Bola som milenka

stastenaaaa

nebojte sa o jeho rodinu, nikomu som zivot neznicila, to manzelstvo islo uz na autopilota a nebolo to manzelstvo, ale "spolubyvanie", v ktorom uz nemal citovy vztah jeden k druhemu, ale obaja si hovorili, ze skusme to vydrzat, kvoli malemu.. ale obaja boli radsej, ked sa nestretli v jednej izbe, ked mohli mat kazdy svoj klud, tesili sa na chvile, kedy ten druhy odide do prace... takze asi tak...
A ten, kto mi chce napisat, ze to su reci, ktore mi narozpraval, aby sa opeknil a ze manzelka teraz place do vankusa...tak neplace, manzelka v den rozvodu nabehla do cukrarne, v ktorej pracuje moja velmi dobra znama so slovami "konecne mam klud, idem oslavovat, nabalte mi zakusky,... Asi takto truchli. Obom sa ulavilo, on lasku nasiel, ona hlada a rozisli sa ako kamarati. A nie ja som bola dovodom rozchodu, ale to, ze sa obaja dusili a nezniesli pod jednou strechou. Takto ma podla vas vyzerat manzelstvo? Od rozvodu on omladol o sto rokov a ona detto.

stastenaaaa

nebojte sa o jeho rodinu, nikomu som zivot neznicila, to manzelstvo islo uz na autopilota a nebolo to manzelstvo, ale "spolubyvanie", v ktorom uz nemal citovy vztah jeden k druhemu, ale obaja si hovorili, ze skusme to vydrzat, kvoli malemu.. ale obaja boli radsej, ked sa nestretli v jednej izbe, ked mohli mat kazdy svoj klud, tesili sa na chvile, kedy ten druhy odide do prace... takze asi tak...
A ten, kto mi chce napisat, ze to su reci, ktore mi narozpraval, aby sa opeknil a ze manzelka teraz place do vankusa...tak neplace, manzelka v den rozvodu nabehla do cukrarne, v ktorej pracuje moja velmi dobra znama so slovami "konecne mam klud, idem oslavovat, nabalte mi zakusky,... Asi takto truchli. Obom sa ulavilo, on lasku nasiel, ona hlada a rozisli sa ako kamarati. A nie ja som bola dovodom rozchodu, ale to, ze sa obaja dusili a nezniesli pod jednou strechou. Takto ma podla vas vyzerat manzelstvo? Od rozvodu on omladol o sto rokov a ona detto.

analyn

prajem ti vela stastia. Uprimne. Ale vitaz mozno nie si. Mozno jeho zena toho mala uz plne zuby a vyrazila s nim dvere. To ti on neprizna. Je zvyknuty klamat a podvadzat. Straz si to svoje "stastie".

Poznam taky pripad, po rokoch podvadzania s roznymi zenami kamaratka vyrazila muza, nastahoval sa k vtedy poslednej milenke s obvyklymi recickami ako to uz nemohol bez nej prezit blablabla, po nejakom case sa milenka nahodne dozvedela pravdu a zistila, ze uz existuje dalsia v poradi.

Moireal

Vztah, ktory rozbije iny vztah, nikdy dlho nevydrzi. Taky je zakon karmy a pracuje dokonale. Takze gratulujem k docasnemu vitazstvu.

blueberryNN

Tiez mi to prislo ako tanec radosti na hrobe druheho. A celkovo mi pride smiesne, ze ktosi citi potrebu povedat druhym "Haaa-haaa". No tak si ukradla chlapa niekomu. Pravdu povediac, o takeho chlapa by som zaujem nemala. Uzi si.

Flegmatik

Gratulujem dievka zničila si život inej rodine a to, že sa z toho iba tešíš hovorí o tom čo za hnusnú osobu si.