Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

adr1a.

Ela. On ma zrejme nejaky problem (bud psych.ci fyzicky). Sama si zvaz ci ti takyto stav a vztah vyhovuje. No a v jeho spravani mi nieco nesedi. Nie je k tebe uprimny. A ze po tebe netuzi ako po zene po roku (zvlast ked spolu nahi lezite spite vedla seba ai), tak to nevidim slubne ohladne vasej buducnosti, zlepsenia tejto situacie. A nezda sa, zeby ti to chcel inak kompenzovat

ela ela

majusa, zolo 123
Môže aj to byť, že nie som pre neho dosť sexuálne príťažlivá. A v podstate ani on mňa až tak nepriťahuje. Niekedy si to len nahováram, aby sa mi viac páčil. Mala by som to teda ukončiť.

majusaa

on ta moze mat rad, ale evidentne nie tak ako by si si predstavovala. Keby si ho pritahovala tak by ta s prepacenim oprel kedykolvek a kdekolvek :)

Zolo123

Tvoj "priateľ" s tebou nechce mať sex pravdepodobne preto, lebo ho nepriťahuješ. Má s tebou "vzťah" zrejme iba, aby sa nemusel hanbiť pred kamarátmi, že nemá frajerku. Si preňho nula, veď mu nestojíš ani za to, aby bol k tebe úprimný.

ela ela

Tatiana33: No dovoľ urazila si ma. Dodržiavam dôslednú hygienu. A s tým deckoms a tiež mýliš. To skôr ja mám obavy,a by mi ho neurobil, keď som taká mladá. A to on dobre vie, že žiadne dieťa ďalších minimálne 6 rokov nechcem.

ivobrick: je to možné, nechcem hovoriť dopredu, ale myslím si, že by som bola lepšia v sexe než on. A nie som s pokojná, nikdy ma ani rukou neurobil, aj keď som mu to stále ukazovala. Nemáme možnosť byť spolu tak často, tie 4 dni čo si mi spomína. Spať vedľa seba máme možnosť raz za mesiac max. Takže v podtstae keĎ tak uvažujem, to by sa ani neoplatilo niečo viac skúšať. Ja už nebudem hvooriť, že s ním chcem spať, už na to kašlem, nech sa radšej sám urobí aj z toho bozkávania. Alebo sa otočím a budem hneď spať.

Tatiana33

Jednoducho sa mu hnusí, vopchať svoj penis do tvojej zasmradnutej škatule. Možno má aj strach, že si ho chceš pripútať tým, že si necháš urobiť decko. Možno ho desí práve táto možnosť. Naháňa mu strach, že by so ženou, ktorá ho absolútne nepriťahuje, musel vychovávať nejaký nepodarok.

ivobrick

Ved ty to sama pises, ze mu staci malo a hned sa urobi. Darmo musite trenovat. Vies si predstavit ake trapne je keby ste spravili dva pohyby a on uz je.. a ty zapotis co? :D Zato nechce. Zato zacina len tie vase hratky. Staci mu to. Spravi sa a hajde spat. Ked sa spravi, uz sa mu nic nechce.. klasika. Comu sa cudujes.

Ty nevyzeras nejako spokojne, pochybujem ze ta uspokojil par krat, ak vobec. Tak ako ty, spokojna zena nepise, to neexistuje. Alebo len tie moje boli divne??

A kto hovori ze to je lahke, neni vobec.

Toto mu povec; Bud si dodrv lakte alebo ma nechaj spat. Ked budete spolu aspon styri dni, bude ta chciet..

ela ela

Messje

Tá výhovorka ohľadom prechladnutia a pálenia je nezmysel, tvrdil, že to niekde čítal, ale ja som z neho vycítila, že to bola prbá sprostosť čo mu napadla. A si myslí, že keď som panna, tak mu na to skočím.
Ale mne to stále nejde do hlavy, ako to po roku nechce. Veď aj keby nebol tak sexuálne založený, tak veď aspoň raz za mesiac a k tomu mi vlastne máme príležistosť vedľa seba spať možno raz za mesiac/2 mesiace. JA už sa nebudem ponúkať, ani na neho tlačiť, nabudúce mu dám pusu a poviem dobrú noc, nech je aj on odmietnutý. Ale myslím, že on to zoberie v pohode, že mu to vadiť nebude :D