami popod nos a nedat ochutnat.Len mu naznac ze maa pocit,ze je to tebou,ze co mas robit inak.A cakaj.
Prid sa pochvalit alebo vyzurit.Drzim palce

ela ela

Dnes už síce osobne s ním nebudem, ale budem si s ním písať. Nech mi to všetko vysvetlí. Lebo je mi to zvlášne. Hlavne sa ho opýtam či ho vôbec sexuálne priťahujem. Potom dám vedieť.
Ako keď sa vedľa seba zobúdzame, tak vždy ako prvé ma postíska, dá mi pusu, hladká ma, a keď sa začneme viac bozkávať, tak mu stojí. Ale keď prejdeme na prsty (on začína prvý), tak on to neposunie ďalej. Aj keď ideme spať, najprv je iniciatívny a keby som to ja posunula ďalej, tak si nájde výhovorku. A ešte toto s aminule stalo, že on nikdy nemá pri sebe kondómy, lebo on sa ich hanbí kúpiť. Mne to vtedy prišlo trošku divné.

Messje

Ahoj adr1a
Presne mas pravdu.Takto sa chovaju niekedy male deti ked ich hresi cudzi clovek.Usmievaju sa,aby neukazali vnutro.
Preto pisem od zaciatku,ze on ma problem.A poriadny.Alebo tak naozaj nie je ziaden cit,nikdy nikoho nemal a tak uz konecne chce sebe aj okoliu ukazat...aha,sak vam ukazem.
Najprv som sa smiala komentu na zaciatku,ze jeden z bodov moze byt ze je na muzov...
Ale...ki cert vi?

adr1a.

Ahoj Messje. Rada ta vidim. A k tomu smiechu sklebeniu usmievaniu sa..to je z jeho strany unik. Kto toto robi tak je to prejav strachu neistoty, ze sa citi neisto a nie vo svojej kozi, "zahnany do kuta". Sklucenost, nevie co ma robit, neistota. To je obranna reakcia. Ak ma chapes

Messje

Ela
To ze si pre neho nula....asi az tak nie ale asi keby si to ukoncila...tak to moc neriesi.Stale rozmyslam nad tym ako sa ti usmieva do tvare ked si to s nim chces vyrozprávať. Nema gule nato aby ti povedal pravdu.
A to ze ty ho uspokojis a on teba este nikdy...no neviem.To vsetko patri k tomu a ked on je takto aj po roku spokojny...mala by si porozmyslat co dalej.Ja verim ze on ma nejaky problem a stale so myslim ze ma problem so zenami ako takými.Zeny ho nevzrusuju.Lebo normalny zdravy chlap po tolkej dobe by explodoval.Alebo ho proste nevzrusujes ty.Neber to osobne,je to nim.Povedz mu narovinu.Bud sa dnes o tom porozpravame a ty mi povies kde je problem a ja ti slubujem ze ti pomozem ho vyriešiť alebo to ukonči.Ver tomu ze takto to dlho nevydrzis.Si zena,mas svoje potreby a chces citit lasku aj fyzicky nielen zitie ako brat so sestrou. Ja by som sa citila ponizene keby sa chlap takto ku mne spraval a pri otazke sa usmieval ako debko.Sakra ved byt spolu raz za mesiac tak ze si mozte uzit...a on sa tvari ako posledna panna na zemeguli...