Rýchlejší rast vlasov

Príspevok v téme: Rýchlejší rast vlasov
Mayaria

Ahojte! Mám taký problém a určite nie som sama, asi pred mesiacom som sa rozhodla zariskovať a dala som si odstrihnúť 20 cm z vlasov, ale namiesto spokojnosti každý deň plačem na vankúši a pýtam sa prečo.. Priemerne vlasy za mesiac narastú o centimeter, ale chcela by som to urýchliť (nie som náročná,takých 5cm za mesiac :D) Napíšete mi sem vaše skúsenosti čo ste robili alebo počuli vy +koľko vám narástli za mesiac..budem rada aj za domáce recepty, zachránite mi život, ďakujeem :)

Milanik88

Ahoj, Můžu doporučit používát šampon s keratinem a hlavně si pravidelně chodit stříhat konečky! Odrostli mi vlasy o 20 cm za pul roku.Tady je ještě článek, v kterým se můžete inspirovat. www.esmina.cz

denisaf

jednoznacne revalid..najlepsi liek na vlasy... neskutocne vam po nom zhustnu a prestanu vypadavat..u mna je to top liek na vlasy vobec...

annakop

na rychlejsi rast vlasov okrem ineho pomaha vyziva donnahair, vyzivuje vlasove korienky ktore su silnejsie zabranuju vypadavaniu vlasov a pomahaju k rychlejsiemu rastu

Slnko208

Tinktúra z kapucínky. Jest normálne ako kvapky, je to zázrak na liečbu celého tela. Vlasy rastú zvnútra:)