Dobrý den
Chcela by som sa vás opýtať či by ste nám mohli poradiť , poprípade pomôcť.
Môj priateľ si objednal z internetu nejaké tabletky,našiel takú reklamu klikol na to a objednal. Musel tam zadat len adresu a jeho meno.
Potom mu prišla tá zásielka,vybrali sme a zaplatili 39e.
Lenže o necelý mesiac mu zase prišla zásielka , ale on už viac krát nič neobjednaval.tak sme tu zásielku neriešili nechali sme to na poste,a teraz piatok mám poslali z tej ,,firmy,, že mame zaplatiť 187e. Ja som im hneď chcela zavolať ,ale tá firma nemá telefón a ani adresa tam nebola len email adr. Dnes som pozrela poštovú schránku a zase má nejaký list z tej ,,firmy" . Ja som ten sek čo mu poslali roztrhala lebo si myslím že to je podvod. Ako mame postupovať v takomto pripade? Ja im nechcem platiť za to čo môj priateľ ani neobjednal. Prvý krát sme zaplatili a viac už nie. Teraz sme chceli pohľadať tu stránku kde to objednal ale už sa to nedá nájsť.
Ďakujem vám za radu. Prajem pekný den
Falosna objednavka co teraz?
Ignorujte to. Takýchto podvodníkov je u nás bohužiaľ dosť. Buďte ešte radi, že ste to neplatili z kreditnej karty, by vám strhávali každý mesiac peniaze. Neviem, či na tej webovej stránke bola zmienka o tom, že objednaním sa zaväzujete objednávať tovar každý mesiac, v každom prípade tá stránka už neexistuje tak ako vám to chcú dokázať. Nikdy neobjednávajte tovar z webstránok, ktoré nemajú uvedenú korešpondenčnú adresu, IČO, tel. číslo.
ja som sa tiez raz takto osral... sisi ista ze ste si precitali vsetko? aj male pismenka? u mna to bolo tak ze v tej zasielke boli nejake papiere ktore som vyhodil. Tam ide o to ze ak zaplatis aj 1cent. tak je to ako keby si podpisala zmluvu. Ak ti v tom baliku poslali ze sa k niecomu zavezujes tak su v prave. Mne to ftedy pravnik tak vysvetlil ale u mna slo o asi 30 EUR a povedal mi ze on by to urcite zaplatil ze ma to tak vide ovela lacnejsie...kazdopadne ten sek acele ti pravdepodobne doslo z nejakej adresy nie? napis im...a hlavne zrus akekolvek dalsie objednavky