Tymto chcem pozdravit vsetky zatrpknute zeny, ktore ma odcudzovali a tvrdili, ze moj teraz uz ex-zenaty ma zo mna len rohozku. Aktualne tvorime stastny par :-)
Bola som milenka
Mesacny princ, tu nejde o to, ze bola milenka. Vsak to sa deje denne na svete, hoci je to smutne. Lebo vacsinou je to len utek od problemov a nie zeby sa ti dvaja prestali mat radi. Preto spravidla vymena partnera nic nevyriesi. Clovek si nevyriesil svoje problemy a prenasa ich na noveho partnera. Tak sa problemy neriesia.
Ide o to, ako sa dievca s tym chvali, ze ha, vy zakomplexovane, klofla som si ho pre seba. Mam podobnu skusenost, kde som prebrala jednej frajera. Nechvalim sa, skor sa hanbim a bol to snad najhorsi vztah aky som mala a trval aj najkratsie. Nebol sice zenac ale keby bol, tak to logicky je ovela vaznejsie. Clovek nema pravo sudit, ale chyby by sa nemali glorifikovat, ako sa tu dotycna snazi. Lebo ci sa jej to paci, ci nie, ten vztah je uz pospineny. Tot vsio.
tak to je ale pozitívne,že tvoríte šťastný pár, chváli sa terajšia ex-milenka :)
verím, že to manželstvo, čo si rozbila aj to ti robí radosť, poprípade, ak boli aj deti v manželstve, že aj tým si "spestrila" život, a že aj z toho máš radosť :) a v neposlednom rade verím aj v to, že každému sa raz všetko vráti, tak veľa šťastia v živote
Nevolas sa Michaela ? Preco vypisujes sukromne zalezitosti na nete ?
Mimochodom pricinou rozvodu si bola ty. Preto bol kazdy v inej izbe, lebo mal plnu hlavu teba...preto on travil vsetok volny cas mimo rodiny, lebo bol s tebou... nemali sa o com doma rozpravat, lebo bol myslou pri tebe .
Teraz ma s dietatom dobry vztah, ale kym bol zenaty kaslal na decko, lebo utekal k tebe.
Jeho zena urcite o tebe vedela, preto prestala byt dobrou manzelkou.
Zamysli sa nad sebou. Teraz si stastna ale ludia okolo teba istotne nie.
sme radi ze si nas s tym oboznamila :-)
haha a tymto sa akoze chvalis?Pekne nizka uroven.Tak teda gratulujem:-D vsak pockaj par rokov a ani vy si mozno nebudete mat vzdy co povedat a vas vztah pojde na autopilota,lebo tak to niekedy vo vztahoch,ktore nie su len kratkodobe chodi.Si charakter:-D a naivka:-D
nemas sa cim chvalit.