Tymto chcem pozdravit vsetky zatrpknute zeny, ktore ma odcudzovali a tvrdili, ze moj teraz uz ex-zenaty ma zo mna len rohozku. Aktualne tvorime stastny par :-)
Bola som milenka
Ale robi jej to dobre na ego, ze ju "uprednostnil", inak by sa tu takto nechvalila. Stastena,si zapamataj ze s hovadinam sa nechvali. Hadam si si to aj na facebook dala vitazoslavne. Mozno je im teraz lepsie, ale ty niesi nijaky vitaz, ako sa tu chvalis. Necuduj sa reakciam. To je ako napisat sem,aky fajnovy sveter si v obchode cmajzla. Haha...
Podla mna je vsetko okej, ak si najskor cerstvo zamilovani ukoncia stare vztahy, coskorobyvalemu partnerovi povedia "koncim s tebou" a az potom si zacnu nieco nove. To je fakt taky problem pochopit, ze klamat a podvadzat sa nema? Ak by toto ludia dokazali urobit, svet by bol o nieco lepsi. A je jedno, ake pokaslane vztahy kto ma. To je aspon moja filozofia.
trhnite si
Nemusíš sa teraz obhajovať. Je to tvoj súkromný život. Ćo si si vybrala to máš :)
to ti pripomeniem ked ta kvoli dalsej rohozke necha ;)
messje ako keby si mi z jazyka zobrala,..
Do bodky rovnako to fungovalo u nicha teraz funguje u nas. Maly sa k nam sam pyta, lebo mama stale krici. Ma noveho partnera a krici aj nanho. Odlahlo aj svokrovcom, ze sa jej zbavili a konecne sa ich syn nadychol..
mesacny princ... ja len, ze dakujem...
Nie som ani nahodou taky "zly" clovek, ako ma tu vykresluju
A este jeden odkaz
Lienka
Tato stranka je o rieseni sukromnych zalezitosti ako si si ty asi este nestihla všimnúť. Je to tu od zieratiek,po choroby a aj vztahy.
Odpovedala som ti za zakladatelku temy.
Aj ja zijem s muzom,ktory bol ked sme sa poznali zenaty.Ja som bola rozvedena.Zatial sme len komunikovali a on mi vysvetlil jeho vztah.Sama ...vtedy len ako kamaratka s mu povedala,ze tu sa trapia styriaOni dvaja a deti.Rozviedol sa.Sme spolu.Deti k nam chodia a potvrdzuju len to,co na zaciatku hovoril.
Jej,tu sa vzdy dobre najeme,tu je vzdy tak cisto,mama s nami nikdy nejde von,mama stale len krici.Tu mame vzdy veci do skoly pripravene.Vtedy by tu vsetci povedali...hej on ta klame o zene,ze krici na deti,ze je leniva,,,bola to pravda.Deti neklamu.Povedal mi,ze by sa rozviedol tak ci tak za kratku dobu,vdaka mne sa to len urychlilo.Deti su nestastne uz den predtym?ked vedia ze misia ist ku mame.Takze prrr s tymi vasimi urazkami.Na svete je vela manzelstiev kde to naozaj nefunguje.A ked zakladatella temy posala kedysi,ze je milenka a neviem co a vsetci ju tu osocovalo,ze sa mozno nikdy nerozvedie,tak len oznamila,ze sa tak stalo. Uz pochopte pre boha,ze nie všade to funguje...Zrazu sa stretnu dvaja ludia,ktori sa predtym nestretli.A zrazu to funguje.Preco by memalo a nemohlo?Nebudte tak zatrpknute,lebo mne pride,ze vsetky co sa tu do nej navazate,ze sa jej to raz vrati,ste mozno toez zazili nieco v zivote a yak ste z toho frustrovane.Aj ex mojho partnera ma uz priatela a ako deti povedali nedavno,ona krici aj po nom.Takze niekedy nie je div,ze partneri utekajú od manzelov a manzeliek.Uz proste dalej nemozu.
Moireal - ok súhlasím ale...
Čo ak sa výmenou partnera vyriešia naopak všetky problémy? Vieš, ono nemusí byť chyba len v tom jednom partnerovi. Možno sú teraz obaja šťastnejší ako v manželstve, ktoré nefungovalo.
Áno, stane sa, že niekto pred problémami utečie ale z vlastnej skúsenosti viem, že nie vždy človek pred problémami uteká.
Ten niekto ,,komu ukradla rodinu,, môže byť kľudne niekto, s kým dopadne po čase presne tak isto - no na druhej strane to môže byť niekto s kým bude šťastná do konca života a nebudú mať najmenšie problémy.
takže práve kvôli tomuto som to napísal.
To, že bola milenkou je na tri bodky, ale rodinu nikomu nerozbila!
Tá rodina už nefungovala a ona to všetko len urýchlila a zbavila tých ľudí trápenia. A ak tam boli deti, tak tie trpeli nefunkčným vzťahom najviac.
Ak do toho ľudia nevidia, tak by som sa trošku zdržal invektív...
ale to len na okraj