Ženy, naozaj nejete aby ste boli štíhle?

Príspevok v téme: Ženy, naozaj nejete aby ste boli štíhle?
Bahniatko

Ahojte ženy, dievčatá :)
Všimla som si, že väčšina mojich kamošiek a žien okolo, na to aby naozaj boli štíhle a držali si postavu, tak nejedia, resp. dodržujú veľmi prísnu diétu. Príklad :
jedna kamoška zje: R - kúsok ovocia alebo nejaký zelen. šalát
D: jogurt, alebo zas ovocie
O: detskú váživu alebo aj niečo normálne, napr. ryžu s kuracinou
V:zas zeleninu alebo jogurt

Ja by som potrebovala schudnúť, ale naozaj držať takúto diétu by som chcela jedine ak by to inak už naozaj nešlo.

Ja mám 75kg, čo je hrozne vela na to že mám 21r, nikdy som nebola ten chudý typ dievčaťa, ale tak držala som si tých 63,64 kg a vyzerala som fajn, ale nejako operácia, striedala som stravovanie, raz raw vegan, potom proteinová strava a nakoniec, že ved budem jesť všetko ale menej..a som tu ...
Teraz jem napr.: ráno 1 rožok s nátierkou + zelenina alebo jogurt
D : tiež niečo podobné, ako kedy
O: hocičo, napr. pohánka s cottage cheesom, ryža so zeleninou
V: jogurt
Už toto mi príde extrém, ale ak jem viac tak hned priberám ..
Cvičiť cvičím tak ako sa dá, bicykel občas beh...
Už fakt neviem, to na to, aby som schudla naozaj musím hladovať ??
Ako jete vy na to aby ste boli štíhle, dajte mi prosím konk. jedálniček na deň --:) díky, pekný deň

Biela.Kobra

Od cca 19 rokov, ako som sa prestala vyvíjať, som za cca 30 rokov pribrala 4 kg. Vtedy som mala 51, teraz mám 55, v zime občas 57. Okrem jediného dňa, keď som mala 15 a brat mi povedal, že mám veľký zadok (vtedy sa postava ešte menila), som nikdy v živote nedržala diétu za účelom schudnutia. Jem všetko, čo mi chutí, v množstvách, aké mi robia dobre. Nemám rada čokoládu ani zákusky, ale mám rada všetky druhy orechov, sušené ovocie a vždy mám v zásuvke nejaké cukríky. Cukor pálim jedna radosť, aj keď mám sedavú robotu, lebo mozog funguje na cukor. Od dieťaťa som bola neposedná, takže som chodila na rôzne pohybové krúžky a zvyk aspoň pár minút denne venovať nejakej cielenej pohybovej aktivite mi zostal doteraz, lebo chrbát pri počítači stuhne a telo si pohyb pýta. K tomu pridám bežnú domácu prácu - mám veľkú domácnosť, dom, záhradu a je stále sa okolo čoho vrtieť. V sobotu fyzicky makám na tom, čo sa za týždeň nazbieralo, a v nedeľu chodím do prírody. V posilke som bola raz v živote, bola to pre mňa ťažká nuda, a po dvoch hodinách dvíhania činiek a cvičení s kadejakými sofistikovanými somarinami som mala pocit, že už mám po rozcvičke a teraz by sme mali začať niečo naozaj robiť.
Myslím si, že väčšina odporúčaných diét (pokiaľ to nie je lekárom stanovená diéta v prípade zdravotných ťažkostí) a všetky tie osvedčené rady zo ženských časopisov sú panské huncútstvo. Človek je všežravec, jasne o tom vypovedajú jeho zuby. Vegetariánstvo je podľa mňa skôr morálnou (resp. v niektorých krajinách ekonomickou) záležitosťou ako vecou fyzického zdravia a vzhľadu. Tiež mám názor, že niektorým ženám viac pristane aj esteticky aj zdravotne, keď sú trochu pri sebe. Rozhodne je pár kíl navyše lepšie, ako celý život bojovať sama so sebou, či si vezmem to, na čo mám chuť alebo nie. Myslím si, že vzťah chudnutia a priberania má človek skôr v hlave ako v žalúdku. Jedlo nie je najdôležitejšia vec v živote, len môže byť jeho príjemnou súčasťou. Načo si ho teda znepríjemňovať.

filomenka4

dovolim si nesuhlasit,myslim ze celkovo vacsine chlapom vadi ked ma zena ,,trochu pupek,,. :D Ani v obleceni to nevyzera moc dobre,takze tie prsia ano,ale ten trocha pupek radsej nie.

0vecka

lol detska vyziva je imho blbost co sa chudnutia tyka... inak fakt je ze take zenske vobec nevyzeraju dobre ... spravna zenska musi mat aspon nejake prsia a to ze ma mozno troche pupok je uplne vedlajsie...

filomenka4

a co sa tyka toho konkretneho jedalnicka tak u mna funguje ked jem takto: Ranajky vynechavam-nikdy som neranajkovala,nie som rano hladna mam akoby scvrknuty zaludok.Len pijem vodu, Prvy raz pocitim hlad okolo 11stej a vtedy rovno uz obedujem. Idealny obed pre mna je 2vajicka,5platkov sunky,rajcinky,cottage cheese(polovica balenia) a zelenina. Toto iste aj veceriam.Popripade pridam este hriby. Pomedzi to 1-2grepy denne.A vypijem 2-3litre vody. Toto u mna funguje.Mam dni kedy to dodrzim bez problemov a potom su dni kedy sa trapim a mam velku chut na sladke. celkovo ma to ale zasyti,je to pestre,ale to sladke mi chyba:P

filomenka4

no je tomu tak ako pises.Dnesna doba uznava a vyzdvihuje ako krasu ked je niekto chudý.AK ma co i len par kil naviac je to problem.S tym jedlom je to tak,akonahle si nedas pozor tak vaha ide hore,a to teda maloktora z nas potrebuje.Skorej by kazdu potesilo dat dole 5kil.Ja sa tiez trapim kvoli stravovaniu.Nie je to lahke presedlat zrazu na skromnejsi jedalnicek ,ale uprimne ti poviem ak chce byt zena stihla tak skor ci neskor (podla toho kto je aky typ) bude musiet si upravit jedalnicek a jest striedmejsie resp.vybrat si tie spravne nizkokaloricke jedla.je to tazke ale je to tak.Aj modelky musia takto fungovat na striedmej strave...Nuz,nie je to spravodlive ale je to tak.Ak pridas nejaky sport tak si mozes dovolit trosku viac kalorii ale naozaj len trosku.Vsetko je to o tej strave.Clovek ktory cvici ale nedava si pozor na stravu nemusi byt chudy.clovek ktory necvici ale dava si pozor na to co je zvacsa je chudy