Ženy, naozaj nejete aby ste boli štíhle?

Príspevok v téme: Ženy, naozaj nejete aby ste boli štíhle?
Bahniatko

Ahojte ženy, dievčatá :)
Všimla som si, že väčšina mojich kamošiek a žien okolo, na to aby naozaj boli štíhle a držali si postavu, tak nejedia, resp. dodržujú veľmi prísnu diétu. Príklad :
jedna kamoška zje: R - kúsok ovocia alebo nejaký zelen. šalát
D: jogurt, alebo zas ovocie
O: detskú váživu alebo aj niečo normálne, napr. ryžu s kuracinou
V:zas zeleninu alebo jogurt

Ja by som potrebovala schudnúť, ale naozaj držať takúto diétu by som chcela jedine ak by to inak už naozaj nešlo.

Ja mám 75kg, čo je hrozne vela na to že mám 21r, nikdy som nebola ten chudý typ dievčaťa, ale tak držala som si tých 63,64 kg a vyzerala som fajn, ale nejako operácia, striedala som stravovanie, raz raw vegan, potom proteinová strava a nakoniec, že ved budem jesť všetko ale menej..a som tu ...
Teraz jem napr.: ráno 1 rožok s nátierkou + zelenina alebo jogurt
D : tiež niečo podobné, ako kedy
O: hocičo, napr. pohánka s cottage cheesom, ryža so zeleninou
V: jogurt
Už toto mi príde extrém, ale ak jem viac tak hned priberám ..
Cvičiť cvičím tak ako sa dá, bicykel občas beh...
Už fakt neviem, to na to, aby som schudla naozaj musím hladovať ??
Ako jete vy na to aby ste boli štíhle, dajte mi prosím konk. jedálniček na deň --:) díky, pekný deň

Bahniatko

Pišta díky :)
Ja som mala obdobie ked som jedla prevažne bielkoviny, teda R: väčšinou ovsené vločky alebo praženica
D: jogurt
O: napr tuniak + zelenina
D : oriešky
V: cootage + zelenina
Len zas vraj ono takáto bielkovinovo-tuková strava nie je dobrá na obličky ani ladviny...to je to, že všetko je na čosi zlé :D
Ale pekne si to fakt opísal, dík

pišta00

Mimochodom ešte pred tréningom tie 2 a pol až 3 hodky nejesť, pred tréningom by som odporučil kúpiť si BCAA aminokyseliny, glutamín a arginín a zhruba okolo tých 10-15g BCAA 5g glutamínu a 5g argininu cca 15-20 min pred tréningom (gramáž doplnkov záleží od intenzity tréningu, keď je menšia intenzita tak menej aminokyselín) a po tréningu hneď rýchly sacharid to znamená nejaké ovocie banán najideálnejší... a cca 30-45min potom čo zješ rýchly sacharid treba do seba dať niečo čo obsahuje rýchlo vstrebateľnú bielkovinu najlepší by bol srvátkový proteín 80% ale ak nemáš tak aj vajíčka poslúžia môžeš bez žĺtka ale to je na tebe

K tréningu slovakfitness.sk

www.e-muscle.sk

na formovanie pekných nôh a pevného zadku najviac zaberajú drepy, rumunské mŕtve ťahy, výpady
na brucho, sklápačky buď klasické (brušáky) alebo ako dvíhanie nôh na hrazde
chrbát mrtvy ťah, pritahovanie kladky v sede k prsiam, veslovanie, prítahy v predklone s veľkou činkou
atď atď treba si to hľadať dal som vám tu v podstate návod ako si spraviť jedálniček a tréningový plán za ktorý by ste si inde museli platiť takže nemáte začo...

pišta00

Bahniatko ten príklad čo tam píšeš s tými kamarátkami že na raňajky ovocie desiata ovocie obed zas ovocie a ešte aj ryža k tomu a večera zelenina... je to odveci veď budú tlsté za den príjem len samých sacharidov tak nikdy neschudneš...
Prečo majú všetci pocit že keď zjem ovocie automaticky chudnem... Veď trošku rozmýšľajte pane bože, v ovocí sú rýchle sacharidy a z nich sa priberá tak asi keď chcem schudnúť tak ich nebudem jesť také veľké množstvo ale len raz za deň, čo takto miesto sacharidov na raňajky vajíčka bez žĺtka + jedno jabĺčko desiata nejaká kvalitná šunka s kukuričným chlebíkom obed mäso a príloha zelenina potom poobede si môžeš dať nejaký ten jogurt biely s vločkami a na večeru nejaký tuniak s troškou zeleniny alebo proteín alebo hocičo ľahko stráviteľné...
a hlavne cvičiť a nie žiaden beh ani bicykel takéto aktivity akurát pália svaly a neformujú absolútne nijako postavu, máš chodiť do posilky a normálne cvičiť s aspoň nejakou váhou, tým že cvičíš s váhou(činky, závažia...) sa ti formuje postava... drepy, mrtve ťahy, výpady pozri si na internete tréningový plán zvaný Split inšpiruj sa... veď preboha rozmýšľajte trošku... Mimochodom pečivo by som vyradil úplne lepok neni nič moc takisto mlieko vôbec nič čo obsahuje laktózu a rozostup medzi jedlami 2 a pol až 3 hodiny a najesť sa na pocit aby si tie 2 a pol až 3 hodiny rozostup medzi jedlami vydržala

