Tymto chcem pozdravit vsetky zatrpknute zeny, ktore ma odcudzovali a tvrdili, ze moj teraz uz ex-zenaty ma zo mna len rohozku. Aktualne tvorime stastny par :-)
Bola som milenka
aj ja som nazoru,ze najprv si treba poriesit veci doma a potom zacat novy vztah...ale...
dokedy sa hovori,ze je to uz podvod,podraz?Ked manzelstvo nefunguje niekedy roky a ide len zotrvacnostou.Potom chlap alebo zena proste stretne niekoho a zamiluje sa.Manzelstvo proste nefungovalo,boli tam deti...zrazu ani deti nie su vyhovorka,ani zpolocne byvanie neudrzi,ani dobre vztahy s rodinou...co tam po tom,ked si nerozumiem s manzelom,manzelkou.
Potom je to uz o milenke niekedy na chvilku,lebo ta milenka sa moze zmenit na partnerku a potom manzelku.Neverim,ze ked to urobil raz,ze to urobi znovu.Ano,je to vacsia sanca,ale ak sa ti dvaja nasli,tak sa to nemusi zopakovat.
Aha..ved len preto, že mi ten príspevok nejak nesedel do tejto témy, ale to je jedno..
No takže podľa mňa to nie je až taký risk. A hovorí sa risk je zisk, takže ak by podviedol aj ju aspoň bude mať skúsenosti a bude vedieť, že takéhoto, alebo podobného vzťahu sa už nemá hrnúť a ak ju nepodvedie môžu byť šťastný, takže tak
Filip, kde sa píše, že sú zobratí? Nikomu neprajem nič zlé, ale viem svoje, podvedie raz, podvedie znova.. tak to žiaľ chodí.. je to podľa mňa risk.
Aktualne.
Mala si tu nejakú tému o tomto, či som to zle pochopila?
Prial som ti šťastie aj ti prajem, myslím si, že si dievča, ktorý si zaslúži mať rodinu so svojím manželom....
Aha no tak to je super ja to mám tiež tak :) našla som si priateľa (ale on už vtedy bol rozvedený, keď sme sa dali dokopy) a on má tiež dcéru ale už má 16 a s ňou mám tiež dobrý vzťah, poznám ju už od jej detstva, takže je na mňa zvyknutá :)
ma jedneho syna, 6 rokov, s ktorym mam dobry vztah...
ja takéto ženy neodsudzujem niekedy to jednoducho s tou prvou ženou nevijde, ale neviem, čo by som robila ak by ma môj nechal pre nejakú milenku :O obesila by som ju :D ale nie...ale určite by som s ňou na kávičku nechodila :D A má ten tvoj ex-ženatý deti?
Ajajaj, butthurt at its finest. :D