Ahojte! Mám taký problém a určite nie som sama, asi pred mesiacom som sa rozhodla zariskovať a dala som si odstrihnúť 20 cm z vlasov, ale namiesto spokojnosti každý deň plačem na vankúši a pýtam sa prečo.. Priemerne vlasy za mesiac narastú o centimeter, ale chcela by som to urýchliť (nie som náročná,takých 5cm za mesiac :D) Napíšete mi sem vaše skúsenosti čo ste robili alebo počuli vy +koľko vám narástli za mesiac..budem rada aj za domáce recepty, zachránite mi život, ďakujeem :)
Rýchlejší rast vlasov
suhlasim s lenkou, tiez som mala amitamin® Hair Plus, doporucila mi ich kamoska z nemecka, vlasy mam ovela hustejsie a zdravsie a ako si farbim vidim ako rychlo sa mi robi odrast
suhlasim s lenkou, tiez som mala amitamin® Hair Plus, doporucila mi ich kamoska z nemecka, vlasy mam ovela hustejsie a zdravsie a ako si farbim vidim ako rychlo sa mi robi odrast
Biohar som neskúšala ale každý si ho chváli
Biohar som neskúšala, ale každý si ho chváli
Aké máte skúsenosti s biohar?
Ďakujem, ale chcem hlavne nechať dorásť ofinu a tam asi dať clip je blbosť
Ahoj, mam pre teba jednoduchsiu radu, kup si clip in vlasy a mas dlhe vlasy okamzite. Kym ti narastu tvoje a potom ich mozes pouzivat na zahustenie. Mozem odporucit stranku nanicvlasy.sk
Dohodnuté :D v nedeľu kontroluj email
Ja mam kokosovy olej. Ale mozno to skusim len s tymi masazami. Mozeme to urobit tak :D aspon uvidime, ci tie oleje robia rozdiel alebo staci masaz alebo nam uz nic nepomoze :D