Ahojte! Mám taký problém a určite nie som sama, asi pred mesiacom som sa rozhodla zariskovať a dala som si odstrihnúť 20 cm z vlasov, ale namiesto spokojnosti každý deň plačem na vankúši a pýtam sa prečo.. Priemerne vlasy za mesiac narastú o centimeter, ale chcela by som to urýchliť (nie som náročná,takých 5cm za mesiac :D) Napíšete mi sem vaše skúsenosti čo ste robili alebo počuli vy +koľko vám narástli za mesiac..budem rada aj za domáce recepty, zachránite mi život, ďakujeem :)
Rýchlejší rast vlasov
Ideš skúsiť všetky oleje? (Inak pardón že hneď tykám :D ) Ja mám len olivový zlatý a ľanový a kokosovú masť v komentároch som sa ale dočítala že stačí olivový a kokosový.. tak snáď sa podarí ,cez víkend píšem na mail :D
blue.cucoriedka@gmail.com
Som zvedava. A normalne si mi dala chrobaka do hlavy, ze asi to skusim aj ja :D ten jeden tyzden, to nic nie je, a uvidime, ci nam to zabralo. Ja som dala v lete dole asi 10-12 cm a tiez som z toho bola dost nestastna.
blueberryNN ďakujem, ak chceš pošli mi tvoj mail a ja sa ozvem ako to zabralo a ešte vyskúšam v sobotu tú jej olejovú masku po ktorej za noc narastie 5cm zázračne.. len aby to bola pravda :D
Ďakujem aj ostatným aj to vyskúšam :)
ja uzivam koli padaniu vitaminy amitamin® Hair Plus su aj pre alergikov a k tomu vitamin c, a vsimla som si ze aj celkom rychlo vyrastaju, mam ich z eshopu vitarian.sk
Ona si masirovala pokozku hlavy v predklone bez nicoho, iba tak. A ano, 4-5 minut. Pozerala som viac videi o tom a babam narastli vlasy za tyzden o 1 cm az 1 inch (to je tak 2,5 cm, ze? :-D ). Ale rob to iba raz (jeden tyzden) za mesiac, nie viac, lebo vlasy by si na to privykli a uz by sa im rast nechcelo. Takze by si si moc nepomohla.
blueberryNN fuha ďakujem len neviem či som dobre rozumela lebo ja sa anj neučím.. masírovať hlavu 4-5min a potom nejaký olej? :D v komentároch pridávajú ľudia pozitívne reakcie tak to vyskúšam a napíšem sem výsledok.. :)
Na youtube som videla jedno video, neviem, co si mam o tom mysliet, ale vsak skus :D
daj si do youtube vyhladat toto:
HOW TO GROW 2-4 INCHES OF YOUR HAIR IN A WEEK!
A ak to skusis, tak daj vediet, lebo velmi rada by som vedela :D podla mna je to blbost, ale na take situacie, v akej si ty, je to na zamyslenie.
Ahoj.. no ja si močím vlasy do žihľavy aj ju pijem každý deň papam zinok a mam dixi šampon brezovy.. použivam toto všetko ani nie mesiac tak ešte neviem zatiaľ nič.. za koľko vám dorastli po žihlave alebo dixi?