Ahojte! Mám taký problém a určite nie som sama, asi pred mesiacom som sa rozhodla zariskovať a dala som si odstrihnúť 20 cm z vlasov, ale namiesto spokojnosti každý deň plačem na vankúši a pýtam sa prečo.. Priemerne vlasy za mesiac narastú o centimeter, ale chcela by som to urýchliť (nie som náročná,takých 5cm za mesiac :D) Napíšete mi sem vaše skúsenosti čo ste robili alebo počuli vy +koľko vám narástli za mesiac..budem rada aj za domáce recepty, zachránite mi život, ďakujeem :)
Rýchlejší rast vlasov
Tie tablety užívam aj ja už asi mesiac .. vlasy sú po nich fajn aj nechty .. sú super.. tú masku vyskúšam ďakujem za radu :)
A smutnej (pravdepodobne) pani .. treba obmedziť farbenie žehlenie kulmovanie vlasov a odporúčam Dixi brezový šampón a masku z kokosového a olivového oleja.. držím palce :)
Mne narastie tak milimeter za 3 mesiace :(
Mám takéto vlasové rituály a pomáhajú to môžem zaručiť:
3 x do týždňa aplikujem (aj na neumyté vlasy - napríklad večer) Viktoria beauty Keratin ampule na posilnenie vlasov .
Každý deň potravinový doplnok: Zinok-Horčík-Vápník (1 tableta)
1 x do týždňa - vždy cez víkend : zmiešam silný odvar zo žihľavy (2 polievkové lyžice) dám do hrnčeka do toho jeden žltok, 2 polievkové lyžice olivového oleja a citronovu šťavu. Zamiešam a aplikujem ku korienkom vlasov (namočím vatový tampon do zmesi a ako by ste si farbili vlasy - rozotriem po celej hlave, stočím vlasy a zabalím najskôr do potravinové fólie a potom dám uterák. Takúto masku nechám pôsobiť 30 minút a potom umyjem klasicky šampónom a upravím.
Tých 5cm bola samozrejme srana aj keď nebránim sa im :D ale viem že za mesiac je to nemožné.. moje vlasy ani nevedia čo je to fén a žehlička.. nikdy som to nepoužila a ani som ich nefarbila takže vlasy sú zdravé a normálne mi rastú 1,5-2cm za mesiac.. ale počula som a aj som čítala že niekomu aj 3-3,5cm a viac, že aké máte vy skúsenosti.. ja tiež používam Dixi šampón brezový a dnes prvýkrát vodičku žihľavovú+masáže a domáci žihľavový odvar.. tak uvidím.. ďakujem všetkým za rady :)
DIXI ampulky-vitanol C, ricinovy,olivovy,kokosovy olej zmiesam, zohrejem v mikrovlnke, umyjem vlasy iba teplou vodou, vyzmykam prebytočnu vodu a injekcnou strriekackou si ku korienkom aplikujem olej...a jemne dokladne masirovat hlavu,.. nechavam posobobit 1-3 hodiny... to je moje.... a doplnky ZINOK ráno večer, a BIOTíN,
+ jem banány, zdravo sa stravujem takze denne mam zeleninu, špenát, ryby..orechy...
5cm za mesiac??!!! si sa s konom zrazila? maximalne do 2cm za mesiac narastú.... musíš počkať rok kym budeš mať znovu svoju dlžku...
ja si tiez roznymi sposobmy podporujem rast vlasov,..rastu mi rychlo ako som napisala do 2cm za mesiac... momentálne mám dĺžku 63cm
pred 2 rokmi som mala pod plecia ostrihane lebo mi vypadali,.. teraz ich mam po pás, o chvilu po zadok..
Vlasy treba vyživiť a posilniť, ak ti budú rásť a budú sa ti lámať nebude to mať žiadny význam. Odporúčam Keratin ampule pre posilnenie vlasov. Vlasy sú veľmi pekné, lesklé a zdravé. Naviac je to jedna z výživ, ktoré nie sú až také drahé ako také isté v lekárni .
suhlasim s lenkou, tiez som mala amitamin® Hair Plus, doporucila mi ich kamoska z nemecka, vlasy mam ovela hustejsie a zdravsie a ako si farbim vidim ako rychlo sa mi robi odrast
suhlasim s lenkou, tiez som mala amitamin® Hair Plus, doporucila mi ich kamoska z nemecka, vlasy mam ovela hustejsie a zdravsie a ako si farbim vidim ako rychlo sa mi robi odrast