Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

ivobrick

Tak ho dnes posli kupit do obchodu jedno velke jablko.
Povedz mu ze nech ho zospodu chyti do lavej ruky, a z vrchu (konceky prstov smeruju dolu) nech si nanho polozi styri prsty pravej ruky. Nech vsetkymi tymi prstami hybe po jablku hore a dole (0.5cm) celou plochou prstov, trosicku pritlaci po celej ploche prstov..

Ked budete spolu tak povedz nech robi pravou rukou to, co jablku, vies kde, nech nikam nic nepcha.. Dalej ho ty naviguj..

Ja uz fakt nic ine neviem :D

ela ela

ivobrick
Ako on sa vie trafiť a vie nájsť, kde čo je, ale proste, keďmi to robí prstami, tak to je stále také isté dnu von. A mne to nič nerobí. A robiť sa pred ním, to zatiaľ na to nemám gule :D Už to, že som mu názorne ukázala jeho rukou, už to ma stálo dosť odvahy.

Hovoril mi, že on vôbec i našom vzťahu s nikým nediskutuje. Jeho kamarátom by ani vos ne nenapdlo, že mi spolu nespávame v takom veku a po takej dobe. Takže on sa s tým určite nikomu nezverí, lebo on to nevníma ako problém. On si ymslí, že to je tak normálne a má to tak byť.

ivobrick

No hej, to mozes prepocut ten pocet.. pri tom ako ta skoro prizabil.. Ako sa netriafa? Pockat ako sa mozes netrafit styrmi prstami? alebo styrmi koncekmi prstov? No nic kaslat nato..

Neviem co ti mam poradit, tak to skuste vo svetle, ked nevie tempo tak nech si prsty len polozi a odkuka ho od teba, alebo mu ty ukaz ako to ma robit (dokonca) - neviem ci mas nato gule :D (typujem ze sa ti snazi furt pchat tam prsty - tak asi ostane v soku ze to ide aj beznich), alebo mu drzo posli nejake video z netu, kde sa to robi spravne (povies ze to bol preklik).

V tebe problem nebude, mne tiez prva hovorila ze co kde.. sice sa pol hodiny ujebavala lebo som to robil zle.. ale potom ze hore dole silnejsie slabsie rychlejsie atdd.. nikam som nic nepchal a ucel to splnilo..

Poradit treba jemu, ale to by mu mal nejaky kamarat. Ale on je najvacsi pichac pred kamaratmi vies ako.. my sa radi chvalime.. co by sme so zenami robili.. a ked dojde na vec tak uz je to horsie :D)

ela ela

Messje
Je to tým, že nemám skúsenosti s inými chlapmi. Keby som už panna nebola, asi by som sa úplne inak k tomu postavila. A mne je aj ľúto poslať niekoho do zadku preto, lebo ma nevie sexuálne uspokojiť. Iný by tak dlho na mňa nečakal, kým sa ja rozhýbem a poslal by ma kade ľhašie. Ale zase ja ho mám veľmi rada, v iných veciach je super, vždy ma vie povzbudiť aj mi dokáže prejaviť lásku.
A predpokaldám, že on ich mal, ale asi sex sním bola katastrofa, preto so žiadnou ani poriadny vzťah nemal.

Messje

ach jaj,,,
a on hovori,ze mal viac ako 5 zien.A co s nimi robil?Modlil sa?
zlate tvoje nervy.Je ine,ked je clovek sam a nema s kym,ale ked ma a...ela prepac,ale v 30-tke taketo poleno.Ty mas nastastie len 22,lebo keby si bola o nieco malinko menej ako on,uz davno by si bola prec.
aj ja si myslim,ze ak sa on nespamata,teba to prestane bavit.A ked to nechape ani na prvy,piaty a dvadsiaty raz,tak mu asi chyba nejake to koliecko.
Boze,som hnusna,az takto som to nemusela,ale je mi ta len luto.

ela ela

ivobrick

a ešte sa pochváli, že spal s 8, ale tým, že teraz nemá už vaic než rok sex, že mu to nevadí, lebo, že to nebolo veľmi často. A možno práve preto sa na neho baby vysrali.
On sa ako snaží aj 15 minút, ale keď vidím, že chudák sa netrafí, nevie to tempo, aj keď ukážem, tak potom to ja zdám a začnem ja jemu, i keď ja som z toho nikdy nič nemala. A začínam byť vážne frustrovaná a mám taký pocit, že on si berie a ja nič nemám z toho.

neviem11111

aj tak na tomto ten vztah skor ci neskor stroskota..mozno by nebolo od veci nech je to skor, nech zbytocne nestracas cas. sama si povedala, ze si musis niekedy az nahovarat ze ta pritahuje...

ela ela

Messje
áno, on sa snaží, ale stále ide mimo, tak azse nasmerujem, poviem tak, snaží sa, ale on to proste nevie robiť, akurát on je z toho urobený ako mňa robí. A mne už príde smiešne mu stále ukazovať čo a ako.

ivobrick

Ja mam stale zato, ze sa jedna o sex. Tzn. vo vasom a jej a jeho pripade suloz - a to logicky odmieta. Mozno keby mu autorka povedala ze jej to bude trvat cojaviem 10 minut, pomohlo by to. Alebo by utiekol.. lebo sa mu nechce.

Pri tych jeho skusenostiach, ani sa nedivim. Nema ziadne, treba napisat do spravy ci kde si to pisu, co ako kde kolko. Alebo povedat blbe "neprestavaj" :))
No keby dalej odmietal, tak je to na zvazenie.. lebo len dostavat a nic nedat je svinstvo.

ela ela

Messje
Nevšimla som si. áno má dosť kamarátov, a chodím s ním niekedy do spoločnosti.Poznám aj jeho rodinu a dobre s nimi vychádzam. Ešte ako si napísala, že on sa na mňa vyhovára, to môže byť pravda. Lebo 3krát odmietnuť, keď už chcem a on ma vždy tak potom zneistí: A si si stá? Veď máme čas, nikam sa neponáhľajme. Teraz radšej nie, som chorý, bla bla bla...A včera keď sme mali o tom debatu, tak som s aho opýtala, že či nemá náhodou nejaký psychický alebo tlesný problém. A povedal mi, že sa ho dotkla takáto otázka, trošku ho to sklamalo a že má pocit, že asi ma sklamal v niečom, keĎ s ataké pýtam. a potom povedal, že nemá žiadnu chorobu.
A to som si sšte všimla, že on stále keĎ niečo s ním riešim a mám k niečomu pripomienky, tak urobí zo seba obeť, že je smutný, že ma sklamal, ako to môže zmeniť a tak. Tak som mu aj povedala, že nech s auž prestane vyhovárať na svoju povahu a robiť stále obeť zo seba.

Biela Kobra

Noa spoň budem vedieť nabudúce, že čo si neurobím, to nemám. A akú mám povahu, že pritiahnem len submisívneho?

Ivobrick
Už som mu aj povedala, že ja z toho nemám nič a on mi povedal, že to je asi tým, že si musím zvyknúť. A ja som to už tak rozdelila: že najprv on mňa a potom ja jeho. On sa chudák natrápi, aj tak to nie je nič moc a ja mám rýchlo urobenú prácu. A tá súlož by vážne stále za nič, ale my nemáme možnosť často trénovať. A možno je chyba vo mne, ale dokážem aj sama si to užiť a aj v sne mávam orgazmy.