Biela.Kobra

Bahniatko, myslím, že si ma celkom nepochopila. Nepatrím k ženám, ktoré môžu skonzumovať kilá a vyzerajú ako gazely. Nie som veľký jedák a ani som nikdy nebola, ale nikdy nepreratúvam, čo som zjedla a čo smiem zjesť. Nemám na to čas. Jem trikrát denne, ale keď už jem, tak chcem, aby to bolo príjemné.
Jedlo sa dnes preceňuje. Zapni si večer televízor a zistíš, že varia prakticky na každom kanáli. V reklamách vidíš ľudí, ktorým stále niečo TAK ÚŽASNE chutí, no nekúp si to. Otvor si ženský časopis, polovičku strán tam tvoria recepty a druhú reklamy prípravkov na schudnutie. Tak sa vzbudzuje potreba. Jedlo je dnes biznis ako nikdy predtým. Jedenie ale nie je ani zmysel života, ani tvoj nepriateľ. Okrem toho, neexistuje univerzálny recept, ktorý každú ženu urobí krásnu, zdravú a štíhlu. Už len preto, že krása je pojem relatívny, a že zdravie a štíhlosť nejdú zákonite vždy dokopy. Keď niekomu robí dobre slnko a iný má na slnko alergiu, prečo by každému mal na raňajky sadnúť jogurt s ovsenými vločkami alebo hocičo iné, čo je momentálne v móde? Si mladá, tak skúšaj na sebe, čo ti robí dobre, čo ti chutí a čo ťa nezaťažuje. Hlavne sa najedz na raňajky hocičoho, čo ti chutí, aby tvoje telo nemalo pocit, že musí celý deň šetriť a ukladať si zásoby. A receptom never.

blueberryNN

zvycajne to je takto:
ranajky - dva toasty, obed - dva toasty, olovrant - dva toasty, vecera - bageta, zemiakove lupienky, zmrzlina a cukriky alebo cokoladove tycinky, na jedlo si pozor nedavam, lebo nemam cas a svoju vahu nesleduje, ale ked som teraz dala do kalkulacky svoju poslednu vahu, tak mam BMI asi 19,7, myslim, ze postava je hlavne o genoch a je to vzdy individualne, niektore baby na to, aby boli stihle, hladuju, niektore nie

Barbora1212

Moj vcerajsi jedalnicek.
ranajky - 4 chlebiky vo vajicku
obed - polievka s klobaskou, ryza hranolky a kuracie maso, zeleninovy salat.
vecera - spagety, keksik
Cez den este coto pojem, cipsy, ovocie, jem strasne vela ovocia, hocijakeho. Jogurty. 400g naraz a tak podobne :D
Zjem vsetko okrem mastneho masa, suroveho mlieka, to neznasam, slaninu tiez jem.
180cm/59kg/28r. Teraz sa mi podarilo pribrat 5kg, konecne. Ale vobec to nieje vidiet.

výživový poradca

Ovečka ty asi budeš patriť k tým babám ktoré sú pri tele keď ich tu tak vyzdvihuješ že sa mužov viac páčia :D
No neviem neviem, lebo si porovnaj ktorá z týchto dvoch slečien by ťa skôr oslovila vzhľadom:
www.inzeraty.balunet.eu
img.mediacentrum.sk

výživový poradca.

Bahniatko,
moja zlatá, ja poznám baby ktoré jedia čo chcú a napriek tomu sú stále štíhlunké ako prútiky. Je ich málo ale nájdu sa. A ostatné baby im to ticho závistlivo závidia a šíria o nich klebety že sú anorektičky.
Potom sú také ako píšeš, nejedia takmer vôbec alebo len samé hlúpostí ako tie vločky ovsené, cereálie, kukuričné ryžové celozrné chlebíčky a podobné kokotiny.
Ono sa to dá zistiť či štíhla baba je štíhla preto lebo má také gény alebo preto že nič neje jednoducho. Niekam ju pozvať na obed či večeru alebo len tak na návštevu a sledovať či je alebo sa jedla stráni.
Keď máš gény na priberanie budeš tlstá tak či tak lebo držať dietu žiadnej dlho nevydrží. Raz ju ten neprekonateľný hlad pochytí. Alebo sa bude trýzniť a nič nejesť ale to sa zase prejaví na jej zdraví a to tak že máloživené baby sú náchylné na časté infekcie, nachladnutia, zlé výsledky krvi, slabá výdrž fyzická, únava, ospalosť, a pod.

Bahniatko

Filomenka 4 : konečne to niekto prizná a vidí reálne :) ..ale ty naozaj máličko zješ...ja sa hlavne bojím toho, čo sa mi už raz stalo, že som jedla príliš málo a práve z toho som potom priberala zo všetkého..a kým človek znovu naštartuje metabolizmus tak to trvá...
+ ja dosť cestujem, ako to riešite vtedy ? ..ked si jedlo moc nenavyberáte ?

Bahniatko

Tak Biela.Kobra to máš asi fakt šťastie...ja samozrjeme poznám aj dievčatá, ktorá jedia na kilá všetkého a nepriberú, vid. moja spolubývajúca, kt. o 11 večer zje 4 rožky so slaninou a má pri 175 okolo 50 kíl ...
Takže jasné, že ked ja mám pri 168cm 75 kg tak sa cítim zle a chcem s tým niečo robiť...+ ono to nie je len o športe, ja som mala obdobie asi 3/4 roka, kedy som behávala týždenne okolo 50 km a neschudla som ani kilo, tuk ostal len sa mi vytvorili svaly a mala som pocit, že vyzerám ešte horšie ako predtým, popirtom som jedlapoväčšine ovocie a zeleninu ...telo je prostetaký zázrak, neokašleme ho len tak ..a to, čo platí na mňa nemusí na iného, preto sa pýtam ako to v skutočnosti je...lebo všade sa píše , jedzte 5x denne malé porcie, a ked to človek dodrží tak šup 7kg hore :D ..a potom človek príde na to, že väčšina tých krásnych štíhlych žien vlastne neje ..a sme doma