Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

ela ela

prezyvka055: asi skor zlyhal ako ho to omrzelo lebo to vraj casto v zivote nerobil. alebo ho to nebavi len mi to mohol povedat.

ela ela

lolinka: este v zaciatkoch hovoril ze sex je je super vec a take reci mal okolo toho. tu poslednu moznost asi nie. kym som mu nepovedala ze mozem krvacat alebo ma to moze boliet tak to ani nevedel. on ani nevedel ako ma ma urobit rukou, musela som mu ukazat ze existuje aj klitoris a ze len take davanie prstov dnu von nema zmysel. toro mi prislo trosku blbe ze to dovtedy nevedel a vlastne ani tak ma nikdy abi rukou neurobil ale o to teraz nejde.

Prezyvka055

Tvoj chlap nie je chlap :D a to nemyslim ze ma po tebe skocit alebo ze sex ma byt jedine slovo v slovniku chlapa, ale chlap ma vediet po com jeho partnerka tuzi to zaprve, mohol by sa trosku obetovat aj ked hovorit o obetovani po tom ako si pred tebou trtkal s 5timi zenami je divne :D
Ale mozno uz ma dost mozno ho to po tych 5tich preslo kto vie. Neviem podla toho co s nim pises je s nim zla komunikacia napriklad ja by som nemohol mat partnerka s ktorym je zla komunikacia.

lolinka

Ako sorry baby, ale prečo by sa ho nemohla spýtať či spolu budú spať či mať sex aj keď je panna? To žena keď chce sex tak je hneď vyžitá prostitútka z E55? A keď sex nechce, tak je frigidná chudera? Ela neurobila nič zlé, ani to, že ho ťahala do sprchy (po 10 mesiacoch!), náhodou, spoločne sa osprchovať je dosť romantické. Ako ona chce po ňom len to, čo chcú normálne zdravé ženy, spoločnú sprchu, sex tak nerobte z nej hneď prostitútku za to. A vulgárna nie je.
Ela, je hrozne veľa možností, prečo ťa priateľ odmieta. Kým ti to sám nepovie, tak nemáš ty ani nikto iný ako zistiť. Tu je pár možností:
- je gay a priateľku si našiel len preto, aby to skryl pred okolím
- je asexuálny, možno to už niekedy skúsil a zistil, že sex je niečo čo jeho teda vôbec nebaví
- má problémy s erekciou, možno sa mu už stalo že zlyhal pri sexe a bojí sa, že sa mu to stane zase
- bojí sa toho, že si panna, môže sa báť, že ťa to bude bolieť alebo že všade bude veľa krvi a možno on neznáša pohľad na krv a odpadáva pri tom a pod.
V každom prípade by si ho mala trocha primačknuť a donútiť, nech ti povie, v čom je problém, pretože po roku vzťahu vo vašom veku nemať sex nie je normálne, aj keď ty si ešte panna. Máš právo vedieť na čom si a čo od neho môžeš čakať, či si predstavuje že budete na sex čakať 5 rokov, 10 alebo budete spolu žiť šťastne až do smrti a bez sexu.

ela ela

vyhovorka: som nachladeny nemozme spolu spat.lebo som cital ze by to mohlo palit. tak radsej nie. mame este cas nikam sa neponahlajme. alebo to ignoruje a nic nepovie.

nie. ja na neho nebudem skusat ziadne polohy. to cakam od neho kedze uz mal sex. ani mu nebudem hovorit o laske. povedal mi ze mi da casu kolko chcem kym budem pripravena. a ked teraz som tak ma odmieta.

ivobrick

V tom pripade by ma zaujimalo ake su tie jeho vyhovorky..

Musis s nim vybabrat, v tom najlepsom, nepusti ho do takej polohy kedy sa to da aj inak..
Bud ty nanho a sama si to koriguj alebo opacne co ta moze boliet..
Nevrav nic, alebo "pod blizsie" ako s toho obrazku.. neviem ho teraz najst :D

Na mna tiez posobis trochu surovo, ale to si nevsimaj, aj tak ta nepoznam.. mozno menej kecat prakticky a viac kecat lasku a skusit lyzicky..

ela ela

no vtedy som sa ho opytala ci chce so mnou spat nie ci chce sex. ale ano chapem moze to vyzerat tak nadrzane. ale ja mam taku povahu.

adr1a.

Ela. Napisala si "rada o tom rozpravam a rada to riesim")))
Tak uz just sa mu nedivim. Vsak pri tebe tvojej povahe skor moze po milovani ocakavat prednasku vyklad ako co robil zle, co ma zmenit, co sa ti nepacilo ai ai. Proste ze vsetko ofrfles skritizujes.
Sorry. Ak chces debatny kruzok najdi si skor priatelku. Este sa mas vela co ucit k pristupe k muzom

adr1a.

Ela. Ja uplne suhlasim s Messje.

Sorry. Na jednej strane sa prezentujes hras na pannu a tvoje spravanie je ako dakej vyzitej zenskej z E55.
Sama pises aky typ muza je tvoj priatel. Ak je romantik-laskanie bozkavanie tulenie sa reci take ai, tak tymto svojim postojom pristupom spravanim ho skor plasis desis strasis. Ja sa mu nedivim ze ma blok. Takto sa mozes spravat k dakemu alfa samcovi a ten by si ta uz skrotil uzemnil. Ale k romantikovi - budeme mat sex? Ai?)
Pre mna by si mohla mat aj 10panenskych blan a nechcela by ta) spravas sa skor ako chlap a nie ako zena. Slovnik (ista tvrdost ktoru z teba cez pismena citit) spravanie.
A ak si si pri tych vasich hratkach laskaniach nevsimla ci je pritom a z teba vzruseny alebo nie, tak uz fakt nechapem))

ela ela

Messje: asi to tak vyznieva odo mna
poviem niekedy tak priamo ale ja sa rada o tom rozpravam a rada to riesim. nehanbim sa ho ani som sa nikdy nehanbila aj ked som panna. mam taku povahu ale nemyslim to v zlom len ocakavam uprimnu komunikaciu z jeho strany.